Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 11:37 pm

Nesmrtelný: Tak teď už chápu, že se na pár let stáhnete do ústraní a žijete mimo civilizaci. Ovšem, vy si to můžete dovolit, pro vás je čas relativní pojem +uculí se. Naslouchá, co jí šeptne do ucha a panenky se jí rozšíří údivem+ To přece není možné! Nikdo se nemůže dožít takového věku +nechce uvěřit+ Jak je možné, že jste nesmrtelný? Nějaké kouzlo? Prokletí? +odhaduje+ O incestu vůbec nepochybuji, v té době se takové věci vůbec neřešily. Spíš jsem myslela ty jejich travičské aféry +dopije sklenku a ohlíží se po obsluze+ Odpovězte, prosím, hledáte si ženu, nebo jste se rozhodl být zatím sám? +zeptá se zvědavě, protože jestli měl poslední ženu před šedesáti lety, potěž pánbů+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob zář 11, 2010 11:41 pm

Styx: Všimne si ju takmer okamžite. Keď na ňu zamáva, zoširoka sa usmeje a pomaly sa davom prederie až k nej. "Ahoj zlatíčko. Dúfam, že nejdem moc neskoro. Pred pár hodinami som sa vrátila z dovolenky a spomenula si na tvoj večierok." podáva jej dva veľmi pekne zabalené balíčky. "Všetko najlepšie. To prvé som pre teba mala odložené už dlhšie, ale ako som sa dozvedela, že je celá párty v mexickom štýle, pridala som aj druhý darček. Dúfam, že sa ti budú páčiť." mrkne na ňu. (dala som to do pozvánok)

Man: "Dobrý večer." kývne hlavou na pozdrav. Stále sa usmieva. "Už sme sa dávno nevideli." (Man, nie som si istá, či si naše postavy vykajú, alebo tykajú)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob zář 11, 2010 11:48 pm

Styx: Nesmrtelný a nezranitelný +odpoví bez úsměvu+ Nevím čím je to že mi nebyla dopřána tak prajednoduchá věc do má i pouhý šváb. Proč nemohu navždy spočinout. Nejsem démon, nikdo nikdy nenašel ani stopu prokletí nebou kouzla na mém těle či duši. Naopak všichni tvrdí že má krev je čistá, bez jediné špetky magie nebo démonických příměsí. A to je možná právě ten problém. Možná jsem natolik lidský že vybučuji z běžného koloběhu věcí +vesele se pousměje+ Já zase vůbec nepochybuji o jejich travičských aférách. Králové, Císaři, pepažové často skonali právě kapkou jedu nalitou do jídla nebo pití +dlouze se jí zahledí do očí+ Aktivně jsem si hledal ženu jen jednou v životě, když jsem chtěl počít potomka netušíc co jsem zač. Plánoval jsem normální život, dlouhý nanejvíš padesát let. Nehledám ženy, nechávám osud aby mi je přívál, protože ty co ke mně přikráčí právě cestou osudu jsou ze všech nejvíce působivé.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Manori » sob zář 11, 2010 11:52 pm

Mem:(ani já..hm..tak si budou tykat..stejně tam už nasávám dost dlouho tu tequilu:D) dobrý..*usměje se na pozdrav* to je pravda...co nového?*je zvědavá na novinky a drby:)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tony Dolohov » sob zář 11, 2010 11:53 pm

Nef: Člověk musí pokračovat dál i přes překážky. Jsem rád, že ty jsi ty své překročila. Takže se máš dobře, pochopil jsem to správně? +opět nedůvěřivě zabloudí pohledem ke Spikeovi a hledá alespoň jedinou společnou věc, která by je spojovala (Nef a Spikea)+

Spike: +taky nasadí ten svůj arogantní výraz, aby nezůstal Spikeovi nic dlužen+ Tak Nef je zamilovaná? +skočí na okamžik pohledem k ní+ No to je skvělá zpráva. Láska je mocná věc. Tak to tedy gratuluji. Oběma +pozvedne svoji sklenku proti nim a přestože to neměl v úmyslu, cuknou mu koutky, jak si ji Spike majetnicky přivlastňuje+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 12:04 am

Tony: +přikyvuje s trošku smutným úsměvem+ Jo, já ... mám .... se dobře. +souhlasí nakonec, že trošku lže tak s tím si starosti nedělá, nechce mu náhodou přidělávat starosti, trošku křečovitě se usmívá, když jim gratuluje, kdyby měla jasno, byla by určitě šťastnější, naštěstí jí vysvobodní kručení v břiše+ Omluvíte mě na chvíli? Skočim jenom něco sníst. +usměje se omluvně+ Od rána jsem toho moc nesnědla. +vysvětlí+ Nechceš něco přinést? +zeptá se a počká jestli si něco nebude přát, než vyrazí ke stolu s jídlem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 12:06 am

Styx píše:Man: No, já si tak trochu všimla, že i když jste už od sebe, jakoby jste oba hledali nějakou cestičku zpátky k sobě a jeden čekal na druhého, kdo začne +usměje se+ Nechci se v žádném případě do toho plést, to je jen vaše věc. Ale budu ráda, když mi budeš nablízku, až se Postrach objeví v Guns. Je to příležitost zase si s ním jen tak nezávazně popovídat. A když už nic jiného, alespoň se podívaš na krásného chlapa +uculí se a všimne si, jak dloube do skla, což je známka nějaké nejistoty. Nejistoty z toho, jestli by jí byl schopný odpustit?+ Buď ráda, že s tebou alespoň normálně mluví. Se mnou Remus nemluvil dva měsíce a bylo to strašné +skloní na chvíli hlavu, aby zakryla tvář+ Ztracená důvěra se velice těžko získává zpátky. Ale když o to hodně stojíš a uděláš pro to všechno, není to nemožné. Kde je láska, tam musí být i odpuštění +pohladí jí po rameni+ Dobře to dopadne, uvidíš +utěšuje ji+ A jak to máš vůbec s Cassem? Jste ještě spolu?

No, mluví, to je fakt..*pousměje se* už.. taky to trvalo, než jsme byli schopni se vůbec setkat...já polomrtvá strachy, co bude.. a některé rozhovory..nebyly z těch, co by si člověk chtěl pamatovat...*koukne se na ni mile* Remus je hrozný samotář a v tomhle snad..ještě větší introvert, než v čemkoliv jiném..člověk aby ho píchnul klackem, aby se dočkal nějaké reakce..a teď?*zadívá se na ni* vypadáš, že jste na dobré cestě..*usměje se* no, nějak to dopadne..*obrátí do sebe zbytek tequily* Cass..je pryč, alespon prozatím...musel se vrátit a zaujmout nový post...on je především tím, čím je, až pak někde vzadu možná partner...*mírně se zamračí* pokud se to dá tak nazvat...když není ani člověk...*zarazí se* teda..víš jak to myslím..*naznačí oběma rukama křidýlka..asi už jí ten alk leze do hlavy*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 12:12 am

Neferet: Krev tu asi nevedou co? +zamrmlá, evidentně si její slova vyloži že jsem určena jemu+ Tě doprovodím lásko, ať mi pocestě hlady nepadne k zemi +za bradu jí zvedne hlavu k sobě a políbí jí tak jak líbá on. Trochu hrubě, ale hodně vášnivě a cituplně+ Hmm myslim že se dost dobře najít tvími polibky +usoudí rozvláčně. Zase se trochu blískne jeho básnická duše+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 12:19 am

Spike: Můžeme se podívat. +odpoví, když jí dojde, že je to nejspíš odpověd na její otázku, překvapivě pro ni mu polibek vrátí, anižby moc zaváhala+ Že bychom to vyzkoušeli? +zašeptá anižby si to rozmyslela a zamíří k jídlu+ Co to mělo znamenat? +otočí se na něj, po chvíli co si prohlíží co mají k jídlu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 12:23 am

Neferet: Myslim že by to asi nevyšlo +zhodnotí celkem realisticky, taktéž si prohlížejíc jídlo. Vlastně ani hlad nemá, tedy ne na krev, jen se od ní nechtěl hnout. Hraje si na tělesnou střáž+ Co máš namysli? +zeptá se protože upřímně nechápe. Chopí se jedné tortili a schutí se do ní pustí.+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Večírky