Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Nesmrtelný » pát zář 10, 2010 10:20 pm

Styx: +Kdyby to uměl dát najevo tak by byl její "drzostí" potěšený+ Upřímě nemůžu za to že kam přijdu je o mě zájem, nebo se tak vyskytne dáma v nesnázích kterou musím zachránit protože je to moje povinost ritíře +vtipkuje zlehka+ A tyk jsem neříkal že se neumím bavit, nebo že se nebavím rád, jen mě stejně jako večírek potěší i rok či dva strávené někde v chatce v horách kde se osebe sám musím postarat +opět, jako často, má výraz že se ztrácí v nějakých vzpomínkách. Má jich totiž v hlavě až nadbytek+ Ředěné víno, prostě zvik z mládí kterého se ne a ne zbavit, i když už je to mnoho let +pobaven sám sebou se usměje+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 10:24 pm

Styx: no, nějak teď není ani čas..když jsme rozjeli ten podnik, občas se musím ukázat i na Ministerstvu..jinak bydlení v Londýně je fajn, mám to kousek na ústředí..ale zase nemůžu tam mít zvěř, to by se asi sousedi divili...*uchichtne se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 10:25 pm

Et: A co se ti takového přihodilo, že z toho cvokatíš? Já myslela, že jsi spokojená, vypadáš totiž opravdu skvěle +zalichotí jí+ Ti chlapi s námi dělají divy, viď? +úcul+

Syr: Tak to gratuluji k ratolestem +pošeptá jí, pochopila, že to nechce tady rozebírat+ Myslíš Remuse? Netuším, kde je teď, ale nejspíš někde shání nějaké potvory, které by mohl usmažit +culí se vesele+ Tamten? +kývne bradou k Nesmrtelnému+ Tak ten se objevil tady teprve nedávno. Ale nevím... tak nějak podivně mě pořád očumuje +svěří se jí šeptem+ A točí se kolem něj spousta ženskejch a on toká jako tetřev. Nelíbí se mi takoví chlapi, co to hrají na všechny strany. I když fyzicky je na tom ..docela dobře.. +mrkne po něm očkem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 10:26 pm

Neferet: +Potěší ho její úsměv takže jí ho oplatí. Tentokrát v jeho výrazu není drzost, vzdor, nebo něco nemravného, je to jenom docela običejný úsměv, který ale rychle zmizí a opět ho nahradí maska neustálého pohrdání vším kolem seba. Pokrčí rameny, jakože ho to vlastně ani nezajímá+ Tak sem si říkal že když už sem zahrál tu důležitou roli v tvim životě, že bych nějakou moh hrát dál +zase na chvilku vypadá jako člověk, normálně z nadějí na ni koukne+ Nebo bychom si mohli zalést někam do koutka a zašukat si +skazí to rychle perverzní nabýtkou, aby se neřeklo že je sentimentální+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 10:35 pm

Spike: Že by sis vzpoměl. +v hlase jí zazní hořkost a ironie+ A na co že si to chceš přesně hrát? Na strážce? +zeptá se naprosto klidným hlasem, založí si ruce na prsou, je to takový nepřístupný a zároveň obranný postoj, přitom se chumlá do slabého šátku, který má přehozený přes ramena+ A nebo bych ti mohla dát přes hubu. +navrhne vrčivě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 10:37 pm

Khu: Tak to ti řeknu... to jsme se museli akorát minout +proohodí pobaveně+ A teď už seš tady nastálo?

Nesmrtelný: Mužům lichotí, když je o ně zájem ze strany žen. Já to vnímám trochu jinak. Mám ráda, když mám svého muže pěkně pro sebe. Jsem sobec, nerada se o něj dělím +uculí se, není znát, jestli to myslí vážně+ Tak to musí být dost drsné, takové odříkání. Dva roky bez civilizace, bez lidí, bez ženy... Jak to zvládáte? +přinese mi víno a přiťukne si s ním+

Man: Čas na povyražení, odpočinek, relaxaci si musím vždycky najít +to radí ta pravá+ Docela tě ale chápu, já Londýn přímo miluji. Je to neskutečně kosmopolitní město. Často si tam vyrazím a jen tak bloudím ulicemi a nasávám tu dávnou historii...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 10:41 pm

(Vyplujem? Tak ti, co teprve přijdou, ať naskočí za běhu:) Jedéém, směr Mexico)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 10:42 pm

Neferet: +Zamračí se+ Nechci si hrát na ztrířce lásko, nejsem žádná nájemní ochranka +což není pravda, protože už dělal i to+ Prostě sem myslela že +bych se o tebe staral řekne si v duchu, ale nahlas to nevysloví+ bychom si mohli spolu užívat +navrhne nehledíc na její výhružku potencionálně vyražených zubů. To že mu jednu flákne mu vrásky nedělá+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 10, 2010 10:42 pm

Styx píše:Becca: Spíš bych se divila, kdybys šla jen "nalehko" +ušklíbne se šibalsky+ Přestože mám tady svou ochranku +koukne do stínu, kde tuší někoho, kdo ji nespustí u očí+ hádej, co schovávám pod sukní +uculí se+ Mimochodem, chci tobě i Man pogratulovat k tomu novému obchodu. Skvělý nápad.

Zasměje se. No jo, taky už mě chvilku znáš, že jo. Mrkne na ni. Díky, snažily jsme se. Zatváří se skromně. Musím říct, že mě to tak nějak...nakoplo. Prostě zas mám co dělat. Blýskne jí v očích.

(jestli jsem na někoho zapoměla, kopněte mě, byla jsem ve vaně, tak jsem trochu mimoň:P)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 10:47 pm

Styx:* přikyvuje*to je...jo, relaxaci...spíš by se občas hodil i nějaký klidný koutek, kde nedoléhají zvuky města..no, uvidíme, třeba mě něco napadne...*a ožije, jak vyrazí od břehu*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Večírky