od Jean-Claude » sob zář 04, 2010 12:43 pm
Bea:*spokojen, že ji odhadl správně* Jean-Claude, skromý majitel toho všeho kolem..*představí se jim oběma a ledabyle máchne rukou, jako by to ani nestálo za řeč, ale trochu mate tělem no. stisknutí ruky nečeká a ani jim ji nepodá, ne že by o to nestál, ale dotekem by jen zesílil svou moc na ně a nechce je moc děsit, králikoidní pohled mu neujde* a místní Vládce našeho druhu..*dodá, ikdyž to poslední patří spíš někomu jinému na baru* Jsem velice potěšen že jste tady..*usměje se na ně mile, že na chvíli vypadá skoro jako člověk* vlastně jsem vám přišel osobně poděkovat za skvěle dodané zboží..*a v hlase mu zazní opravdová radost, která je obě zahrne mírným teplem, ale nedělá to ani tak schválně, spíš taková..zbytková energie* předpokládám, že zůstanete na představení, budu rád, pokud příjmete místa ve VIP sekci..vy i vaše přítelkyně*na okamžik spustí z očí Beu a mrkne k Žanetě* nebudu vás rušit...*narovná se od nich jediným elegantním pohybem* přeji hezký večer a kdyby jste něco potřebovaly, obraťte se na někoho ze Slastí. Všichni vám rádi vyhoví..*to poslední řekne tak, že když on si to přeje, tak by nikdo ani nemohl jinak, kývne jim na rozloučenou a přejde k baru*
(Amon: jo táák...já jen, že na něj Postrach čekal na Nautilu, no:D tak já tady druhého zubatce taky někdy během naženu;))
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."