Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Lanevra » sob zář 11, 2010 8:34 pm

Wilmont: °Pozvedne na něho svoje bohužel zatím je jedno oko, druhé má skryté pod apartní páskou° Dobrý večer °pokynemu sklenkou na místo vedle sebe, zve ho bezeslova aby se posadil° Ale vcelku ano, jen mi chybý společnost °podívá se po bavící se Styx z lehkým úsměvem° A co vy? Bavíte se? °zvědavě si ho prohlíží, protže ho nikdy neviděla, ale alespoň je to člověk. Takže se nemá čeho bát°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 8:44 pm

+Oběví se zase na palubě, ruku má majetnicky přehozenou přes Neferetiny ramena a v druhé si nese zapálenou cigaretu. V pravidelných intervalech si z ní dopnuje nikoty, co kdyby mu došel. Zamíří si to rovnou k občerstvení, kde se chopí nejbližší sklenky. Cigaretou jí přitom hezky očadí+ Tak co si dáš? +mávne rukou až mu trochu alkoholu ze sklenky vycmrndne na cigaretu které hned parádně blafne+ Kurva! +s výkřikem sklenku i cigaretu pustí na zem. Následný drobný oheň bleskově zadupe+ tak sem to tu málem podpálil +konstatuje zvesela+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 8:45 pm

Lanevra: +posadí se vedle ní+ Můžu vám zatím dělat společnost já? +blýskne úsměvem+ Jistě že se bavím. Skvělá společnost. Dobré pití. Nádherné ženy. Užívám si takovéhle akce. +zadívá se na ni+ Nebrání vám ta páska v rozhledu? +usměje se+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Lanevra » sob zář 11, 2010 8:53 pm

Wilmont: Budu jen ráda °souhlasí docela i nadšeně když tu tak dlouhou dobu sama posedávala° Pití bohužel jako upírka neposoudí, ale ženy jsou tu překrásné °souhlasí sním putujíc po křivkách přítomných dam znaleským pohledem, potoms e obrátí i na něj a táž si ho prohlédne° Ovšem muži taky nejsou zrovna k zahození °dopije pití a torochu se zamračí° Občas jo. Kazí mi to periferní vidění, už aby se mi to zpravilo °musí si dolít° A co že jste bez partnerky? Vlastně co se ptám... °zasměje se° Už od pohledu jste muž co je stále na lovu. Lovce mám ráda, vždyť jsem jedním z nich.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 8:57 pm

+na poznámku z kajuty raději ani nereaguje, nechce se pouštět do debaty tohohle typu, obočí mu ruku zezadu kolem pasu pod kabátem. prohlíží si co tam mají všechno za jídlo, takže netuší, co Spike provedl, ale když vykřikne, tak nadskočí a následně od něj překvapeně odskočí, když vidí oheň+ Cos to sakra prováděl? +zeptá se a zdá se že přemáhá smích, nakonec to ale nezvládne a zasměje se+ Udělej pro mě něco. Nepodpal to tu. +vesele se culí, což poslední dobou neni u ni zvykem, když mu podává novou sklenku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob zář 11, 2010 8:58 pm

Styx:* skromně se usměje* tak já se přijdu podívat, až si tě vezme Postrach do parády...když na něj budem dvě, tak to třeba nebude tak šílené..*zaculí se* přesně tak, je vidět, že Pán zla i Ministerstvo uvažuje stejně..výhradně ve svým..a není se ani čemu divit, obsáhnout všechno je nemožné...i tak je toho tolik, co by člověk mohl studovat..*mávne rukou* no, to si taky říkám, ono to nebylo zrovna lehké, oni..*naznačí uvozovky, že myslí ty kolegy* taky o magii nevěděli vůbec nic..tak si dovedeš představit, co jsem byla za šok a vetřelce..navíc oni opravdu ctí Postracha jako svého vůdce a vlastně i tak trochu jako otce celé jejich rodiny, takže jsem byla pod drobnohledem...*trochu se oklepe* a i tam platí, že každý se specializuje tak trochu na něco..a jen u jednoho se ty dovednosti sbíhají do celku...hádek který to je..*zaxichtí se vesele* ale jinak nic nevíš..*přiloží si na rty prst* to by ze mě bylo krmení pro rybičky jedna dvě...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 9:06 pm

+Převezme si od Neferet sklenku a hned jí do sebe obrátí, protože přeci jen pro upíry není oheň zrovna kamarádský+ To plánuuju lásko +souhlasí sní, ale přesto si hned zapálí další cigaretu, bez nikotinu by prostě nemohl být+ Kdybychom nebyli na lodi, tak si tě odvedu domů a tam si tě na nějaký čas přivážu k posteli +samozřejmě řekne první co ho napadne, než mu to projde celím mozkem. )pokud nějaký má:D)+ Víš že otobě nic nevím +změní téma, jakoby se předtím nezmínil o přivazování a posteli+ Třeba ani neznám tvoje přijmení... tedy ne že by mi na tom záleželo. Já se taky nejmenuju Spike +upíjí ze sklenky trochu pomaleji, protože se paluba houpe tak si to zas nechce chrstnout na cigaretu+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » sob zář 11, 2010 9:10 pm

+zjeví se najednou na večírku a zatím jenom okukuje, kdo tam je, moc se nechce ukazovat, není ještě zcela fit, i když jeho vzhled je dokonalý. Vyhlíží Styx, aby jí mohl pogratulovat a najde ji na palubě, ovšem s nějakým mužem. Stáhne se trochu stranou a opřen o zábradlí pokuřuje doutník a pozoruje je+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 9:12 pm

Lanevra: +když Lanevra dopije chopí se lahve a okamžitě jí dolije+ Nikdy nechodím na párty s doprovodem. Kazí to rozlet. Radši zůstávám svoboný a na lovu. +mrkne na ni+ A máte dnes večer nějakou vybranou oběť, krásná lovkyně?

(nebo jak je ženská od lovce?)
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Lanevra » sob zář 11, 2010 9:16 pm

Wilmot: °Zasměje se, směje se docela dlouho° Lovit z jedním okem a tělem jakobych prolezla mlínkem na maso?... Radši ani ne °zakroutí hlavou° Spíš se jen tak kochám vším od krás mužů a žen, dobrého pití až ke krásám moře. Dobré je že knim nemusím vstávat, když přijdou až ke mě °bez rozpaků mu přejede hřbetem ruky po tváři. Cudnosti hold moc nepobrala°

(Jasně, lovkyně je naprosto vpořádku ;-))
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky