Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Eternity » pát zář 10, 2010 9:09 pm

přemístí se a hledá Styx. během hledání zmapuje tradičně velkorysé a exkluzivní zaopatření pro hosty, spokojeně si zapamatuje, kde jsou její favorité k pití a jídlu. zadoufá, že její favorit, Morfeus, se dostaví brzy, ale zase ne tak brzy, aby jí bránil v seznamování. a konečně vidí Styx.

Styx: ahoj, ahoj! všechno nejlepší a tak dále! moc ti to sluší, jako vždy! a je to tu nádherné - taky jako vždy, Styx, ty se nezapřeš! obejme ji. a já jsem tak ráda, že tě po konečně zase vidím, že mi ani není trapné, že tu jsem jen tak nalehko a bez dárků. nestíhám nic, jsem v jednom kole, ale tady se budu bavit a na všechno kašlu. určitě to brzy napravím, ale ty stejně všechno máš. olíbá jí třikrát na tváře, ala Francie. nadšena ze setkání na ni všechno vybalí a pak zvadne na nejbližší křesílko a uloví si něco k pití. nohu přes nohu a úsměv od ucha k uchu.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 9:09 pm

Styx: To si piš, že nemusíš. +široce se usměje+ Jestli ti to nevadí, tak tě kolegiálně nechám, aby sis užila gratulace a půjdu to tu trošku prošmejdit. +usměje se, opravdu se těší, až si lod pořádně prohlédne, ještě nikdy na takové lodi nebyla, ještě jednou Styx obejme+ Pak si tě najdu a pořádně pokecáme. +slíbí a jde se poohlédnout, kde co je+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 9:11 pm

Becca: +přivítá ji objetím+ Ahoj, zlato. Moc ráda tě zase vidím +převezme si dárek a s rozšířenýma očičkama si jej prohlíží+ Díky moc. Nádherná práce. Zbraně, to je prostě tvoje parketa +uculí se+ Přišla jsi sama?

Lana: Och +úplně se zděsí+ Čím jsi je tak podráždila? +vlastně se ani moc nediví, ví, že Lana je svérázná+ I když vím, že se zregeneruješ, měla bys to raději něčím léčit +vzpomene si, že má od Snaea nějaký zázračný lektvar+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát zář 10, 2010 9:12 pm

mávne na Nefer a je ráda, že tu aspoň někoho zná krom hostitelky.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Khurrem » pát zář 10, 2010 9:12 pm

*zjeví se na jachtě a kouká kde to vlastně je* Ehm Ahojte *houkne do davu a maže hledat Styx*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » pát zář 10, 2010 9:14 pm

Styx: +ze širším úsměvem zakroutí hlavou+ Stěží tajemného +odporuje+ Myslím že byste jen tak nenašla někoho tak nezajímavého jako jsem já +předstírá skromnost, vlastně si myslí že je víc jak zajímaví+ Smím se zeptat proč zrovna Mexiko? +zajímá se+

Neferet: Neferet rád vas zase vidím +řekne skoro až nadšeně, ovšem hlas má pořád tichý a klidný+ Věděl jsem že se tu setkáme, tak jsem doržel slib a vzal si růžovou +poklepe prstem na růžovou růži strčenou v ládce ponča+ Myslím že je to decentní připomenutí našeho milého rozhovoru.

+Rozhlíží se tak po davu kolem sebe, když mu pohled utkví na jedné peroxidové hlavě. Rty se mu zkroutí do potměšilého úsměvu. Sice nečekal že tu na tohohle mladého upíra narazí, ale jízlivím spůsobem ho to těší+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 10, 2010 9:15 pm

Styx: Uculí se a pokrčí rameny. No jo, taková moje malá úchylka. A nemáš za co. Mimochodem, tyhle dýky měli Aztécové jako obětní. Vyřezávali jimi srdce svých obětí. Poučí ji s uličnickým úsměvem.

Khurrem: Když si ji v davu všimne, s úsměvem jí mávne.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 9:17 pm

Et: hned, jak ji zahlédne, už se začne smát a ještě se ani nic neděje, ale Et na ni prostě takhle působí+ Ahoj, zlatíčko +obejme ji+ Taky jsem hrozně ráda, že tě zase vidím. S dárky si nedělej starosti, mám všeho dost, hlavně, že jsi tu +ohlíží se kolem+ A jde máš team?

Nef: Samozřejmě, pořádně si to projdi, než vyplujeme, pak to bude trošku houpat +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 10, 2010 9:18 pm

*jak uvidí Beccy tak se k ní přihrne* ahoj, stihla jsem to *funí jak lokotka*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Lanevra » pát zář 10, 2010 9:20 pm

Styx: °Mávne nad tím rukou° Za tak tři možná čtyři týdny budu zas jako nová °Napije se° Neudělala jsem nic °temně se zamračí° Je to pořád to samé, nelíbí se jim že se stýkám z lidmi a nezabíjím je. Chtějí asi abych byla nějaký krvelačný zvíře. Nic co mi udělali ale můj názor nezměnilo °řekne pevně°

Neferet: Zdravím °Usměje se na ni. Má jí dost ráda i když kolem sebe chodí tak trochu pošpičkách°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky