Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Lanevra » čtv čer 24, 2010 10:12 pm

Já... já °rozhodí rukama, takže jí víno upité už do půlky vycmrdne ven. Zasměje se tomu° Já si ráda hraju, to jo °souhlasí. Už je značne opilá° Ale ne ve velkym a mezi cizíma °mávne rukou někam kde stojí golux° Jo, když seš bůh tak můžeš lidi zabít a dívat se jim do očí bez problému. Seš totiž nezranitelnej, silnej a tak vůbec °dopije víno a rozhlíží se po dalším pití. Na její mluvě a bohužel i chování je znát že nemá tak visoký původ jak se dělá°

(Už je totálně na šrot :D )
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Arwen » čtv čer 24, 2010 10:17 pm

Memory: Určitě se někdy stavte máme moc příjemné zaměstnance mrkne na ní a dále pozoruje sexy chlapíky Konečně se to tu pořádně rozjelo pokyvuje hlavou do rytmu

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 24, 2010 10:20 pm

Moc příjemné...hihi... :twisted: :lol: ;) má už za sebou zhruba půl druhého litru orlíkovského bílého. Vědomí si ale šetří na závěrečné orgie... :D :lol:
(lálálá)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Ares » čtv čer 24, 2010 10:31 pm

Sleduje její pohyb mířící ke golux. Teprve teď mu to docvakne. Jestli něco nemá opravdu rád, tak jsou to žárlivé scény. Ale jelikož Lana vypadá, že už se pomalu sama neudrží na nohou, odloží svou sklenku a sehne se k ní. Toho pití už pro dnešek bylo víc než dost. Vezmu tě do tvého pokoje.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » čtv čer 24, 2010 10:40 pm

Nech mě otom přemýšlet... °dělá zamyšlenou a mezitím se nenápadně začne sápat po jeho odložené sklence° Ne °řekne nakonec° Ještě bych si s Mazlíčkem ráda zatančila na stole °vstane a světe div se dokáže sama stát° Ráda jsem tě zas viděla °políbí ho na tvář° a uvidím °dodá a na přeci jen malinko vratkých nohou se vydá hledat Styx°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv čer 24, 2010 10:44 pm

Arwen: "Keď mi to tak vrelo doporučujete, určite sa niekedy stavím." keď sleduje ako Arwen kýve do rytmu,chytí to aj ju samú. "Zaujímalo by ma, prečo ešte nikto netancuje." pokrúti hlavou a letmým pohľadom preletí sál.

Mystick: "Ako sa vedie tvojmu salónu?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv čer 24, 2010 10:48 pm

Mys: Mám spoustu známých mezi muži a většina z nich je k nakousnutí +zachechtá se+ Stačí se rozhlédnout. Někteří už jsou bohužel zadaní, někteří zase chtějí být volní. Ale kdo hledá, najde + mrkne na ni+

Tony: +ví, že ji provokuje, tak si toho nevšímá, ale ráda by to tady rozparádila a tak mu podá ruku, aby jí pomohl a vyskočí nahoru na bar+ Tak jaký tanec by sis přál? Kankán? Břišní? Erotický? +usmívá se smyslně a odkopne červené lodičky kamsi do davu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv čer 24, 2010 10:50 pm

Když ho tam takhle nechá, chvíli uvažuje, jestli ji nemá strhnout zpátky k sobě, nakonec ji však nechá jít. Opře se o bar a dopije další sklenku. Trochu zamlženým zrakem pozoruje okolí.
Ares
Bůh

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv čer 24, 2010 11:05 pm

Styx: +chytne ji jemně za ruku a pomůže jí nahoru+ Tobě přece nemusím říkat, co se mi líbí +řekne lehce zastřeným hlasem, plným nedočkavosti, dolije si skotskou a pohodlně se usadí, aby na ni dobře viděl+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Lanevra » čtv čer 24, 2010 11:12 pm

°Zrak jí padne na Styx stojící na baru, kterou ostatně nejde přehlédnout. Konečně se upřímě zasměje. Chce na bar vyskočit ke Styx z rozběhem, ale po kráté úvaze otom kolik krve má ještě v tom alkoholu co jí koluje teď v žilách dojde k názoru že vyhoupnout se tam bude bezpečnější. V cuku letu je na baru vedle Styx°
Konečně nějaká zábava! °políbí ji na tvář. Hned si schodí jak boty tak kápi, takže zůstane jen v šatech z velkým rozparkem na jedné straně° Na co budem tancovat Mazlíčku? °zeptá se a obejme Styx kolem pasu°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky