Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Nicolette » pát čer 25, 2010 3:36 pm

Tir: Určitě se dohodneme! Když dokážete obě vyjít s Fabienem, spolu se dohodnete jako nic!... A co máš doma za zvířátka, zlato?

Fab: Na koně Tirage netahej. Půjčte si od Pierra povoz. Ty jeho tažný kobyly jsou klidný.
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pát čer 25, 2010 3:52 pm

Fab: ale já na koni umím jezdit, jenom to nemám ráda. a když jde kolem něj, zašeptá mu. to se netýká tebe, ty jeden! tebe si ráda osedlám! a nech si takovejch řečí před maminkou. jsem pak červená až nan zadku! zase dělá, že mu upravuje límec.

Nicol: nevím, jak je to daleko, ale to určitě dojdeme, ne? nebo si prostě nějak poradíme. já Fabienovi věřím, že to dokáže. zašklebí se na Faba. mám dvě koťata a dva psy, ale tak nějak se vsákli všichni na Miracles. asi se o ně starají nejvíc Et a Sigi. a myslím, že i prolezli někam do jiných míst. o Bebe jsem si jistá, že je na jedné naší horské chatě. máme občas doma leccos. jednou jsme měli i černou pumu, ale když vyrostla, strašně smrděla... a byla moc divoká. teď si Molly plánuje v zimní zahradě něco jako pavilon plazů - doufám, že tam nechce i krokodýla. a vím, že zatím tajně přemýšlí, kam by uplacírovala kolonii netopýrů.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát čer 25, 2010 3:59 pm

Tir: U Merlinova vousu - ty její netopejři! Už to zkoušela i na koleji, když jsme byli spolu na škole. Člověk se ráno probudí a netopejří trus na polštáři! Hnus! +A dělá, že jí pomáhá rovnat ten jeho límec.+ Osedlat si Fabíska? No, to se rád podívám...+nenápadně jí hladí vnitřní stranu stehna.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 28, 2010 7:45 am

Fab: když je jeho ruka až moc pátravá a důvěrná, tak mu uteče a dosnídá. tak půjdeme? co vlastně všechno máme nakoupit?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 28, 2010 11:38 am

Tir: +Smutně hledí za jejím vrtícím se zadečkem , jak se od něj vzdaluje.+ Počítám, že tuny jídla, oslava musí bejt pořádná!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » pon čer 28, 2010 12:51 pm

Tir: +Podá jí dlouhý seznam .+ Radši to dám tobě. Fabulka by to určitě zahodil hned za rohem a nakoupil jenom olivy a víno....A prosim tě, řekni pekaři, aby ppřivezl bagety hned, jak je upeče...
Nicolette

Příspěvekod Tirage » úte čer 29, 2010 7:48 am

Nicol: vezme od ní seznam a začte se. hořčici, jo, majonézu... hm, to taky.. pekař, jasně... zvedne hlavu. toho je. přehodnocuju názor - vzala bych to vážně raděj koňmo. a kdybych měla pocit, že ještě něco potřebujeme, vezmu to taky...

Fab: neboj se, o hladu tě nennecháme. a když přijedou i Molly a Sam, tak to nesmíme podcenit.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte čer 29, 2010 3:47 pm

Tir: Koňmo? Rozhodně...ještěrko! Jsem pro!!!+ Rozzáří se a pak zvadne při pohledu na seznam.+

Nicol: Mami! Nemusime snad kupovat dvě kila čokolády jenom proto, že přijede Moll.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř čer 30, 2010 7:45 am

Nicol: neojte se, všechno zařídíme.

Fab: jde ho motivovat k nákupu tak, že si mu sedne na klín a dokrmí ho zbytkem rohlíčku s marmeládou. to zvládneme. a jestli čokoládu a přijede Molly, tak tři kila. olízne mu marmeládu z brady, jak se upatlal - asi je rozrušen, jak si mu sedla na klín :)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř čer 30, 2010 10:01 am

Tir: +Takovou motivaci opravdu nečekal a rozhodně už se nemůže dočkat výletu k altánku.+ Pět kilo čokolády, když vyrazíme hned...+zaúpí, když ho Tir olizuje a v duchu si gratuluje k tomu starému vytahanému triku, co má na sobě, že se před matkou neznemožní. :lol: Sundá Tirage z klína, upraví si oblečení, popadne potřebná zavazadla, která si pro jistotu drží před sebou a chvatně opustí dům.+ Ještě si musím zakouřit...+zahuhlá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette