Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 1:43 am

Já ho nikam nehodil, to ty sis ho tam schodila +odpálkuje jí. Jen zamrká že mu jídlo zmizelo z rukou, načež naštvaně pohlédne na Angela. Už ho chce sprdnout na tři doby, když vidí jeho výraz. Šedé kruhy pod očima, pokleslé koutky a skelný pohled. Tohle zná už víc jak dobře, výdal to po prakticky celí svůj život alespoň jednou měsíčně. Takhle vypadá člověk co prožil vizi+ Jasně, dalši vanda děcek co si myslí že jim pomůžou kouzla +smutně se podívá po Neferet+ Poslání hrdiny volá lásko +vytáhne si jí ksobě do náručí, políbí jí a pak pustí+ Nechceš se doufám přenášet? +zděsí se, když vidí v Angelově ruce přívěsek od Willow. Pravděpodobně asi plánoval ke břeho doplavat+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 1:48 am

Mem: Zlatíčko, ahoj +skočí k ní a obejme ji+ Tak jsi se už vrátila? Mám radost, že sis našla čas přijít na můj večírek, díky +vezme si dary+ To je krása, nádherný náhrdelník +vyzkouší si ho hned+ A tequila? Tak ta se pro dnešek skvěle hodí. Díky +zasměje se+ Tak už jsi se aklimatizovala? Jak jsi se vůbec měla?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 1:50 am

+zvedne hlavu, když Angel třískne miskou o stůl+ Angele. +odpoví mu stejným způsobem, jen se u toho opře o zábradlí+ Pannu, myslím, že to je to slovo, co si chtěl použít. +řekne naprosto klidným hlasem jako by jí bylo to bylo jedno, když po ní střelí pohledem, dojde jí to+ Slyšim. Snad se brzo zase uvidíme. +pousměje se, nechá se vytáhnout na nohy a polibek mu vrátí+ Dejte na sebe pozor. Oba. +podívá se z jednoho na druhýho, zdá se, že jí na tom záleží, i když se to snaží schovat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned zář 12, 2010 1:56 am

Ehm ano, to jsem chtěl říct +je ještě víc mimo než obvikle. Dlouze si jí prohlíží, nedá se z jeho výrazu vyčíst vůbec nic. Mírně se na ni usměje, jen tak lehce jak to umí jen on a obrátí pozornost na Spikea+ Ne, plánoval jsem plavat do Mexika, pak si zahrát na utečence a nechat se propašovat do Států v krabici od mikrovlnky +zavrčí na mladšího upíra nakvašeně+ Jdeme +čapne ho nekompromysně za předloktí, odtáhne dva kroky dál od všeho aby to třeba nevzplanulo nebo tak a se zablesknutím jsou oba pryč+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 1:59 am

+usměje se na Angela zpátky, zasměje se, když slyší, co na Spikea vrčí a smích jí přejde až když oba zmizí pryč, zakroutí hlavou, zhluboka se nadechne, aby se uklidnila a pustí se znovu do jídla+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 2:08 am

Nesmrtelný: A co vám tedy mohu nabídnout místo vína? Nebo byste si dal nějakou pikantní mexickou pochoutku? +začne se shánět po obsluze+ Odmítám poslouchat vaše řeči o smrti +ohradí se+ Přece nečekáte, že vás dám někým zabít? +rázně zamítne jeho nesmyslnou žádost+ Teď mě budete muset něčím pořádně rozveselit, abych se opět začala bavit +řekne už trochu mírněji+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 12, 2010 2:19 am

Styx: Jídlo by mi myslím přišlo vhod, mám dojem že mi víno pomalu, ale jistě stoupá do hlavy a zalívá mozek vláčným oparem +ukloní se omluvně, ale sám nijak z míry vyvedený není+ Omlouvám se, neměl jsem v úmyslu vás rozrušit. Neměl jsem prostě dojem že jste žena kterou by takoví rozhovor rozrušil. Zmílil jsem se +dlouze si jí měří neurčítým pohledem. Už dlouho se mu nestalo že by se v někom spletl+ Rozvesel by vás malí kouzelnický trik? +sáhne jí za ucho a vytáhne minci. Pobaveně se přitom usmívá+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 3:06 am

Nesmrtelný: Tak pojďte, posadíme se támhle ke stolu a dáme si něco chutného +odvede ho do baru a objednají si+ To je v pořádku, ale radši už na mně nezkoušejte takové nesplnitelné žádosti. Proč jste myslel, že by mě takové řeči měly nechat chladnou? +chce přijít na to, co tím sledoval. Rozesměje se pobaveně, když N. udělá kouzelnický trik+ Vy umíte opravdu kouzlit? +zajímá se, není si jistá, jestli je mudla, používající šikovné triky, nebo skutečný kouzelník+ Ukažte mi ještě něco. Moc se mi to líbilo +chce dávat pozor, jak to dělá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 12, 2010 3:15 am

Styx +ochotně sní přejde ke stolkům z jídlem+ Nechtěl jsem přeci po vás abyste mě zabila. Vlastně +vezme do ruku jeden otrý nůž na krájení masa+ klidně to můžete skusit, ale nezemřel bych ani kdybyste mi ho vrazila do srdce. Pekelně by to bolelo, nějaký čas by mi nebylo do skoku, ale smrti bych se nedočkal +ukrojí sí tím nožem masu, když k tomu slouží tak proč ho nevyužít, že?+ Prostě nevypadáte na ženu které je smrt cizí, vlastně naopak spíše bych řekl že vy a madam Smrt jste staré známé +zakroutí hlavou, nandavaje si na talíř nějakou omáčku+ Nemám v krvi žádnou magii. Skoušel jsem čarovat, ale nevyšlo to nikdy nijak. Je to jenom trik, jeden z mnoha který jsem se naučil když jsem putoval z cirkusem +spokojeně se uvelebí a pustí se do jídla+ Na něco většího tu nemám prostor a potřebné vybavení.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » ned zář 12, 2010 9:52 am

Neferet píše:Tony: +přikyvuje s trošku smutným úsměvem+ Jo, já ... mám .... se dobře. +souhlasí nakonec, že trošku lže tak s tím si starosti nedělá, nechce mu náhodou přidělávat starosti, trošku křečovitě se usmívá, když jim gratuluje, kdyby měla jasno, byla by určitě šťastnější, naštěstí jí vysvobodní kručení v břiše+ Omluvíte mě na chvíli? Skočim jenom něco sníst. +usměje se omluvně+ Od rána jsem toho moc nesnědla. +vysvětlí+ Nechceš něco přinést? +zeptá se a počká jestli si něco nebude přát, než vyrazí ke stolu s jídlem+

+dívá se jí až na dno duše a vycítí, že není tak zcela upřímná+ Kdybys měla jakýkoliv... problém +šlehne varovným zrakem ke Spikeovi a hned se zase vrátí k Nef+ svěř se mi. Kdykoli ti pomůžu, jak o to požádáš. To přece víš +přiloží sklenku ke rtům a ochutná tequilu+ Jo, dal bych si něco pořádně pikantního, co mi vypálí žaludek +zasměje se+ Výběr nechám na tobě.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky