Manori píše:Mem:(ani já..hm..tak si budou tykat..stejně tam už nasávám dost dlouho tu tequilu:D) dobrý..*usměje se na pozdrav* to je pravda...co nového?*je zvědavá na novinky a drby:)*
Man: "Novinky? Zasmeje sa. Posledné tri týždne som bola mimo. Takže novinky by som si rada vypočula ja." šibalsky na ňu mrkne. "Počula som, že si s Beccou otvorila nový obchod. Je to pravda?"
(nezabula:), ale čakala som na odpoveď Styx, aby som to mohla napísať naraz)
Styx píše:Mem: Zlatíčko, ahoj +skočí k ní a obejme ji+ Tak jsi se už vrátila? Mám radost, že sis našla čas přijít na můj večírek, díky +vezme si dary+ To je krása, nádherný náhrdelník +vyzkouší si ho hned+ A tequila? Tak ta se pro dnešek skvěle hodí. Díky +zasměje se+ Tak už jsi se aklimatizovala? Jak jsi se vůbec měla?
Styx: Pozoruje ako si kamarátka rozbaluje darček a teší ju, že sa jej páči. "Ešte sa stále trochu aklimatizujem. V Škótsku bola poriadna zima. Akosi som na to nebola po tých troch týždňoch zvyknutá, ale tu," rozhliadne sa po lodi. "Je výnikajúce, teplé počasie." usmeje sa. "To bol nápad, spraviť ostavu na lodi." uznanlivo pokýva hlavou. "Len mi chvíľočku trvalo vás nájsť." dodá trochu zahanbene. Rozhliadne sa po sále a po hosťoch. "Už sú tu všetci pozvaní?" vyzvedá len tak nenápadne.