od Manori » sob zář 11, 2010 8:58 pm
Styx:* skromně se usměje* tak já se přijdu podívat, až si tě vezme Postrach do parády...když na něj budem dvě, tak to třeba nebude tak šílené..*zaculí se* přesně tak, je vidět, že Pán zla i Ministerstvo uvažuje stejně..výhradně ve svým..a není se ani čemu divit, obsáhnout všechno je nemožné...i tak je toho tolik, co by člověk mohl studovat..*mávne rukou* no, to si taky říkám, ono to nebylo zrovna lehké, oni..*naznačí uvozovky, že myslí ty kolegy* taky o magii nevěděli vůbec nic..tak si dovedeš představit, co jsem byla za šok a vetřelce..navíc oni opravdu ctí Postracha jako svého vůdce a vlastně i tak trochu jako otce celé jejich rodiny, takže jsem byla pod drobnohledem...*trochu se oklepe* a i tam platí, že každý se specializuje tak trochu na něco..a jen u jednoho se ty dovednosti sbíhají do celku...hádek který to je..*zaxichtí se vesele* ale jinak nic nevíš..*přiloží si na rty prst* to by ze mě bylo krmení pro rybičky jedna dvě...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-