Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Styx » čtv čer 24, 2010 3:45 pm

molly: Tak po plesu se za tebou určitě stavím. Budeš vůbec v práci? Abych tam nečekala zbytečně. To prostředí mě docela deprimuje. Obdivuji tě, že tam vydržíš +nakloní se k ní, aby ji nikdo kromě molly neslyšel+ Tak jak daleko už jste s Isamunem? Nějaká svatba v dohledu?

Nef: +dojde k ní, jak ji zahlédne bavit se s Mys+ Nef, kam jsi se ztratila? Celý večer jsem tě neviděla. Pojď, chtěla bych tě s někým seznámit +tahá jí k baru+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv čer 24, 2010 3:53 pm

Arwen: No takový sluha není vůbec k zahození +uculí se+ Asi ho zneužiji na nějaké práce, které nezvládnu sama. Mohl by mě třeba houpat v síti nebo mazat záda při opalování +směje se+

Mys: +přisedne si k ní+ Tak povídej, jak jsi se měla. Odpočívala jsi aktivně, nebo sis vyloženě užívala nicnedělání? Taky bych potřebovala na čas vypnout +povzdechne si+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Arwen » čtv čer 24, 2010 5:59 pm

Styx: Ano, to on umí dobře směje se a přikyvuje z vlastní zkušenosti

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv čer 24, 2010 6:13 pm

Mystick: Zabehne jej hlt vína a začne kašľať. "Ty si mala manžela?" prekvapene pozrie na Mystick, keď chytí dych. "To je mi ľúto, úprimnú sústrasť."

Molly: "Fab bude mať narodeniny? Predpokladám, že to budete oslavovať vo Francúzsku." podvihne sa na špičky a pohľadom hľadá Fabiena. Baví sa práve so Samom. Teraz ho nebude vyrušovať. "Mohla by si mu za mňa zablahoželať? Pokúsim sa ho odchytiť sama, ale keby náhodou..."
"Takže by bolo dobré, aby som teraz bola v nemocnici k dispozícii?" opýta sa po chvíli, keď si odpije vína.

Arwen: "Podobné akcie sú veľmi dobrou príležitosťou na zonámenie." prikývne. "Možno by ste niekedy mohli prísť na Mýtinky, povedzme na obed. Varia tam skvelo a vždy tam niekoho stretnete." pozoruje tanečníkov, ktorí sa teraz rozptýlili do davu. Uvažuje, či si sama nejakého neodchytí. "Ako sa vám tu zatiaľ páči?" opýta sa, keď sa k nej opäť otočí. "Máte teraz nejaké konkrétne plány do budúcnosti?" so záujmom ju pozoruje.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv čer 24, 2010 6:56 pm

když se objeví striptéři, chvilku na to kouká a pak jde k baru za golux, obejme ji kolem ramen Tak co, honey, líbí se ti tahle show? zkoumavě se na ni podívá a lehce ji líbne za ucho
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » čtv čer 24, 2010 6:58 pm

sleduje Arese a ani Luciuse nezaznamená, ale když ji obejme, spustí z Arese oči a trochu se uvolní No, jsou to docela pěkný mužský... usměje se a opře se Luciusovi o hrudník
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv čer 24, 2010 7:41 pm

Styx: Ukořistila jsem tác s těma úžasnejma jednohubkama a schovala se s nim. +zazubí se na ni+ Seznámit? S kým? +podezřívavě se na ni dívá, ale s úsměvem vstane+

Mystick: Omluv mě, prosím. +pousměje se a nechá se Styx odtáhnout k baru+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Arwen » čtv čer 24, 2010 7:52 pm

Memory: Rády někdy s Mystick přijdeme, děkuji za pozvání. upije ze svojí skleničky skotské Zatím se mi tu opravdu moc líbí...Mystick byla tak moc hodná, že mě vzala do práce k ní do salonu. zaraduje se Ale jinak nic konkrétního do budoucna neplánuji, chci to tu hlavně pořádně poznat abych mohla mít plány také se otočí na jednoho z tanečníků a pozoruje jeho sexy pohyby, které na ní rozhodně zabírají :)

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 24, 2010 7:55 pm

Nef: V poho, mám v plánu se tu trochu zdržet, takže se ještě určitě uvidíme. zamává na ni

Mem: Ano, měla. řekne to dost hořce. Děkuji za soustrast...Jmenoval se Charles Welington...A já ještě před půl rokem lady Welington...vypadá hodně smutně a tak se radši napije. Když se opije, snese žal mnohem líp... :(

Styx: Byla jsem tam aktivně. Spíš....ehm...pracovně. Vyřizovala jsem část poslední vůle mého manžela. Zatracení notáři.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv čer 24, 2010 7:56 pm

Co to piješ? koukne jí do skleničky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky