Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Nathaniel » sob zář 04, 2010 11:30 pm

(dobrou:) no jo já jsem taky nějak přetažená, taky to dnes zabalím dřív:)) )
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jason » sob zář 04, 2010 11:31 pm

Nath: jo, jasně...kožich...*kýve mu, až příliš horlivě a příliš vyzubený*

*připije i Laně, když si jí všimne*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob zář 04, 2010 11:32 pm

+zakroutí hlavou v dlaních+ Šmarja pano. +vypije dalšího panáka+ To mi byl čert dlužnej.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 04, 2010 11:33 pm

+dojde nahoru a posadí se k baru, aby se po té napínavé podívané osvěžila. Koukne na Nef a nevěří vlastním očím, že se baví s Nathem a Jasonem. Mrkne na ni, když se Nef na ni podívá a pozvedne sklenku, jakože ji v tom podporuje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 11:39 pm

+je rád, že sedí hodně bokem a v šeru, takže nikoho nezdraví, s nikým se nevítá, nikomu nepřipíjí a sleduje komorní představení+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Neferet » sob zář 04, 2010 11:48 pm

Jason: +posadí se tedy na volné místo rozdávajíc milé úsměvy+ Prý docela to ušlo. +krátce a téměř neznatelně nad tím zakroutí hlavou+ Myslím, že bych se měla přiznat, že to podle mě bylo jedno z nejlepších vystoupení, co jsem kdy viděla. +nemůže si pomoct, ale připadala si tak nějak bezpečněji, i když ví, že jsou stejně nebezpeční jako upíři+ Jak jste se k vystupování dostal? +zeptá se, ale zarazí se+ Tedy pokud se můžu zeptat, nerada bych byla moc drzá.

Nathaniel: Jsem Neferet. +představí se rovnou oboum, aby jí nemuseli říkat slečno, s malejma jiskřičkama v očích poslouchá jak se dobírají+ Jak dlouho se vy dva znáte? +nějak jí to nedá, aby se nezeptala+

Styx: +má chuť se zasmát, když na ni Styx tak mrká a dává najevo svoji podporu, pokývá na ni tedy s úsměvem hlavou, že jí děkuje za podporu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jason » ned zář 05, 2010 11:41 am

Nef: Jason..*představí se zbytečně, ale aby jako nebyl nezdvořilý a podá ji tlapku..byl by ji i olíbnul, ale nechce být až tak vlezlý, přece jen, před chvílu měl srst, tak ji aspon zahřeje packou* opravdu?*rozzáří se* lepší než mají ti..*vycení chrup a barman se na něj ušklíbne, ale jason si ho nevšímá* no..vlastně je to to jediné, co jsem kdy pořádně dělal..*pokrčí rameny* takže se dá říct, že jsem tady hm..dospěl?*uculí se lišácky* a trémou netrpím, tak proč ne...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » ned zář 05, 2010 11:49 am

Nath: no to jsem si všimla, té rychlosti..*zasměje se a sedne si trochu do stínu se sklenkou v ruce a kochá se zpovzdálí pohledem na Natha a Jasona, jak se i ted předvádějí*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » ned zář 05, 2010 12:16 pm

*vrátí se zpátky k baru..všimne si, že Amon se zaměstnal, tak už ho nebude rušit, domluveni jsou, že...jinak má samozřejmě dnešní útratu na účet podniku:) a sjede oba dlaky na baru pohledem a musí se pousmát, jak tam hezky spolu sedí, potom, co předvedli před chvílí*

Styx: *po cestě k baru si jí všimne, a tak se u ní na okamžik zastaví* pro potěšení krásných dam se rád překonávám..*prohodí s úsměvem, vzazík se k němu už stihl dostat* jsem rád, když se všichni baví..*nechá ji donést ještě jedno pití a pak pokračuje k dalším hostům*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 05, 2010 12:26 pm

Jason: Těší mě. +což jí opravdu těší a jemně mu sevře nabízenou ruku, možná na trochu díl než by měla, ale když on jí má tak příjemně teplou, zamrká a stáhne ruku zpět+ No… +krátce se zasměje, když tak cení zubí+ … i tak by se to dalo říct. +řekne po chvíli+ Vim, že je to asi hloupost, protože určitě dokážete být stejně nebezpeční jako oni, ale cítila jsem se tak nějak víc… +zagestikuluje rukou, jakože nemůže najít vhodné slovo+ … uvolněněji. +spíš to zní, jako by ten výraz navrhovala+ Tak dospěl. +usměje a upije ze sklenky+ Tréma. To je další důvod proč smekam. Mě by nikdo na to podium nedostal. +zatváří se trošičku zděšeně při představě, že by si tam měla stoupnout+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti