Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Neferet » úte srp 03, 2010 7:50 pm

Já si tentokrát dam jenom džus, jahodovej. +usměje se a taky se posadí+ Vína už mam dneska dost. +rozhlédne se+ Takže jaké jsou tvé první dojmy? +kývne směrem do místnosti+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř srp 04, 2010 7:18 pm

Ujde to. Zdá se, že to tu žije. trochu se uchechtne, když si uvědomí, že jsou vlastně všichni prakticky mrtví. Přiznám se, že znám zatím jen jednoho upíra. Lanu. Je tu dneska? pokukuje po sedících hostech.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » stř srp 04, 2010 8:03 pm

+zvedne mírně obočí+ Myslím, že jste se akorát minuly. +kývne ke vchodu+ No ale pokud tu strávíte dostatek času, tak se jistě s nějakým upírem seznámíte.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv srp 05, 2010 10:49 am

Vsadím se, že vy tu určitě znáte každého, že? upije z poháru a zvídavě se na ni podívá.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv srp 05, 2010 8:03 pm

+zasměje se+ Tak to byste tu sázku prohrála. +zakroutí hlavou+ Jsem sice, hmn, stálejší návštěvnice, ale každého tu určitě neznám. +napije se+ Vlastně... +zamyslí se+ ... snad jenom Beccu s ostatními jsem stěží prohodila pár slov. +pokrčí rameny, trhne sebou, když se jí v kapce rozvibruje mobil+ Promiňte. +zalouví v kapse a podívá se na display, povzdechne si+ Je mi to moc líto, ale už budu muset běžet. +uloží telefon a vstane+ Ráda jsem vás zase viděla a děkuju za pití. +usměje se+ Bavte se dobře. Nashledanou. +rozloučí se a rychle zamíří pryč+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv srp 05, 2010 10:58 pm

+vrátí se sem ani neví proč, asi proto že nemá stejně nic lepšího na práci než se courat po barech. Zastaví se v povzdálí pozorujíc místní ženské osazenstvo. Naprosto proti jeho vkusu ho zaujme zrzka u baru snad proto že mu připomíná jednu přítelkyni s užasnejma nohama co se mu nepodařilo dostat do postele. Poslouchá jí jak mluví otom že by chtěla poznat upíra a vycítí svou příležitost. Nejprve se ušklíbne, ale rychle vyrovná svou tvář do vcelku milého úsměvu+
Mystick: +Přijde k baru kde usedna na uvolněné místo hned vedle ní. Při své drzé povaze se nezdráhá+ Je tady místo lásko? +okamžitě přejde do bezmála frivolního tónu+ Jsem Spike a jaké je tvoje ctěné jméno? +obědná si whysky, dvojitou bez ledu. Taky co by si ředil dobrý alkohol+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát srp 06, 2010 11:23 am

rozloucí se s Neferet.
Spike: trochu nadzvedne obocí. Lásko? pokud vím, tak vám upírum jde jen o sex, takze tohle bych vynechala. Jinak, já jsem Mystick. podá mu ruku.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » pát srp 06, 2010 11:42 am

Mystick: Právě si hluboce urazila moje city lásko +nakrčí uraženě nos. Rukou jí potřese jen tak sporadicky, nikdy si moc nepotrpěl na etiketu+ I upíři sou tvorové plní lásky +pořádně upije+ i když pravda není snadné jejich city získat +sjede jí pohledem+ Jak sem tak slyšel tak to spíš ty si vyrazila no lov upírů +drze se usměje+ Mystick? To je od mysteriozní tedy hmm tajemná? +s pozvednutým obočím jí sleduje koutkem oka a to velmi zaujatě+
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob srp 07, 2010 5:22 pm

Spike: Já a na lovu? Jak tě to napadlo, miláčku? Já jsem naopak slyšela o jedné dívce, která dává vám upírům docela na zadek...Buffy se jmenuje, myslím. zamyšleně pozoruje jeho reakci.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » sob srp 07, 2010 8:19 pm

Mystick: +Chladně se na ni podívá+ Té dívce se říká Přemožitelka a už dávno není jen jedna, vlastně je jich několik stovek +upřesní to bezbarvím hlasem+ A tenhle druho lovu sem na mysli neměl +začne pootáčet sklenkou po stole+ Ty si rozhodně typ na lovení +už neřekne jestli jako lovec nebo jako kořist+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti