Moderátor: Styx
Memory píše:
Man: "Novinky? Zasmeje sa. Posledné tri týždne som bola mimo. Takže novinky by som si rada vypočula ja." šibalsky na ňu mrkne. "Počula som, že si s Beccou otvorila nový obchod. Je to pravda?"
(nezabula:), ale čakala som na odpoveď Styx, aby som to mohla napísať naraz)
Manori píše: *na chvíli se zarazí a přemýšlí, pak s mírným povzdychnutím přikývne* je na něm něco..co mi nedovolí na něj zapomenout..*vyčte jí z tváře na co myslela* a i když člověk pozná všechno to kolem něj..*naznačí špičáky* nemůže si pomoct...jemu můžu věřit, ať už to hezké, tak i méně příjemné věci..a není mi jedno, co s ním bude..a s kým bude..*uculí se, zarazí se a zavrtí hlavou* na to, že teď vlastně jeden druhému nic nedlužíme..divné, že?*a musí se usmívat, když vidí, jak ji to v hlavě šrotuje* jen z toho, že ho nějakou dobu znám...jestli za tebou chodí, tak nic není ztracené..*zavrtí hlavou*spíš se pere sám se sebou...příliš posuzuje věci a lidi podle toho, co všechno zažil..když to řeknu hloupě, je jako týrané zvíře, to taky nikdy nezapomene, jak se s ním jednalo...ale na druhou stranu má v povaze přirozenou dobrosrdečnost a touhu věřit v dobro...a to se v něm vždycky bilo..*mrkne na ni* Casse mám ráda...hodně mi pomohl, když jsem potřebovala nejvíc podržet, ale..nemám ani momentálně co držet..* kývne k jejímu napodobení létání a rozesměje se* to se nezdá, takové hezké pitíčko, ale leze do hlavy..ale není nad zlatou...*spokojeně zakrouží s alkem ve sklence*
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník