Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Memory » ned zář 12, 2010 11:37 am

Manori píše:Mem:(ani já..hm..tak si budou tykat..stejně tam už nasávám dost dlouho tu tequilu:D) dobrý..*usměje se na pozdrav* to je pravda...co nového?*je zvědavá na novinky a drby:)*

Man: "Novinky? Zasmeje sa. Posledné tri týždne som bola mimo. Takže novinky by som si rada vypočula ja." šibalsky na ňu mrkne. "Počula som, že si s Beccou otvorila nový obchod. Je to pravda?"
(nezabula:), ale čakala som na odpoveď Styx, aby som to mohla napísať naraz)

Styx píše:Mem: Zlatíčko, ahoj +skočí k ní a obejme ji+ Tak jsi se už vrátila? Mám radost, že sis našla čas přijít na můj večírek, díky +vezme si dary+ To je krása, nádherný náhrdelník +vyzkouší si ho hned+ A tequila? Tak ta se pro dnešek skvěle hodí. Díky +zasměje se+ Tak už jsi se aklimatizovala? Jak jsi se vůbec měla?

Styx: Pozoruje ako si kamarátka rozbaluje darček a teší ju, že sa jej páči. "Ešte sa stále trochu aklimatizujem. V Škótsku bola poriadna zima. Akosi som na to nebola po tých troch týždňoch zvyknutá, ale tu," rozhliadne sa po lodi. "Je výnikajúce, teplé počasie." usmeje sa. "To bol nápad, spraviť ostavu na lodi." uznanlivo pokýva hlavou. "Len mi chvíľočku trvalo vás nájsť." dodá trochu zahanbene. Rozhliadne sa po sále a po hosťoch. "Už sú tu všetci pozvaní?" vyzvedá len tak nenápadne.
Naposledy upravil Memory dne ned zář 12, 2010 11:39 am, celkově upraveno 1
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned zář 12, 2010 11:37 am

*vejde dovnitř a zrakem vyhledává v davu Styx. Když ji uvidí, zůstane stát jako socha a dlouhou chvíli ji z dálky pozoruje a srdce mu divoce buší. Téměř rok a půl ji viděl jen ve svých myšlenkách a snech a toužebně snil o této chvíli. Ještě ho nezahlédla, baví se se spoustou lidí kolem. Počká, až je chvilku sama a přistoupí zezadu k ní* Styx *zašeptá jí její jméno do ucha a když se otočí, pohlédne jí do tváře* Jsi ještě krásnější, než jak si tě pamatuji *podá jí kytici rudých růží, vtiskne jí žhavý polibek na rty a toužebně ji obejme a přitiskne do náruče* Strašně moc jsi mi chyběla, lásko moje. Ani nevíš, jak *nechává se unášet emocemi, zatím nechce vědět, co všechno se změnilo za jeho nepřítomnosti*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned zář 12, 2010 11:41 am

když uvidí, co se děje kolem Styx, zabrblá něco o tom, že si ji ještě najde a vytratí se.

Memory: Dobrý večer! obejme přítelkyni a přejede ji pohledem. Páni, pěkné šaty. Máš tu s sebou nějaký doprovod? rozhlédne se po pánech okolo.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 11:45 am

Tony Dolohov píše:+dívá se jí až na dno duše a vycítí, že není tak zcela upřímná+ Kdybys měla jakýkoliv... problém +šlehne varovným zrakem ke Spikeovi a hned se zase vrátí k Nef+ svěř se mi. Kdykoli ti pomůžu, jak o to požádáš. To přece víš +přiloží sklenku ke rtům a ochutná tequilu+ Jo, dal bych si něco pořádně pikantního, co mi vypálí žaludek +zasměje se+ Výběr nechám na tobě.

+po co Spike s Angelem odešli se zvedne a hledá, co by donesla Tonymu, vybere nakonec mexický guláš a vrátí se k Tonymu+ Tady. +strčí mu misku s úsměvem pod nos+ Popravdě nevim jestli ti to vypálí žaludek, ale má to navrchu papričku... +ukáže na inkriminovaný předmět+ ... tak by mohlo. +usměje se+ A děkuju. +myslí tu nabídku o pomoc+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned zář 12, 2010 12:23 pm

Styx: +Amonovi aroooma viditelně nevadí, naopak zaňufe, spatří jednohubky a uculí se+ Tohle bych si z dovolením..čistě kvůli prevenci..+lapne jí tác, no hlavně na ně má už hezky dlouho chuť+ Výýýborně, děláš mně radost! +poplácá ju po zadečku, vezme si i druhej tác a hrne se všechno ochutnávat - všechno co mu vyjmenovala, ten zbytek ho nämlich vůbec nebere...+

yohannka: Hey, hey, hey! +odchytne ju u dveří+ Nikam, +nacpe jí jednohubku do pusinky+ sou tu teplý řízky. +drží si ju majetnicky u sebe, přece nenechá odejít svůj kouzelnej doplněk, a posadí ju na sedačku ke stolku s jídlem pro něho - to grilovaný maso, řízky a zabavený jednohubky+ táák..tady máš chleba, okurky..a jez! Vypadáš hladově! +vocitronuje řízky a rovnou se zakousne+ mmmmh...blaho...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » ned zář 12, 2010 12:27 pm

Styx píše:Bea: Ahooj. Díky moc, to je krásné přání +obejme si ji a neví najednou, kam s rukama, bere dary a jednohubky a ještě něco, co neví, co to je+ Tak jestli je ten česnek kvůli tomu, aby se ke mně už žádný upír nepřiblížil, tak to ani nemuselo být. Upíři mě už totiž nezajímají +uculí se a jednu hubku si vloží do hubky+ Hm, jsou skvěléé +pochválí+ A co je tohle? +ukáže na Progarden+ To jsou nějaké insekticidy? To se mi hodí. Na létající hmyz.

Styx: Nemáš vůbec zač! Nééé, ačkoliv...beztak se to tady bude hodit..+česnek proti úpírům+ Joo, já na nich su asi závislá! +a je to její naděje, že pokud jí nepoleze nic z té mexické kuchyně, tak se nacpe jednohubek+ To je mucholapka! +pošeptá jí+ Taky si myslím, že se bude hodit. +mrkne na ni+

(A hezky vykačka přátelé, žádný kamarádíčkování, nebo vás otrávím česnekem! Tak.)

Leo: +chytne se ho za pacenu a cupitá za ním+ Leooo +zakníká+ Amon nám ukradl jednohubkýýý!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 12, 2010 12:28 pm

+ve snaze trochu se rozptýlit se sem přemístí, hned lapne jednu sklenku tequily a vypije ji, pak si vezme další jen tak usrkává a moc to ani kolem nevnímá jak jí víří věci v hlavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 12:59 pm

Mystick: Hady mám ráda a umím to s nimi, takže nemám strach, že by mě tato krasavice kousla... viď? +mazlí se s plazem a nechá se od ní „očichávat“ rozeklaným jazykem+ To je hezké jméno, mexické. Asi mu tak budu říkat +usměje se+ Tak si to tady zatím užívej +zavolá na ni, když Mys zmizí v davu+

Mem: Tak Skotsko je drsná země, ale zato nádherná. Tony mě tam několikrát vzal, on odtamtud totiž pochází. A kde jsi to vlastně byla, někde ve velkoměstě, nebo spíš daleko od civilizace v divokých skotských horách? Spíš bych tipla ty hory, že? +mrkne na ni+ No, všichni pozvaní hosté tady ještě nejsou. Máš někoho konkrétního na mysli? +dělá, že neví, ale koutky jí cukají+

Wenai: +mávne na ni, když si ji všimne+ Ahoj, Wenai. Vítám tě na večírku. Vypadáš, že tě něco trápí.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 12, 2010 1:08 pm

Styx: Ahoj, Styx. Všechno nejlepší. +usměje se na ni+ Co? Ale ne. V pohodě. Jen doufám, že nebudu mít mořskou nemoc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 1:13 pm

Bea: Tak já mám taky česnek moc ráda, i když si jej někdy musím ze společenských důvodů odpustit. To jen teď jsem se nechala unést, když to vypadalo tak láákavě. Ale zdá se, že Amonovi to vůbec nevadilo +uculí se a pro jistotu si stříkne do pusy ústní sprej+ Takže mucholapka? No tos mě opravdu potěšila +a začne je rozvěšovat všude po celé lodi, i na palubě a doufáá, že se nějaká pořádně obtížná masařka přilepí+

Amon: +jen vyjeveně kouká, jak rychle nabyla, tak i pozbyla jednohubek, ale vůbec nic si z toho nedělá, host je vždycky na prvním místě a ještě mu jednu jednohubku sama strčí do pusy+ Ale to já rááda +vystrčí zadeček, aby mu to plácnutí šlo líp a už zase utíká věnovat se dalším hostům+
(všímáš si, jak jsem odkoukala ty zdvojené samohlásky?:D)

Wenai: Díky. No, kdyby ti bylo náhodou špatně z toho houpání, tak dole se o tebe postará personál. A ti mexičtí kluci nejsou vůbec k zahození +mrkne na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky