Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 7:59 pm

Jason: Hmn. +přikývne+ Poslední dobou to na mě doma padalo, tak jsem se vrátila do starýho, dobrýho pokoje. +pousměje se+ Znáte to tam? +zajímá se zatímco po kapsách hledá peněženku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jason » úte zář 07, 2010 10:19 am

Nef: ne, ani moc ne, byl jsem tam jen jednou..ale mají tam výborný dortíky a šílenou pálenku...*zasměje se* a moc hezký dámy tam jsou..*zazubí se ještě víc*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 11:40 am

Jason: Áha. Dortíky tam jsou skvělý, ale o pálence nic nevim. +usměje se, zatímco platí+ Tak asi tam mají někde hnízko. +pokývá vědoucně hlavou a pak se zasměje+ Tak já mizim, abych to ještě dneska stihla. +seskočí z barový židličky, nebo kde to seděli+ Tak nashledanou, Jasone. +rozloučí se s úsměvem a zamří pryč+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » úte zář 07, 2010 12:04 pm

Wenai Lafayette píše:Nathaniel: +hodí na něj vážně zoufalý pohled notně podbarvený alkoholem+ To se ani neptej. Takovej průser před pěti lety. Matka zabila snoubenku Viktora no a pak se jí stala taková nehoda... Pak to začal vyšetřovat jeden z ministerstva od nás, ale nic nezjistil, tak jsem si myslela, že je to za náma. Jenže teď se objevil jeden maník z Ameriky a začal v tom zas šťourat. +zaostří na něj+ Hele, co děláš dneska večer? +přitiskne se k němu dekoltem+

Zamyšleně ji poslouchá a mračí se. Hmm... Tak to nic moc, ale když nic nevyšťoural tamten, proč by měl tenhle? Dobře to dopadne neboj. My tě nedáme. Pohladí jí po tváři. Dneska večer? No mám volno, odpracováno už mám. Zazubí se na ni uličnicky.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 07, 2010 12:06 pm

Nathaniel: A co kdybys mi předved soukromej striptýz někde v soukromí? +usměje se na něj, pokusí se vstát, ale zavrávorá a jen tak tak se chytne o bar a neslítne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte zář 07, 2010 12:08 pm

Styx píše:(tss.. nevěříš? uvěříš;))

Asher: +trpce se usměje+ Jasně, už tě znám, co dokážeš +pohlédne mu do očí, ale dává si pozor, už to není ta naivní holčička, která naletí hodnému pánovi na bonbónek+ Dnešní vystoupení bylo opět nezapomenutelné. Až mi šel mráz po zádech +zaloví v kabelce po cigaretě a usrkne si džusu+ Tady se člověk nikdy nenudí +pousměje se+ A čím to, že jsi tak šťastný?

Díky, ale tentokrát si ovace zasloužily hlavně tady chlapci. Kývne směrem k Jasonovi a Nathovi. Čím? Zamyslí se. No těžko říct. Snad tím, že tu mám konečně klid, jsou tu mí přátelé Opět zalétne pohledem k J-C a přes rty mu přelétne slabý úsměv. a docházím tu obdivu krásných žen. Uculí se uličnicky a pokrčí rameny. Co víc bych si měl přát? V očích mu zajiskří.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Nathaniel » úte zář 07, 2010 12:11 pm

Wenai: Moc rád. Uculí se a bleskurychle ji zachytí, aby sebou nesekla. A do hotelu nás odvezu já, bůhví kde bysme při přemístění skončili. Pobaveně mu zajiskří v očích. Vstane a chytne ji kolem pasu. Tak se mě drž, ztracená dušičko. Zašeptá ji do ouška.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 07, 2010 4:44 pm

Nathaniel: +drží se ho jako klíště, zahihňá se a kousne ho do krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » úte zář 07, 2010 7:08 pm

Odvede ji zadním vchodem na parkoviště zaměstnanců, nastoupí do auta a odveze je směr Hotel Lafayette.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » úte zář 07, 2010 9:24 pm

Asher: Nemáš zač děkovat. To jsem mluvila o Nathovi a Jasonovi. I když určitou zásluhu na tom máš +usměje se pobaveně+ Když máš přátele, máš všechno +řekne významně+ Přeju ti to +neunikne jí, jak pořád kamsi kouká a ohlédne se tím směrem a když zahlédne J-Claudea, usměje se na Ashera+ Nebudu rušit. Stejně mám spoustu práce s přípravou večírku. Užívej si až do svítání +dopije džus, hodí na pult hrst mincí a vydá se k východu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti