Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob srp 07, 2010 8:26 pm

Spike: usměje se. Typ na lovení? No, v tom případě bych se tipla na lovce. dost nenápadně si přejede prsty po dekoltu. Bydlíš sám?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » sob srp 07, 2010 8:46 pm

Mystick: +sleduje její nenápadný pohyb velmi upřeně a zaujatě+ Vážně lovec? +podívá se jí upřeně do očí. Má lesklé oči jako zamrzlá studánka jen škoda že nemá moc jako upíři tady ve Slastech+ Já bych tě spíš typoval na sladkou a krásnou kořist +podotkne se sebevědomím úsměvem+ Ne, nežiju sám. Vlastně zdílim takovou rozpadlou barabiznu z jedním zapškýlím starým upírem co se furt zavírá do temnejch koutů a tam si patlá na hlavu hektolitri gelu na vlasy.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob srp 07, 2010 10:40 pm

Spike: zasměje se nad tou poznámkou o gelu. Takže také upír... Zajímavé. zadívá se do sklenky červeného se zvláštním pohledem. Já bydlím akorát se skřítkem, trpícím krizí středního věku a s jednou elfkou. Jak jsem již byla obeznámena, né moc chutnou. zamrká na něj. Žádné mužské návštěvy. poválí víno ve skleničce. Ale zato mám spoustu fauny.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » sob srp 07, 2010 10:57 pm

Mystick: Na to neni nic zajímavího +odvětí+ Upíři žijou často v jednom velkým dopěti a mimto je to můj... dědeček +poslední slovo vyplivne pohrdavě a zhnuseně+ Já elfa nikdy neochutnal. Jóó pár čarodějek, nějaké ty šamanky a démonyk, ale elfku ne. Má špičatý uši? +znechuceně nakrčí nos+ Nemám rád faunu ani floru. Zvířata smrdí a kytky mi za živata spůsobovali alergii. Z radostí bych je všechny vypálil když jsem neviděl ani na psaní básní přes oslzené a oteklé oči +trochu spozorní nad její poznámkou o mužích+ Nevěřím že by nebyl zájem o tak krásnou ženu +vezme jí za ruku kterou lehce políbí+ Stačí jediné tvé slovo a sradostí se stanu první pánskou návštěvou v tém obydlí +znovu jí se samolibím usměve líbne na hřbet ruky+
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon srp 09, 2010 9:04 pm

Spike: trochu se pousměje. Doufám, že si mne nadáš třeba ke svačině. dopije víno a objedná si další. Má špičaté uši a bezedný žaludek. Sežere, na co přijde. řekne to s hořkostí a odporem. Ale je to přítelkyně. pokrčírameny. Děkuji za kompliment, ještě si rozmyslím, jestli tě pozvu dál. mrkne na něj.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » pon srp 09, 2010 9:15 pm

Mystick: Já už lidi nekoušu +trochu nakrčí nespokojeně nos+ Chtěl sem bejt jako dřív a místo toho mi strčili duši. Asi byli tenkrát ve slevě, tak jich měli nadbytek +hořce se ušklíbne+ Přátelé jsou přátelé. Ten můj stráví v koupelně tolik času co Ludvík 14. a přitom vypadá pořád stejně šeredně. A vlasi mu trčej nadbytkem gelu nahoru +tiše se chechtá vlastnímu vtipu+ Nuže +napije se, načež vezme její ruku, kterou za celou dobu nepustil, i do druhé dlaně+ už ses rozmyslela?
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon srp 09, 2010 9:22 pm

Spike: pootočí hlavu a na oko přemýšlí. U mě doma je teď bohužel...ehm...obsazeno. Pokud by se našlo nějaké jiné místo ke strávení příjemných chvil, nebyla bych proti. poslední slovo doslova zavrní.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » pon srp 09, 2010 9:31 pm

Mystick: +zdá se že pár okamžiků uvažije+ Vpašuju tě do našeho doupěte +zablískne sexi chlapeckým úsměvem+ jen musíš bejt potichu abys nevzbudila toho starýho medvěda. Měl by hromadu blbejch keců +sám se postavý a vytáhne jí ze sedu tak že mu padne rovnou do náručí. Obejme jí těsně kolem pasu, ruku položenou nebezpečně nízko. Dlouze přitiskne rty na vnitřní stranu jejího zápěstí kde cítí tepající žílu+ Zažiješ co si ještě nezažila lásko +tak trochu si jí odtáhne z baru+

(Přesun do Hyperionu konkrétně do Spikeova pokoje. Zbytku si nevšímej. ;) Až odpovíšš dám první příspěvek do Hyperionu )
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte srp 10, 2010 9:14 pm

Spike: nebrání se a nechá se přemístit do Hyperionu.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Khurrem » stř srp 18, 2010 6:41 pm

*přemistí se rovnou k baru a koukne se po barmanovi* Bloody Mary *zavrčí a čučí do blba*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti