Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Fabien » stř čer 23, 2010 11:16 pm

Isamun píše:
Fabien píše:Isamun: No, hele. Já myslím, že nemusíte k matce vozit nic. Tam je všechno. Máti teda miluje kytky a čokoládu...to by jí udělalo radost. A taky má slabost pro cestovatele. Možná tě bude nutit vyprávět jí o tvých cestách. Vážně by mě zajímalo, kde přišla k tomuhle koníčku!

Fab: čokoláda, kytky - jo, to je celkem jednoduchý na obsluhu... a jsou věci, po kterých je lepší nepátrat.

Sam: Same! Musíš mě zachránit! Moje matka a Tirage chtějí, abych jim po večerech předčítal milostné romány. Když budeš vyprávět o cestování, nebude čas na Malé ženy!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Arwen » stř čer 23, 2010 11:26 pm

Woow to byla parádní show křikne na Styx už jsem se chystala odejít, ale tohle mě přesvědčilo usměje se na ní a u baru si objedná další skleničku skotské s ledem

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř čer 23, 2010 11:26 pm

Memory píše:Arwen: Všimne si, ako postáva pri bare. Zamieri k nej. "Zdá sa, že sa moc nebavíte." skonštatuje. "Nebude vadiť, ak vám chvíľu budem robiť spoločnosť?" opýta sa a oprie sa vedľa nej. "Hovorili ste, že ste kamarátka Mystick? Poznáte sa už dlho?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » stř čer 23, 2010 11:33 pm

sleduje Memory jak si k ní přisedne ale vůbec jí to nevadí naopak Klidně si přisedněte budu ráda mít chvíli milou společnost upije svoji skotskou Ano s Mystick se známe už celkem dlouho, myslím že už to bude 5.rok zamyslí se
Naposledy upravil Arwen dne stř čer 23, 2010 11:56 pm, celkově upraveno 1

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř čer 23, 2010 11:46 pm

Arwen: Chvíľu si ju so záujmom prezerá. "Hovorili ste, že bývate u Mystick? Nedávno som u nej bola na návšteve, ale vás som tam nestretla. Asi tu nie ste veľmi dlho, však?" keďže sa už cíti byť celkom triezva, objedná si u barmana pohár bieleho vína, u ktorého už plánuje ostať po zbytok večera.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » stř čer 23, 2010 11:51 pm

To je pravda moc dlouho tu ještě nejsem, ale pomalu se zabydluju a také proto jsem vyrazila na tento ples abych se trošku seznámila s místními lidmi a myslím, že se mi docela zadařilo usměje se a usrkne ze svojí skleničky a až k Mystick přijdete příště určitě se tam už uvidíme!

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Ares » stř čer 23, 2010 11:55 pm

Já netančím. rozmrzele se opře o bar a vezme si další sklenku. (když bude takhle ještě chvíli pokračovat, budou ho odsaď odnášet :D ) Nejdřív ho takhle navnadit a pak nic. Běž sama. Budu tady.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » čtv čer 24, 2010 12:07 am

+když skončí striptérské číslo, striptéři se rozptýlí mezi místní dámy a dělají jim společnost a plní jim, co jim na očích vidí, klidně i nějakou tu nevázanou zábavu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv čer 24, 2010 12:13 am

°Koukne na jeho kdovíkolikátou sklenku co svírá v ruce° Myslím že dneska uvidíš spodek stolu tak jako tak °projevů svůj názor a zachichotá se° Proč netančíš? °opře se o něj a udělá psí oči. Už zase na ní začíná být znát opilost° Sundáme si boty a protančíme noc na žhavém uhlí! °cení lesklé zubi v opileském úsměvu°

(Tak to budou dva. :D )
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Arwen » čtv čer 24, 2010 12:15 am

zvedne se ze židle u baru Memory, prosím omluvíš mě na chviličku?Hned jsem zpět slibuju ;) odejde od baru a zamíří si to rovnou ke Styx. Ahoj Styx, promiň že tě ruším, ale málem jsem zapomněla popřát ti k tvému (mudlovskému) svátku a předat ti dárek
tak všechno nejlepší snad se ti bude líbit:
tohle je Alberto, je to skvělý tanečník ale..nejen to, je tu jen pro tebe ;)
Obrázek
a tady jen malá drobnost pro potěšení:
Obrázek náhrdelník z bílého zlata a diamanty...snad se ti bude líbit tak ještě jednou všechno nejlepší potřese Styx rukou a vrátí se zpět na bar k Memory

Arwen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky