Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod mollyz » sob zář 04, 2010 10:46 am

Tir: +Uchechtne se.+ Svatbu na nudapláži beru a počítám, že Nicol bude nadšená. Jen si nedovedu představit Eternity a Morfea...Salát je nutnej, protože je stejně výýýýýýýýbornej jako ty ostatní věci a k tomu vínu, co je připravý je nepřekonatelnej. Je to starej recept po Nicolettině babičce - taková krajová tradice ku slavnostnímu stolu.

Fab: +Pustí ho.+ Nebuď drzej a nekoukej mi na prsa! +Sleduje jeho snahu o účes.+ Ty se vracíš do dětství? škoda, že ještě nemáš tu vlnu, co ti máma česala jako miminečku...Musím se Nicol zeptat, jestli ještě má tu fotku, jaks měl elegantní vlnku...Fabulko...+zatrilkuje a rychle zmizí z Fabova dosahu, aby uhnula ráně, která se na ní řítila.+ Já nic...já dělám salát...+volá na něj od kuchyňské linky.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob zář 04, 2010 10:55 am

Isamun: Díky za přání...a mimochodem taky za dárek. Ujišťuju, že vyzkoušíme při nejbližší příležitosti. Nechám si to nainstalovat do bytu. +Začíná mít těch narážek na jeho účes dost a vlasy si rozcuchá jako vrabčák. + Hele, tak dost! Dyť to zas tak hrozný bejt nemůže, když se to Tir líbí...+Ale moc přesvědčený o tom není a tak radši kývne na Sama a zve ho na zahradu, aby se pořádně nadlábl, neboť vypadá vyčerpaně a zesláble... :lol:

Molly: Počkej, až mi přijdeš pod ruku. Teď tě bít nebudu, nechci přijít o salát...+zavrčí směrem k ní.+

Tir: Prosím, lásko, najdi mámu a řekni jí, že jsme už v plné polní. Asi se převlíká nebo tak něco...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » sob zář 04, 2010 4:16 pm

+Stihne se dojít převléknout a zrovna se ještě dočančává před zrcadlem, aby se před návštěvou blýskla.+

Obrázek
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pon zář 06, 2010 7:39 am

na Mollyinu přednášku o nezbytnosti salátu dělá takové ty parodující opičky za jejími zády. ...výýbornej... ...starej... pak kvýne na Fabienovu žádost, proběhne kolem něj, prohrábne mu prsty vrabčí hnízdo, takže má docela pěkný ležérní účes, ne ulízlou vlnku. políbí ho bleskově na nos. oni mi tě šiděj, viď. nedej se! a běží za Nicol.

Nicol: jé, vám to sluší. usměje se na ni, jak dolaďuje design. my už jsme všichni dole a užíráme z aranžmá, jestli se to ještě protáhne, bude všechno pohoštění ohlodaný.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » pon zář 06, 2010 10:39 am

Tir: No, už běžím! No, nakonec je to od toho, aby se to snědlo, ne? +Taky si Tir konečně pořádně prohlídne.+ Ty jsi jako panenka, Tirage. Tak pojď! +V duchu pomyslí na to, že z nějakého důvodu docela ráda uvidí toho Mollyina cestovatele.+
Nicolette

Příspěvekod Isamun » čtv říj 07, 2010 7:13 pm

Molly: vznešeně nakráčí do kuchyně a rozhlédne se. protřepe si ruce na rozcvičení. hodí na Molly přehnaně vážný pohled, čímž dá najevo, že žertuje. no... no... ale ano. na pudink to bude stačit. proplete prsty a zapraská klouby. zamíří ke sporáku. á! zde hle ohniště!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát říj 08, 2010 6:45 pm

Sam: +Následuje ho a culí se.+ Tak, mistře, ohniště, zásobárna...+ukáže na lednici, pak si sedne na stůl, kývá nohama a sleduje Samovo počínání.+ Kdy můžu začít recitovat...juž mám verš...+dívá se na něj, jak se motá kolem linky, pátrá po ingrediencích a tiše začne recitovat, spíš tak sama pro sebe.+ Ohniví hřebci, leťte k západa, uneste slunce, nebo přijde noc a rychlým soumrakem vás pobídne, že poběžíte jako splašení!.... (to je Shakespeare :lol: )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát říj 08, 2010 10:55 pm

Molly: tanečními kroky se motá kolem sporáku a odměřuje, sype, míchá, sladí, zapaluje, ... ohnivý hřebci? nádhera, jenom abych to nepřipálil. a schání se po vajíčkách na tu sladkou omeletu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát říj 08, 2010 11:04 pm

Sam: Nepřipálíš! To bys mi přece neudělal, lásko...Přijď v noci, rozhoď po zemi svůj stín, umlč a uspi svět...V světle své lásky slouží milenci tichou mši lásky. Nevnímají tmu...+recituje a je hrozně vzrušená. Přivírá oči a z pod víček sleduje Samův tanec kolem plotny, nasává vůni pudinku a musí se velmi ovládat, aby rukou nezabloudila do kalhotek.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát říj 08, 2010 11:13 pm

(tu taky dostane kde co, nechce studenou sprch a froté ručníky? :lol: co to je za hru, Williame?)

Molly: cože co? ."V světle své lásky slouží nebo souloží milenci tichou mši lásky"? otočí se na ni a jde hledat trochu rumu do pudinku, marmeládu a oplatky, aby to bylo dokonalé.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette