Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Ares » čtv čer 24, 2010 7:57 pm

Lana: To mě tedy vůbec neznáš. Těch pár kapek se mnou rozhodně nezamává. demonstrativně si upije ze sklenice. Pořád se mračí. Jsem bůh války. Já tančím jedině na bitevním poli s mečem v ruce. Pohlédne jí do očí. Přitáhne si ji k sobě a drsně ji políbí. Jenom tak. Pak si opět upije ze sklenice. Pořád má ale takový divný pocit, jakoby ho někdo pozoroval… Rozhlídne se kolem a zpozoruje golux, která se však vybavuje s nějakým vyparáděným chlápkem.
Naposledy upravil Ares dne čtv čer 24, 2010 9:20 pm, celkově upraveno 1
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » čtv čer 24, 2010 7:58 pm

Přívlastkový Cabernet... namočí špičku prstu do vína a přiblíží ho Luciusovi ke rtům Ochutnej... se šibalským úsměvem
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv čer 24, 2010 8:01 pm

s přimhouřenýma očima cucá golux prst a sleduje, jak to golux pekelně vzrušuje Hm... dobrý... přitáhne ji k sobě a políbí Dlouho jsme spolu nikde nebyli, zlato... tedy byli, ale každý sám za sebe, jestli mi rozumíš... neměli bychom to napravit? zašeptá jí do ucha
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » čtv čer 24, 2010 8:17 pm

Mys: Manžela? Víš, že jsem vůbec netušila, že jsi vdova? Je mi to líto. Ještěže jsi mi to řekla, myslela jsem, že se na mém plese s někým dáš dohromady - je to už totiž tradice - ale teď chápu, že nemáš na chlapy ani pomyšlení +pohladí ji chápavě po rameni+

Nef: +dovede ji k baru a ukáže nenápadně na Andrého+ Jak se ti líbí? Je to můj dávný přítel. Po letech mě vyhledal a teď je mým hostem. Ráda bych vás seznámila

André: Zlato, mohu tě vyrušit? Ráda bych ti někoho představila. Tohle je moje dobrá přítelkyně Neferet +seznámí je spolu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 24, 2010 8:23 pm

Styx: Děkuji. usměje se na ni o poznání veseleji. Je to už docela dlouhá doba, takže se nové známosti rozhodně bránit nebudu. Moc jsem se tu ale ještě nezorientovala...
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv čer 24, 2010 8:31 pm

Styx: +nenápadně se podívá směrem, který jí Styx naznačuje+ No, masku má velice zajímavou. +uculí se+ Tak pokud je to tvůj dobrý přítel, tak ho velice ráda poznám. +usměje se+

André: +jde za Styx takovým tím kovbojským krokem, nejspíš se jí zalíbil+ Ráda vás poznávám. +široce se usměje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » čtv čer 24, 2010 8:46 pm

Neferet: "Dobrý večer, mademoiselle." Sundá si masku z obličeje, aby si ji mohl pořádně prohlédnout a ona jeho. "Těší mne, že vás poznávám." Skloní se a s francouzskou elegancí jí políbí ruku. "V té masce jste opravdu okouzlující."

Styx: "Koukám, jak se skvěle bavíš." Chytne jí ručku a zlehka políbí. "Dnes si tě asi moc neužiju, že ne?" Usmívá se, ale ve tváři má zklamaný výraz.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv čer 24, 2010 8:57 pm

Styx: +zamračeně sleduje toho nového, jak se před Styx natřásá jako kohout, přisune se blíž a podá jí sklenku s whisky+ Pro samou zaneprázdněnost jsi úplně zapomněla, cos mi slíbila +vyřkne trochu vyčítavě+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv čer 24, 2010 9:03 pm

André: +neodolá aby si ho nenápadně neprohlédla, když si sundá masku+ Ehmn, děkuji. +usměje se toršku nejistě+ Vaše maska je zase, no, tak trošku děsivá. +zazubí se+ Ale za to zajímavá.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod golux » čtv čer 24, 2010 9:04 pm

Lucius: Jak to myslíš? usměje se na něj Chceš se ztratit? Chceš být někde se mnou sám? přiblíží svoje ústa k jeho a jemně ho obejme kolem pasu
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky