Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 1:03 am

+zatváří se způsobem "to snad neni možný, tady si člověk nemůže ani zaklít anižby to bylo bráno jinak než klení"+ A ta vypadá jak? +zajímá se a kouká na stůl, zasměje se při dalších jeho slovech+ Někdy... možná. +odpoví a samozřejmě nezapomene aspon trochu zčervenat, spala s nim jenom dvakrát, takže co se týče tohohle tématu je snad pořád mimo mísu, takže možná ani nechápe na co se ptá a vezme do ruky jinou mističku s nějakou omáčkou+ Tohle? +zeptá se nedůvěřivě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 12, 2010 1:04 am

Styx: Káž bych nějaké takové místo měl +posteskne si. Na okamžik nahlédne do sklenky kde má pořád a pořád nové víno+ Myslím že pro dnešek už alkohol vynechám, bezta jsem toho vypil víc než je u mě zvikem +odloží sklenku na zábradlí, které je na to naštěstí dost široké. Stejně asi časem sklouzne dolů+ Kdybych byl jako Achilles, pak bach toho už dávno využil a navždy spočinul věčným spánkem +zase se na ni usměje+ Není třeba litovat drahé přitelkyně, už jsem se se svím osudem smířil. Znáte někoho kdo prahne po nesmrtelnosti? +zajímá se+ Pokud hledal nesmrtelnost, možná poznal smrt lépe než já, tak by mohl najít spůsob jak mě zabít +mírně zakroutí hlavou+ Vidět je umírat je strašné, ale do určité míry se na to zviknout dá. Horší je že každé do jedné mě na sklonku svého živata nenáviděla, vyčítaly mi že žiji navždy a ony musejí zemřít po pár letech.

(obávám se že Avada by nepomohla, nenechám si ho jen tak zamordovat. :D)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » ned zář 12, 2010 1:05 am

Styx: Všimne si ju takmer okamžite. Keď na ňu zamáva, zoširoka sa usmeje a pomaly sa davom prederie až k nej. "Ahoj zlatíčko. Dúfam, že nejdem moc neskoro. Pred pár hodinami som sa vrátila z dovolenky a spomenula si na tvoj večierok." podáva jej dva veľmi pekne zabalené balíčky. "Všetko najlepšie. To prvé som pre teba mala odložené už dlhšie, ale ako som sa dozvedela, že je celá párty v mexickom štýle, pridala som aj druhý darček. Dúfam, že sa ti budú páčiť." mrkne na ňu. (dala som to do pozvánok)

(Styxi, zabudla si na mňa ;) )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 1:12 am

Vypadá to jako salsa lásko +řekne netrpělivě a mírně protočí panenky+ Tak možná? A kdy to "možná" nastane? +zajímá se zvědavě. Když jednou na tohle téma se Spikem zabřednete už se nikdy nevyhrabete ven+ Jo to je vono lásko +přebere si od ní i salsu a jme se ládovat až se mu boule dělají zaušima. Kdo by věřil že se bude upír tak cpát lidským jídlem+ Tak co? Netáhne na tebe? +uchylně se ušklíbne, rozhodně nemyslí jemný větřík který Neferet prohrabuje vlasy+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 1:18 am

Bea: Ahooj. Díky moc, to je krásné přání +obejme si ji a neví najednou, kam s rukama, bere dary a jednohubky a ještě něco, co neví, co to je+ Tak jestli je ten česnek kvůli tomu, aby se ke mně už žádný upír nepřiblížil, tak to ani nemuselo být. Upíři mě už totiž nezajímají +uculí se a jednu hubku si vloží do hubky+ Hm, jsou skvěléé +pochválí+ A co je tohle? +ukáže na Progarden+ To jsou nějaké insekticidy? To se mi hodí. Na létající hmyz.

(Mem, nezapomněla, jen nestíhám:) vydržať, všem postupně odpovím)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 1:18 am

To je svělá rada, ale já nevím jak vypadá salsa. +zavrčí jako odpoved na jeho protočení očí a blbou poznámku+ Co já vim? +porkčí rameny+ Nechceš mě trochu nechat rozkoukat? V týhle oblasti jsem nová. +řekne trošku podrážděně, chvíli ho sleduje, jak se láduje+ Chutná? +nejspíš zbytečná otázka, při jeho otázce si lehce zkousne spodní ret a lehce spíš hravě ho praští hřbetem ruky do paže+ Trochu. +zavrčí+ Když mi někdo ztratil kalhotky.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 1:24 am

Rozkoukat? +podiví se+ Nejlepší na neskušenost je permanentní trening +zkouká se jí do výstřihu, kde ho zjevně zaujala její vyvinutý prsa+ Přidal bych do toho chalapeňo +nabere si prstem a ten si olíže, zřejmě to s křupkami vzdal a pouští se jen do salsi, protže je odložil+ Ti říkám že asi zapadli za pelest +zavrčí aby zakryl úsměv který se mi šíří po tváři, protože její kalhoty ho veskutečnosti hřejí v kapse+ Nemám vezviku si skládat oblečení, narozdíl od jednoho nagelovanýho teplouše +remcá už jen tak ze zviku+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 1:32 am

Amon: +koukne vyjeveně na šéfa a málem ztratí řeč, že on osobně... nicméně ji to opravdu potěší a nechá si potřást packou+ Díky... díky... díky... +za každý dar slušně poděkuje+ Že Klee taky děkuji +když jí vrazí pusu, vytřeští oči, protože si uvědomí, že před chviličkou zbaštila tu Beinu česnekovou pochoutku+ Ee.. omlouvám se +uculí se, bere si žvejku a přijde jí to najednou hrozně směšné.. hostitelka, exoticky vonící česnekem+ Řízky máš támhle +nasměřuje ho+ Zvlášť pro tebe jsem udělala výjimku v jinak čistě mexickém menu. A tady +strčí mu tác pod nos+ grilovaný maso, hezky pikantně kořeněný, dokřupava opečený, s čerstvým chlebem. Říkala jsem si, co kdybys dostal na to chuť +usměje se na něj spiklenecky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 1:32 am

+konečně si taky vezme něco k jídlu+ Hmn. +zahučí, jelikož zrovna pracně kouše a posadí se na lavičku, jelikož jí začali bolet nohy+ Tak hlavně že ti chutná. +pousměje se, když sleduje, jak pořádá salsu+ No když to říkáš. +zašklebí se na něj+ Nemusíš ho skládat, jen mi ho neházet za postel. +usměje se a sáhne po sklence vína+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned zář 12, 2010 1:39 am

+Za zablesknutí se oběví na palubě. Bledší než mrtvola kterou je, bledší dokonce než linoleum v nemocnicích+ Už nikdy, nikdy vživotě nepoužiju nic co mi Willow daruje +mrmlá si pod nos když kličkuje davem k peroxidově blond hlavě které jako maják září na celou palubu. Bez pozdravu sebere Spikeovi salsu a třískne sní o stůl+ Máme práci +zavrčí. Hlava ho bolí už tak, natož potom co se přenesl, to má ještě srolovaný žaludek+ Neferet +kývne na ni a tváří se více nežli neutrálně+ Parta středoškoláků opůlnoci vyvolá démona a obětuje mu... ehm... +třelí pohledem po Neferet+ dívku +dokončí, chtěl říct pannu, ale nějak se před Nef neodvážil to vypustit s pusy+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Večírky