Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Memory » pon črc 26, 2010 6:21 pm

Mors: "Mala som vám to navrhnúť okamžite, ale chcela som vás trochu poznať." mrkne naňho a žiarivo sa usmeje. "Myslím, že keď som začala s tou skotskou tak už pri nej ostanem." túto vetu smeruje čiatočne k Andrému a čiastočne ku čašníkovi, ktorý jej hneď aj podáva pohárik. "Tak ja som Mem." zdvihne pohár, aby si mohli priťuknúť.

Styx: Trochu sa ošije. "Sľúbila som Andrému, že mu poukazujem našu zem." stíši hlas, aby ju počula len Styx. "Ale nepopieram, že je to kus." šibalsky na ňu žmurkne.

Wenai: "Ahoj Wenai." usmeje sa na ňu a trochu sa posunie, aby jej tiež urobila miesto. "To bola, ešte stále mi behá mráz po chrbte. S tým Aubreym asi nebudú žiadne žarty."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 26, 2010 6:36 pm

Mem: No, když jsme ho... poprosili... aby dělal společnost Syrianě na rozlučce, tak to bylo v pohodě. Teda nestěžovala si. +uculuje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pon črc 26, 2010 7:41 pm

Mem: Vezme si svoji sklenku s vínem a přiťukne si s ní. "André. Jak už zajisté víš." Uculí se a zapije potykání. "Chci ti poděkovat, žes mě sem vzala. Příjemné prostředí." Rozhlíží se kolem sebe. "Ptala ses, jak se mi líbilo vystoupení. Odpověděl bych otázkou. Tahle drsná, zvrhlá a nebezpečná zábava se vám, mé dámy, skutečně líbila?" Otázku směřuje na všechny přítomné slečny.

Styx: Nakloní se k ní a zašeptá. "Zlato, ty přece moc dobře víš, jak to myslím. Jsi neopatrná. A to se mi vůbec nelíbí." Chvíli jí hledí upřeně do očí, jakoby se spolu dorozumívali očním kontaktem, pak se odtáhne a prohlédne si ji od hlavy až k patě, zavadí pohledem nejdřív o rubín v dekoltu, nebo spíš o ten dekolt, pak i o šperk v pupíku. "Moc ti to sluší." Zvlní rty v tajemném úsměvu.

Wenai: "Slečno, my se ještě neznáme. Dovolte, abych se vám představil. André Bourson." Lehce se jí ukloní. "Mohu se zeptat, odkud jste? Máte krásu a půvab Francouzek. Nemýlím se?" Pousměje se a políbí jí ruku.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » pon črc 26, 2010 7:59 pm

Wenai: Ty seš na dlouhovlasý? +uculí se+ No, musím přiznat, že Aubrey by mohl mít pro mně za mně vlasy dlouhé třeba až po zadek, mně by neokouzlil. Nesnáším ho +otřese se+

Mem: Aha, takže průvodkyně městem? +usměje se+ Tak to mu musíš ukázat všechna naše zákoutí. Alespoň nám tady náš vzácný host nezabloudí +mrkne na ni a pak se k ní nakloní a zašeptá+ No, to mi povídej. Jeden čas jsem byla z něj úplně mimo +uculí se tajemně+

André: Vím, jak to myslíš, ty můj rytíři +řekne už trochu mírněji a políbí ho přátelsky na tvář+ Jen to zase moc nepřeháněj +uculí se na něj+ Tak já osobně jsem byla z vystoupení nadšená. Sice se mnou ten konec tochu zamával, ale to jen proto, že mám v čerstvé paměti jistou velice podobnou událost. Prostě jsem si to živě představila.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon črc 26, 2010 8:02 pm

Vyjde ze zákulisí, kde si odložila jen kabát. Zbraně si ale nechala, jednak ví, že své přítelkyně tím nerozhodí a jednak..zvyk je železná košile.

Mem, Wenai, Styx: Ahoj holky. Tak už to rozdýchávate? Mrkne na ně s úsměvem a pohlédne na jejich sklenky. Sama si poručí krev s vodkou.

André: Sjede ho zvědavým, ale ostažitým pohledem, pak se krátce, profesionálně usměje. Dobrý večer, nejsem si jistá, jestli jsme se už viděli, každopádně já jsem Rebecca. Tak trochu tady pracuju. Pousměje se a podá mu tlapku, obě zápěstí jí zdobí poudzdra s noži.

(Jean-Claude: Láách, neprodleně na hladný žaludek:D no tak to ona si to vzala ráda, zato těžko říct, jak nadšeně by si oblékla něco z toho, co tak rád na ženských vidí:D šatičky, samet:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 26, 2010 8:18 pm

Morsmorde: +usměje se a podá mu ruku+ Bonsoir. Je m´appelle Wenai Lafayette. Malheureusement, je dois décevoir. Je viens d´Irlande.

Styx: Si piš. Čím delší, tím lepší. Viděla jsi někdy Ještěrenu? Ten má vlasy až do pasu.

Rebecca: Ahoj, vždyť to bylo super. Akorát se budu ještě chvilku třást, ale bylo to úplně šílený. +usmívá se zeširoka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon črc 26, 2010 8:20 pm

Wenai: tak to jsme rádi, protože v tom případě všechno je tak jak být mělo. Pousměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 26, 2010 8:24 pm

Rebecca: Erhm.... +zadívá se na svý nehty a tváří se děsně nenápadně+ Nathaniel tu není? +jakože jen tak se mezi řečí zeptá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon črc 26, 2010 8:28 pm

Vědoucně se usměje. No myslím, že je někde v zákulisí. Mám pro něj dojít? Koukne na ni s úsměvem.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 26, 2010 8:33 pm

Né, ne. To je dobrý. Já jen tak. +tváří se jak neviňátko+ Já ho nechci otravovat. A vůbec, je tady společnost...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti