Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod yohannka » ned zář 12, 2010 10:07 am

+samozřemě byla přidružená k amonovi když se přálo, ale popřeje taky+ Styx! Všechno nejlepší! +olíbne ju, obejme a předávají dary+ Teda párty na lodi... to už jsem dlouho nezažila, musím si to tu prohlídnout než zakotvíme +uculuje se+
Amon: vidíš, aji řízky budou... a.. pak si dám tu... tortilu nějakou
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » ned zář 12, 2010 10:21 am

+taktéž přál rovnou s Beou, ale to neva+ Všechno nejlepší, pěkně to oslav +usměje se a nevím jestli vykačka bo tykačka+ vypadá to na pěknou párty +mrkne na ni+
Bea: poď omrknem loď! +veme ju za packu a táhne ju tam aby si to prohlídli+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 10:24 am

Nesmrtelný: Chtěl jste, abych vám dohodila někoho, kdo by vám poradil, jak umřít. A to je skoro, jako kdybych vás zabila sama +prohlédne si lákavě vyhlížející jídlo na talíři a pustí se do něj+ Věřím vám, že jste nesmrtelný, nepotřebuji se o tom přesvědčovat +zasměje se, když jí nabídí do ruky ostrý nůž+ Nemám důvod vám způsobovat bolest. Kdo by mi tady pak tak zajímavě povídal? +mrkne očkem po něm+ Tak v tomhle byl váš odhad správný. Není mi cizí smrt, naopak, živím se jí. Respektive pravidelně jí dodávám čerstvý materiál +ušklíbne se+ Je to moje práce a mé přesvědčení. To s vámi bylo něco jiného. Nezabíjím své přátele, dokonce ani nepřímo. Tedy pokud mi to není přikázáno v rámci mých povinností +dodá+ Proto jsem váš požadavek na smrt odmítla. Dnes mám narozeniny a chci slavit a bavit se a ne zabíjet své přátele. Pochopil jste už, proč jsem tak zareagovala? +pousměje se+ Bavme se dnes o něčem jiném, než o smrti. Takže vy jste putoval s cirkusem? +vychutnává si skvělé pikantní kuře v čokoládové omáčce+ S čím jste vystupoval? Předpokládám, že jste se nechával před zraky stovek vyděšených diváků zabíjet a pak jste vstávál z mrtvých +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 10:28 am

yohi: Ahoj, zlati +obejme ji a poděkuje za dary+ Jo, projdi si to tady celé, od paluby až do podpalubí. Do strojovny ale radši nechoď, jsou tam namakaní borci, do půl těla svlečení, s kůží lesklou od potu, s napnutými svaly na pažích, jak makají. Není to hezký pohled +ušklíbne se potutelně+

Adelstein: (byla vykačka, ale to máš jedno;)) Ahoj a díky +potřese mu packou+ Jo, pořádně si to tady prohlídni a ber si, na co máš chuť. Výběr všeho, co nabízí mexická kuchyň a k pití samozřejmě tequila, ale i jiný alkohol. Bav se.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » ned zář 12, 2010 10:37 am

(tak to budem udržovat to vykání ;o) to zní líp, takže dejme tomu že ste si teď vykali)

mm.. mexickou kuchyň moc neznám.. na to se taky mrknem. No a tequila bohatě stačí, co víc si přát +zazubí se+ díky.
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod yohannka » ned zář 12, 2010 10:47 am

styx: +jak mluví o té strojovně, tak otevře pusu+ ééééé... amone, já du prvně do strojovny a pak na řízky! +zahlásí+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 11:00 am

Adelstein: (oki;)) Tak šup šup ke stolům a vybírat! A ochutnat z každého je přímo povinností. Jen upozorňuji, že mexická kuchyně je docela ostrá. Abyste se neřízl+mrkne na něj vesele+

yohi: +se smíchem sleduje yohannku, jak mizí v podpalubí a bere Styxina varování před nástrahami lodě opravdu vážně. Hlad po pěkných chlapech je holt větší, než ten v žaludku+ Yohi, ještě jsi měla sebou vzít Beúú! +volá za ní, ale marně, už je pryč+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 11:29 am

Styx píše:(tak píšu svůj jubilejní 3000. příspěvek!)

Man: Rozchody jsou pokaždé bolestné +obejme ji přátelsky a nemůže se zbavit pocitu, že Man na svého manžela jaksi nechce zapomenout+ Zdá se mi to, že ho ještě pořád miluješ? +pošeptá jí do ucha+ Jo, všimla jsem si, že je s Remusem někdy docela těžké pořízení. Místo, aby si užíval těch pár světlých okamžiků ve svém zajisté nelehkém životě, je občas dost zabedněný a nechápe, co mu ochotně nabízím +pokrčí rameny+ Ale asi už jiný nebude, beru ho takového, jaký je, protože mi na něm záleží. Remus mi za to stojí +očka jí svítí při myšlence na něj+ Jak můžeš vědět, že jsme na dobré cestě? +horečně přemýšlí, jestli se náhodou zase neobjevil nějaký drb ve Věštci+ Doufám v to z celého srdce, i když se zatím chová trochu odměřeně. Sama si nejsem jista, jak to vlastně mezi námi vůbec je. No co... vychutnává si mě +posmutněle se usměje, ale je jí najednou mnohem líp, ulevilo se jí, že se mohla někomu svěřit s tím, co v sobě dusí už pár týdnů. A že je to zrovna jeho bejvalka, neřeší. Právě naopak, ta ji chápe nejvíc+ Chceš i nadále udržovat s Cassem poměr, i když víš, že to nemá... budoucnost? +vyslechne si ji+ Vím přesně, jak to myslíš +po vzoru Man se smíchem napodobí pažemi mávání křídly, holky jsou prostě dneska v ráži+ Nečekala bych, že má tequila takovou sílu +rozesměje se+

*na chvíli se zarazí a přemýšlí, pak s mírným povzdychnutím přikývne* je na něm něco..co mi nedovolí na něj zapomenout..*vyčte jí z tváře na co myslela* a i když člověk pozná všechno to kolem něj..*naznačí špičáky* nemůže si pomoct...jemu můžu věřit, ať už to hezké, tak i méně příjemné věci..a není mi jedno, co s ním bude..a s kým bude..*uculí se, zarazí se a zavrtí hlavou* na to, že teď vlastně jeden druhému nic nedlužíme..divné, že?*a musí se usmívat, když vidí, jak ji to v hlavě šrotuje* jen z toho, že ho nějakou dobu znám...jestli za tebou chodí, tak nic není ztracené..*zavrtí hlavou*spíš se pere sám se sebou...příliš posuzuje věci a lidi podle toho, co všechno zažil..když to řeknu hloupě, je jako týrané zvíře, to taky nikdy nezapomene, jak se s ním jednalo...ale na druhou stranu má v povaze přirozenou dobrosrdečnost a touhu věřit v dobro...a to se v něm vždycky bilo..*mrkne na ni* Casse mám ráda...hodně mi pomohl, když jsem potřebovala nejvíc podržet, ale..nemám ani momentálně co držet..* kývne k jejímu napodobení létání a rozesměje se* to se nezdá, takové hezké pitíčko, ale leze do hlavy..ale není nad zlatou...*spokojeně zakrouží s alkem ve sklence*

(prej, co admine...ale že ten příspěvek vyšel zrovna na mě...mnooo...uvidíme:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned zář 12, 2010 11:32 am

Styx píše:Man: Tak, myslím si, že Amon si pořádek dokáže sjednat. A je to určitě výhoda mít ho za souseda, když díky němu je ta ulice tak klidná +uculí se+ Man, chtěla jsem se tě zeptat už při otevření vašeho obchodu, ale nějak jsme se pořád míjely. Všimla jsem si, že dokonale rozumíš mudlovským zbraním. Palným i chladným. Já sice taky o tom něco málo vím, vzhledem k mému výcviku, ale zdaleka ne to, co ty. Kde ses to všechno naučila?

Mystick: Ahoj +přivítá se s ní a oplatí jí objetí+ Copak to je? +kouká, co to tahá z kabelky+ Had? Jé, děkuji. Ten je ale nádherný +opatrně, aby mu neublížila, si ho vezme do ruky. Had je sice vyplašený z toho prostředí, ve kterém doteď byl a je trochu útočný, ale Styx ho zkušeně chytne asi centimetr za hlavou a omotá si ho kolem zápěstí+ Se divíš, že tě kousl? +zasměje se a prohlíží si korálovku+ No, ty si mi ale fešák +je poznat, že to zdaleka není první had, kterého má v ruce+

Styx: Nedivím... Já bych na jejím místě kousala taky.zasměje se a vezme si od kolem jdoucího číšníka šampaňské. Jmenuje se Viva Allechandra, ale myslím, že je úplně jedno, jak jí budeš říkat.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 11:33 am

(Mem: a ty na mě, ptala jsem se, co nového;), když se tak dlouho neviděly...)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Večírky