Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » úte črc 27, 2010 12:50 pm

*jen si tak kolem projde, nenápadně se občas koukne, jestli jim tam někdo nezkolaboval, přece jen, někteří diváci měli z vystoupení dost, ale jinak se nikde moc nezdržuje...spíš sem tam uklidní víc vytřepané...koukne, že dámy baví Nath...pomyslí si, že dlaci asi budou lepší teď v baru než upíři...ještě zachytí pohled Beccy, a dá ji vědět, že Aubrey je "uklizen" do bezpečné vzdálenosti a pak se zas s úsměvem vytratí*

(jo, to je fakt, takže další narozeniny může čekat sametové šatičky z francouzské revoluce..s pentličkama, třeba? :twisted: a uvidíme, jestli umí být natolik okouzlující, aby ju do toho dostal :D )
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte črc 27, 2010 1:17 pm

Jean-Claude: Zahlédne ho procházet kolem a s úsměvem kývne, že bere na vědomí a začne se věnovat ostatním.

(Jáách, no Anitu do toho nedostal...vlastně moment...
Spoiler: show
Teďka v Blankytných hříchách na sobě měla něco hodně podobného historickým šatům, musela ustoupit kvůli banketu s Musette a její společností:D Takže jako korzet, velká sukně, neschopnost se pořádně hýbat:D No byla asi stejně nadšená, jako bych byla já:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » úte črc 27, 2010 2:29 pm

jo, mussette je zábavná...tedy, co jsem zatím četla..mno..a pak ještě ten sen, v motýlovi, nebo kde to bylo...s tím zrcadlem, jak z něj J-C vylezl..tak přece taky na sobě měli něco..takového historického..alet tak to byla jen taková fantazie, tak to se možná až tak nepočítá...hih, ale tak, mohla by to být sranda..už vidím místní frantíky, jak tě naháněj po klubu, s šatama v ruce... :D
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte črc 27, 2010 3:25 pm

A jo, na to jsem zapoměla, to bylo...mnooo...moooc pěkné:)):P Láách nahánějí:D A já prchám a nadávám jak křeček:D To by byla pěkná komedie no...Přímo slyším Jasonovo špičkování:D

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte črc 27, 2010 3:50 pm

+když se venku dala zase dopořádku, vrátí se zpět na bar, kývne na pozdrav k tomu početnému společenství a objedná si sklenku vína, rozhlédne se a všimne si samotný Lanevry+ Je tady volno? +zeptá se, nechce jí moc otravovat, kdyby nestála o společnost+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte črc 27, 2010 4:07 pm

Nat: Jemne, ale pevne mu stisne ruku. "Áno, bola. Bolo to moje prvé vystúpenie. A veľmi sa mi páčilo." uculí sa.

Wenai: "Ja som sa osobne stretla s Asherom, ale nemala som z neho taký zlý pocit ako z Aubreyho. Syriana má odvahu."

Becca: Zamyslene ju počúva a pritom otáča pohárik whisky v ruke. "S Jean-Claudeom som sa nikdy nerozprávala. Bude to asi veľmi mocný upír."

Lana, Nef: Keď si ich všimne neďaleko od ich hlúčika, kývne im hlavou na pozdrav. Keďže sa však zdá, že chcú ostať chvíľu bokom, nevolá ich bližšie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte črc 27, 2010 5:56 pm

Becca: "Dobrý večer." Sjede ji zvědavým pohledem. "Myslím, že jsme se ještě neviděli. Vás bych si zaručeně pamatoval. Jsem André. Moc mě těší, že poznávám tak zajímavou ženu." Skloní se a políbí jí ruku, přitom si všimne nožů kolem jejího zápěstí. "Co ten arzenál zbraní? Chystáte se někoho zabít?" Uculí se.

Mem: "Bohužel nežiju v iluzích, ale v realitě. Díky tomu jsem naživu. Nekoukám na svět růžovými brýlemi, naopak, vnímám jej jako černobílý film." Napije se vína a hodnotí jeho kvalitu na jazyku. "Pokud se ale tenhle typ zábavy někomu líbí, je to každého věc." Usměje se. "Máš dobrý vkus. Díky tobě se velice rychle seznámím s místními kulturními podniky," zasměje se. "Kam máš v plánu mě vzít, až tady posedíme?

Wenai: Polichotí mu, že promluvila na něj francouzsky. "Ne, nezklamala jste mě, mademoiselle. Jenom jsem měl tentokrát trochu špatný odhad." Schválně nemluví francouzsky, protože slíbil Styx, že v Anglii bude prostě mluvit anglicky. "Irky oplývají divokou krásou a vy jste toho jasným důkazem," pousměje se a když si všimne, že jí začal dělat společnost jiný muž, ukloní se jí a otočí se zpátky ke svým dámám.

Styx: Zasměje se a přátelský polibek ji zase přátelsky oplatí. "Často si vyrážíš úplně sama do takovýchto podniků?" Tváří se trochu nespokojeně.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte črc 27, 2010 7:38 pm

Memory: Ano, to je opravdu je. Jen nemá jako většina ostatních Vyšších potřebu svou moc dávat najevo. Vlastně ji dokáže skrývat nejlépe ze všech upírů, které jsem kdy poznala. A i Asher to zvládá, ale ne tolik jako Jean-Claude.

André: Pousměje se jeho lichotce a také si ho důkladně prohlédne. No myslím, že si nemáme co vyčítat, i já vás bych si určitě zapamatovala. Blýskne jí v očích. No to sice nechystám, ale je dobré být připraven na nejhorší že? Koukne na něj, ale je vidět, že žertuje, i když tak napůl. Ve skutečnosti tady pracuju, jako denní manažerka a trochu i vnitřní ochranka. Vysvětlí už vážně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » úte črc 27, 2010 7:47 pm

Wenai: Usměje se na ni a zlehka ji pohladí po tváři. Neřekl bych, že jsem zrovna odvážný, ale pracuju na tom. Pousměje se a přitulí sek ní těsněji. Pak si sáhne do vlasů a stáhne z nich gumičku, takže se jeho vlasy rozlijí jako vodopád jak po jeho zádech, tak částečně zakryjí i Wenai, ke které se tiskne. Je to jakoby náhle byly skryti před všemi a z jeho tepla a hebkých vlasů vyzařuje slabá vůně vanilky. Je to lepší? Špitne jí do ouška.

Memory: Tak jsem rád a doufám, že i příště vás tu uvidím. Usměje se na ni.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Lanevra » úte črc 27, 2010 7:54 pm

°Koukne na příchozí Neferet a pozvedne obočí° Pokud tu nesedí duch, nebo někdo neviditelný, pak tu volno je °nakukuje do sklenky s vodkou a krví° Pěkné představení, že...?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti