Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod golux » stř črc 14, 2010 9:58 pm

No, kdybych se neovládala, asi byste se divil... usměje se za Aresem, uvelebí se na židličce a usrkává červené
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř črc 14, 2010 10:30 pm

golux: Zasměje se. Tak to jsem ráda, že ze mě ne. Sice jsem ráda, když se mě ostatní bojí, to ovšem neplatí o mých přátelích. Mrkne na ni. No jo to jsou, tady je jen to nejlepší. Souhlasí s úsměvem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř črc 14, 2010 10:48 pm

+Už u vchodu je mu jasné že je to nějaká nechutně snobská záležitost. Na sice krásnou, ale podle jeho názoru tupou ženštinu u vchodu co ho požádá o svěcená předměty zavrčí něc v tom smyslu že se snad začne oblíkat jako Drácula aby si ho všichni nepletli z člověkem. Uvnitř rovnou vyrazí na balkon, protože tam je bar a jemu je jasné že Beccu najde jedině u baru+
Nazdar lásko +pozdraví nejprve Beccu a potom vyšle jeden sexi chlapecký úsměv na GOLUX+ A tebe zlato zdravím dvojnásob.
+Sedne si na barovou židličku, chvilku se na ní vrtí, je na něj moc pohodlně polstrovaná, ale nakonec se přeci jen usadí+ Co se tady všechno rozlejvá lásko? °otá se Beccy+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř črc 14, 2010 10:55 pm

Když zmerčí známou blonďatou kštici, obrátí oči vsloup. Koho to sem démoni nesou? Ahoj broučku. Zavrká a usměje se. Rozlejvá se tu všechno, na co si vzpomeneš. Mávne rukou ke stěně za barem, obložené vším možným i nemožným. Stačí si jen vybrat... A copak, že jsi zabloudil k nám? Vyzvídá hned nenápadně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř črc 14, 2010 11:03 pm

Broučka si nech od cesty. Vypadám snad jako šváb? Nebo jsem snad tak otravnej? +vyčaruje další ze svích úsměvů a sjede pohledem lahve za barem+ Sakra! Půlku těch chlastů neznám a druhou si proléval Angelus hrdlem když na dubitentskejch plesech očupoval nástiletá děvčata... no i když +pozvedne obočí+ taková šestnácka v růžovém sametu s kaštanově hnědými vlasy.... +sjede Beccu pohledem+ Nechtěla by sis někdy oblíct samet? +navrhne měkce+ Dám si whisku. Dvojitou +zvedne důrazně prst+
Naposledy upravil Spike dne pát črc 16, 2010 12:24 pm, celkově upraveno 1
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř črc 14, 2010 11:13 pm

Zatváří se, že o tom vážně přemýšlí. Jako šváb? Ne. Otravnej? Hmm počkej. Položí si přemýšlivě prst na rty. Upřímně neznám nikoho, kdo dokáže být jak osina v zadku, ale zároveň tak nějak...fajn osina v zadku. Uculí se a pokrčí rameny. Šmarja v růžovým sametu?! Zatváří se jakoby toho zmiňovaného švába polkla. To se někomu vážně může líbit? Zakroutí nevěřícně hlavou. Já a samet? To jsem měla na sobě naposledy... Zamyslí se a pak jen potřese hlavou. Už ani nevím kdy. No ale někdy při zvláštní příležitosti, proč ne. Pokrčí rameny. I když to není můj nejoblíbenější materiál. Barman mu zatím nalije požadovanou dvojitou whiskey a šoupne mu to po baru. Becce přisune Jacka Danielse, taktéž dvojitého. Pozvedne sklenku. Tak na co si připijem? Na setkání starých známých? Zašklebí se pobaveně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř črc 14, 2010 11:25 pm

Tak já jsem podle tebe osina v zadku? Osina co hrubě proniká dovnitř do těla.... hmm +trochu se zakloní a zkoukne její pozadí+ A kdy přesně se můžu tou... osinou.... skutečně stát? °zeptá se "zcela" vážným hlasem plným "upřímného" zamyšlení+ Samet a kov je myslím příjemná kombinace +jaký bude mít ten kov tvar, velikost a určení už nechá na Beccyně fantazii+ Na setkání starách přátel +zvolí nakonec a obrátí do sebe sklenku, načež i obědná další+ Takže tady pracuješ? +je to jenom společenský dotaz, protože je mu veskrze ukradené kde Becca pracuje. Momentálně ho zajímá kde dělá jiné věci+
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř črc 14, 2010 11:30 pm

Zasměje se jeho myšlenkovým pochodům. Kdy? Přivře oči a sjede ho pohledem. Uvidíme. To beru. Kývne na přípitek a s obsahem sklenky provede totéž co on. Vycepovaný číšník ihned dolívá. No jo,tohle je moje malý království. Uculí se a zlehka smočí rty ve sklence.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř črc 14, 2010 11:45 pm

+Našpulí trochu rty+ Ty už mě nemáš ráda! +obviní teatrálně, než pozvedne obočí a obličej se mu naopak zkroutí v masce ironie+ Jasně království +kisele se ušklíbne a usrkne pití+ Království snobství +poklepe prsty na bar z kdovíjakého leštěného dřeva+ Vsadím se že tomu tady šéfuje děsně bohatej, starej upír co chodí v upnutejch kalhotech, aby bylo všechno vidět +co na tom že na něj museli jeho rifle pravděpodobně stříkat sprejem a také je pod látkou rozeznat víc než je všeobecně uznávané za slušnost. A rozhodně je na co koukat+ nosí krajkoví košile a oslňuje všechny vybranými mravi a mluvou. Pff +ohrne nad vlastní představou nos. Všechno říká dost hlasitě, takže je mu asi jedno že kdyby se tu majitel zjevil, tak mu hned hlavu utrhne+ Možná si i patlá na obličej bílí líčidlo +dodá rozvážně maně vzpomínajíc na Draculu+
Spike
Upír

Příspěvekod golux » čtv črc 15, 2010 11:21 am

jen se usmívá jejich konverzaci a nespouští oči se Spikových výrazných lícních kostí; tohle se jí na chlapech fakt líbí
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti