Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod mollyz » pát čer 25, 2010 1:21 pm

Sam: +Je dost zaskočena vývojem situace a tak se ani nevzmůže na odpor.+ Svléknout mě...+ vlastně jí celá ta rychlá akce dost vzruší.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát čer 25, 2010 1:38 pm

Mem: To určitě ne. Až budu hodně opilá, nechám si něco vytetovat. :) No...dopije poslední kapku vína ze sklenice a pustí čivavu na zem. Běž si najít nějakého psa. Sleduje, jak Betsy mizí v davu. Já osobně bych si šla zatančit, co ty?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pát čer 25, 2010 1:43 pm

Molly. tak naviguj - jak se to sundavá... myslím, že zažívám deja vu - zapeklité zapínání, to už jsme tu taky měli... pátrá rukama, jak by ji vysvléknul z kostýmu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát čer 25, 2010 1:49 pm

Sam: Pravdu díš, ó muži! +směje se.+ Na zádech to má zip a co ti nepůjde, to roztrhej!...I když by mělo jít všechno...snad...abych odtud nemusela ve spodním prádle! + Moc mu s tím svlékáním nepomáhá, protože ho hladí a všelijak se plete...a taky ten prostor pod stolem. Zkrátka pro Sama dost namáhavá práce.+ :)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát čer 25, 2010 1:58 pm

Molly: chvíli zápasí a když mu nepomáhá a jemu se moc nedaří, navrhne. hele, každej sám, jo? kdyby něco, pomůžu, ale chci jasný pokyn. třeba teď si taky kynu: než začneš, Same, ukořisti ještě láhev a pár jednohubek! a vynoří se nahoru, sbalí požadované, zašoupne do kouta a pak se poměrně rychle svléká. ta co bude? mám ti s něčím pomoct? kouká na Molly, kde to vázne.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát čer 25, 2010 2:05 pm

Sam: +U Molly to nevázne, jen se zadrhnul zip, ale Molly už to vyřešila a v cukuletu je z ní kostým dole a ona je jen ve spodním prádle.+ Dobřes udělal s občerstvením, ale teď dolů s těma tlapama, abych nepropadala panice, že mě tu přepadl yeti!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát čer 25, 2010 2:09 pm

Molly: laškovně jí přejede chlupatým návlekem po lýtku až na stehno. ale to je moje chlouba, důkaz mé mužnosti, chlupatý nohy, najádo. blbne a směje se. a napije se z láhve a podá ji i Molly.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát čer 25, 2010 2:23 pm

Sam: +Taky se směje, upíjí vínko z láhve a odstrkuje od sebe chlupatice, protože jí to lechtá.+ Jestli mě tím budeš moc lechtat, mužný vikingu, tak se těm nad námi může stát, že se jim bude švédský stůl natřásat...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát čer 25, 2010 2:59 pm

Molly: no, hlavně, že nespadne a my neskončíme v závalu lanýžů a kaviáru... ještě chvíli ji pozlobí a pak si chlupatice sundá. jsem úplně naivní a nezkušenej. měl jsem s tebou hrát o fanty. hladí ji po nožnách, přes kolena na stehna.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát čer 25, 2010 3:09 pm

Sam: Lanýže beru, ale kaviár? Brr...+zašklebí se.+ To teda jsi naivní, nezkušený mládenec, Samíku! +Odstrukuje mu ruce ze svých stehen.+ Měl jsi masírovat záda...a nebo nějaká změna plánu?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky