Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx » ned črc 25, 2010 7:55 pm

Nef: Neboj, já se tady nikdy necítím nepříjemně. Naopak. Jen mě bodá jakýsi pocit viny, že jsem tady. Je to poprvé od té... události +mračí se+ Doufám, že to odezní, jak začne vystoupení. Budu hodná +uculí se+

Lana: Jiná? Nelíbím se ti takhle? +ušklíbne se+ Nechci budit pozornost. A taky mám ráda změnu.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned črc 25, 2010 7:58 pm

Styx: To si piš, že budeš hodná. +zasměje se+ A když ne, tak tě odsud odtáhnu. +zatváří se jako nevinně, ale koutky úst jí cukají+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned črc 25, 2010 8:07 pm

Styx: Copak tobě by mohlo něco neslušet? °povytáhne obočí° Ty bys byla krásná ve všem °pohladí jí hřbetem ruky po tváři°

Nef: Je dobré že si šla mezi lidi °schvaluje jí to°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned črc 25, 2010 8:32 pm

Nef: Ty myslíš, že bych se nechala tebou odsud odtáhnout? +směje se+ Znáš mě přece dobře. Ale nemyslím, že to bude nutné.

Lana: Díky za kompliment. Tak třeba, kdybych se vyválela v bahně, to bych asi moc přitažlivá nebyla +rozesměje se a pak se zamyslí+ Nebylo by špatné uspořádat zápas v bahně pro pobavení +culí se+ Holky, kde to vázne, už jsem docela nervózní +kouká pořád směrem k pódiu+
Naposledy upravil Styx dne ned črc 25, 2010 8:46 pm, celkově upraveno 1
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned črc 25, 2010 8:44 pm

Lana: Jo to asi je. +vypije sklenku a hned si objedná další+ Jen nevim jestli to k něčemu bude. +zamrmlá si pod nosem a znovu se napije+

Styx: Jo to znam a proto ti věřim, že budeš hodná. +přikývne+ Kdyžtak použiju železnou tyč, co jsem viděla v jedný uličce nedaleko. +zasměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned črc 25, 2010 9:06 pm

*doslova propluje barem plným přicházejících návštěvníků, dnes netradičně v sněhově bílé košili, mezi hosty si všimne známých tváří a Beccy, která dělá uvítací výbor a musí se pousmát, když si ji prohlédne lépe..*

Beccy:*zjeví se nečekaně u ní a zapřede* dnes ti to mimořádně sluší, ma belle...*významně si ji prohlédne a ulpí modrým pohledem na šperku mezi jejími ňadry* vidím, že ses vyzbrojila...*nespustí z ní oči, ale jistě nemá na mysli jen hluboký výstřih*to je dobře..

*usměje se na přítomné damstvo a kývne jim na pozdrav* Dobrý večer, mesdames, jsem rád, že jste tady...*a jeho hlas je pohladí po tváři a putuje níž* dnešní představení možná bude poněkud...ostřejšího rázu, ale nebojte se, budu dnes večer v sále po celou dobu s vámi...*dodá a ton jeho hlasu je nyní zahalí jako měkkoučká kožešina* nyní mě omluvte...za chvíli začneme...*rozloučí se a najednou je pryč, aniž by o kdokoliv viděl odcházet*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » ned črc 25, 2010 9:11 pm

J.-C.: +otočí se, když uslyší ten známý příjemný hlas a pokyne mu s úsměvem na jeho pozdrav+
Tak se přesuneme k pódiu, co vy na to? +dopije a zaplatí a přejde dolů+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 25, 2010 9:13 pm

+přijde, na sobě dlouhé černé šaty s rozparkem až vysoko na stehno a hranatým výstřihem, bez rukávů+ Takže dobrý večer! +usměje se zaářivě na všechny a sedne si k baru+ Dejte mi frisko, prosím. +mrkne na barmana a zapálí si cigaretu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned črc 25, 2010 9:18 pm

+otočí se za původcem toho, kdo se jí hrabe v hlavě a donutí se mile usmát a přikývnout na pozdrav+
Styx: Jo asi jo. +přikývne, chvilku přemýšlí jestli by se raději neměla vytratit, když má jít o ostřejší vystoupení, ale nakonec si nechá přinést ještě jednu sklenku, jestli to bude ostřejší vystoupení, bude potřebovat něco, na co přesune svoji pozornost, aby něco neprovedla a vyrazí za Styx+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned črc 25, 2010 9:20 pm

°Kouká po J.C. poněkud neduvěřivě a snaží se být malá a ještě menší aby si jí dotyčný třeba nějak zvlášť nevšiml. Nebudí v ní důvěru, tak se sním nechce vůbec kontaktovat. Nemá s tím dobré skušensoti.°

Styx: Dobrý nápad °souhlasí i ona zaplatí a jde dolů°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti