Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Nathaniel » ned zář 05, 2010 10:31 pm

Jason: Tak cupoval..no toto. Zamračí se, ale v očích mu pobaveně blýská.

Wenai: Zachmuřeně si prohlíží náramek, ale nesahá na něj, páč to, že to je stříbrný mu nikdo říkat nemusí, smrdí to stříbrem na pět kilometrů. No...tak zůstaň tady. Nemyslím, že by ti tady něco hrozilo. Dáme na tebe pozor. Myslí hlavně sebe a Beccy, páč u tý si je jistej, že zasáhla. A myslím, že i Jason. Usměje se na ni a konejšivě ji pohladí po ručce.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Asher » ned zář 05, 2010 10:35 pm

Styx píše:Asher: +obrnila se proti těm jeho okouzlujícím úsměvům, ještě než si přisedla, takže si je jistá v kramflecích+ Samozřejmě, že jsem šťastna +malinko pozvedne obočí+ Proč bych neměla být? +pousměje se a letmo zavadí o jeho pohled+ Mohu se ti dívat do očí? Mám ráda oční kontakt, když se z někým bavím, to přece víš.

(pche, prej jistá v kramflecích:P to se na to asi podíváme zblííízka:D)

Elegantně pokrčí rameny a usměje se. No, jak víš...pokusím se být hodný. Ale neslibuju, že mi to vydrží. Zajiskří mu v očích ledovým světlem. Tak to jsem rád, že jsi šťastná. Pokýve spokojeně hlavou a myslí to fakt upřímně. Protože já jsem taky. Uculí se a mimoděk zalétne pohledem k Man a J-C, jak si tam sedí vedle sebe a tváří se, že spí.

(šmarja, to jsou zase perly:D, taky se tu kácím ze židle:D)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jason » ned zář 05, 2010 10:37 pm

Nat:*vyculí se a pak nakrčí nos, co to...koukne na náramek a ohrne ret* kdo vám to udělal? takovou škaredou věc na ruku...*a přikývne, když slyší Natha povídat* jo, sežereme ho...*navrhne*

(lach...jj, já už jen z té představy, jak to tam asi vypadá.. a oni nespíí...oni čííhají:D)
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 05, 2010 10:40 pm

Nathaniel: +vyděšeně se na něj koukne+ Bože, já jsem sem šla se stříbrem. Ale to nejde sundat! +zavrtí hlavou+ To nejde, ten bastard po mě půjde a nemůžu se tu schovávat věčně. Navíc co by dělal brácha. Já fakt nevim. +Kopne do sebe dalšího panáka+ A jsem v hajzlu. +hned si nalívá dalšího+ Hele brouku ta lahev je nějaká malá. +řekne směrem k barmanovi a nehtem zaťuná na skoro už prázdnou lahev vodky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned zář 05, 2010 10:47 pm

Wenai: To nic, nám stříbro nevadí, pokud nám ho teda někdo necpe na kůži a tak. A kříž to není takže... Pokrčí rameny jakože je to ok. Hmm, to je teda situace. Přemýšlivě krčí čelíčko a přemýšlí. Vypadá tak nějak starší a v očích má něco, co by u čerstvě dvacetiletýho kluka být nemělo. Musíme něco vymyslet, nenchám tě tu upít k smrti přece. Usměje se na ni. Právníka předpokládám máš? Začne od těch legálních možností:)
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 05, 2010 10:58 pm

Nathaniel: Mě se to nezdá jako špatnej nápad. +zase si nalívá panáka a trochu vodky rozlije na barpult+ Právníka? É myslim, že někdo takvej někde je, ale teď si nějak nejsem jistá kde. +zamává rukou+ Kašlem na to. Jdem chlastat. Dáš si taky, že? +mává na barmana aby donesl další skleničku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned zář 05, 2010 11:03 pm

Wenai: No kdybys ho nesehnala, našel by se jinej. A určitě lepší. Nejlepší. Upřesní si to. Nee, díky. Já mám svý. Ukáže na džus s vodkou. A vůbec... o co vlastně jde? Zajímá se. Třeba ti zvládnem pomoct my. Usměje se.

(tak a teď kápněte božskou, kdo je do pekla, Nesmrtelný?! Vidím Cageův ksichtík, ale tááápu a jsem zvědavá:D Tak ven s tím, nebo neusnu:D)

(Man, hodíš mi to pls na Natha? Se mi nechce furt přehlašovat:P)
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 05, 2010 11:15 pm

Nathaniel: +hodí na něj vážně zoufalý pohled notně podbarvený alkoholem+ To se ani neptej. Takovej průser před pěti lety. Matka zabila snoubenku Viktora no a pak se jí stala taková nehoda... Pak to začal vyšetřovat jeden z ministerstva od nás, ale nic nezjistil, tak jsem si myslela, že je to za náma. Jenže teď se objevil jeden maník z Ameriky a začal v tom zas šťourat. +zaostří na něj+ Hele, co děláš dneska večer? +přitiskne se k němu dekoltem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon zář 06, 2010 12:01 am

(tss.. nevěříš? uvěříš;))

Asher: +trpce se usměje+ Jasně, už tě znám, co dokážeš +pohlédne mu do očí, ale dává si pozor, už to není ta naivní holčička, která naletí hodnému pánovi na bonbónek+ Dnešní vystoupení bylo opět nezapomenutelné. Až mi šel mráz po zádech +zaloví v kabelce po cigaretě a usrkne si džusu+ Tady se člověk nikdy nenudí +pousměje se+ A čím to, že jsi tak šťastný?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jason » pon zář 06, 2010 7:43 pm

Nef: jasně..až bude čistý vzduch, tak dám vědět..*papírek si vezme* Mýtinka? Ten svět je tady malý...*zazubí se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti