Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pát čer 25, 2010 1:14 pm

Tir: Zase čistit zuby?...Oblíkat? Vy ste se teda s mojí matkou hledaly!...+Nechá se od Tir vytáhnout na nohy a ještě si jí pořádně obejme a zajede jí prsty pod kalhotky.+ Už teď se mi stýská!.+ huhňá a frflá.+ Ještěrko...mám nějaký oblečení...teda kromě toho včerejšího? Co jsem si to doprčic vlastně zabalil?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 25, 2010 1:23 pm

Fab: protočí oči a vyhrabe ze zavazadel jeho oblečení a hází mu ho záměrně na hlavu. mám tě i oblíct? vyštrachá nějaké svoje šatičky a oblíká se. že jdou do vsi, vezme si i podprsenku. a skončí tradičně u rovnání Fabienova límce a uhlazování apartního účesu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát čer 25, 2010 1:29 pm

Tir: Ano...prosil bych obléknout, nakrmit, uložit do kočárku a odvést do nejbližší krčmy! +Blbne a zase ci cuchá ulízanné vlasy.+ Tak vzhůru na kafe!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát črc 23, 2010 9:31 pm

nachystá si soukromý dárek pro Fabiena - vlastní prádlo na noc plnou vášní a blbnutí.
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » úte srp 31, 2010 9:56 am

vejde do pokoje a rychle sklidí noční překvapení, neb je jí jasné, že kdyby to Fabien teď zahlédl, tak už se z pokoje na oslavu nedostanou. a jde si pro slušné, decentní šaty.

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte srp 31, 2010 10:36 am

Tir: +Hrne se za Tir jako velká voda, v rychlosti hledá nějaké náhradní boty a poočku sleduje, cožeto Tir loví za šatečky a kdeže bude potřeba zapnout, zašněrovat a tak.+ Teda, ty jsou...moc pěkný...+prohlídne si modravý obleček+...kratičký....Moc se neohýbej venku, aby ti Isamun nečučel pod sukni!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte srp 31, 2010 11:20 am

Fab: neboj, moje sukně Sama nezajímají. pokud bych měla hádat, budeme ho muset vylovit Molly z výstřihu, když s ním budeme chtít promluvit. začne se svlíkat a do společnosti si dokonce najde i podprsenku. a Sam mě i koupal, jako mrně. sice je to už dávno, ale stejně myslím, že ho můj zadek nezajímá. poťouchle se usmívá, ale pak dá Fabienovi, se kterým ty informace, stejně jako její nahota, mávají, pusu. a hezky se k němu přitulí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte srp 31, 2010 7:28 pm

Tir: +Hltá Tir očima a nasává do sebe informace, které Tirage vesele štěbetá a pokoušejí se o něj mrákoty.+ Huh...Isamun...koupal....no, mě klepne.+ Pevně si Tirage obejme, aby se ujistil o právoplatném vlastnictví.+ A já tě budu koupat dneska....pěkně spoustu pěny...+ještě pro jistotu navrhne. Přejíždí Tir prsty po páteři až k rýze na zadečku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř zář 01, 2010 8:05 am

Fab: ano, já chci koupat... dneska... olíbává ho. a když jí jezdí po páteři, přebíhá jí páteří elektrika, naskočí husí kůže a tuhnou bradavky... co to děláš? musíme dolů... Fabísku... ještě víc se přitiskne k němu a vůbec se jí od něj nechce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř zář 01, 2010 4:58 pm

Tir: +Škaredí se při představě, že musí dolů, ale ví, že už začátek oslavy odkládat nemohou, jinak je Nicol z pokoje vyžene koštětem a všechno jídlo na zahradě oschne.+ Miláčku...když já hrozně...musím....+sleduje, co dělají její bradavky, cítí je na své hrudi.+ Jenom malý mazleníčko...pusinku sem..+líbá jí na ústa+...a taky ochutnat tady...+olíbne bradavky.+ Musíme dolů...+zaúpí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette