Nesmrtelný píše:Styx: I mou rukou zemřelo mnoho lidí, ba i přítelé. Nikdy ne přímo, ale je-li člověk velitel a dá příkaz, pa nese za něj veškeré následky a jeho svědomí ho vždy tíží. Přestože i řeba zvítězí +s chutí se věnuje masu, Styx určitě potěší že je to velký masožravec+ Nabízíte mi svoje přátelství? Skutečné, nefalšované bez postraních úmyslů? +zajímá se mírně zvědaví+ Nevystupoval jsem vlastně z ničím. Byl jsem tam spíše za rozmařilého milionáře co si chce skusit svěcký život +pobaveně, široce se usměje+ Vlastně to tak i bylo, měl jsem peníze a chtěl jsem skusit něco nového +z mírně pozvednutým obočím se na Styx dlouze zadívá+ Musím přiznat že to mě nenapadlo, nikdy jsem svou nesmrtelnost nevyužíval účelově +to lže jako když tiskne+ ale jistě by to bylo nesmírně působivé.
Nesmrtelný: Za celou svou existenci jste nezabil jediného člověka? +podiví se+ To je úctyhodné. Já ve svém věku jich mám hned několik. Šokuje vás to? +pohlédne mu soustředěně do tváře+ Hezky se mi s vámi povídá, jste sympatický muž, zábavný, vzdělaný, galantní, milý a pozorný, tak máte všechny předpoklady stát se mým přítelem, pokud byste o to stál +pousměje se tajemně+ Co myslíte těmi postranními úmysly? Že spřádám na vás nějakou léčku a pak vás zabiju +u tohoto slova se musí zasmát+ anebo máte dojem, že se chci s vámi vyspat? +řekne to na rovinu+ V obou případech byste se ve mně velice spletl. Přátele nezabíjím a nespím s nimi. Svých přátel si vážím +uvede na pravou míru+ Prozraďte mi nějakou veselou příhodu z vašeho putování s cirkusem +poprosí očima+