Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Memory » ned zář 12, 2010 4:32 pm

Mystick von Sachsen píše:Memory: Dobrý večer! obejme přítelkyni a přejede ji pohledem. Páni, pěkné šaty. Máš tu s sebou nějaký doprovod? rozhlédne se po pánech okolo.

Mystick: Prekvapene zamrká, keď sa pred ňou Mys tak náhle objaví. Vôbec si ju pred tým nevšimla. "Ahoj Mys. Teba som už pekne dlho nevidela. Ďakujem, ty tiež vyzeráš veľmi dobre." zhodnotí uznanlivo, keď si ju obzrie. "Doprovod?" zasmeje sa. "Nie, nie. Ja som stále sama." z tónu jej hlasu poznať, že jej to momentálne ani nejako zvlášť nevadí. "Ty sa pochváľ. Kde máš nejakého chlapa?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 12, 2010 4:40 pm

Manori píše:Hm, ale dovolená stála za to, ne?*zvědavě* No, je jich i docela dost...myslím, že rychlobrk se hned tak nezastaví...*ušklíbne se* Jo, to je pravda, pustily jsme se do společného podnikání...se zbraněmi.*uculí se* s čím jiným taky..ale je u nás i pobočka s jiným sortimentem*uculí se* určitě budem rády, když se za náma zastavíš.. chvilku si určitě někdo z nás najde, i když zájem je docela veliký..záliba ve zbraních je asi nakažlivá...*zasměje se*

Man: "Dovolenka bola super." culí sa. "Aj keď teraz by som potrebovala ďalšie dva týždne len na také polihovanie a nič nerobenie. Ale aj tak som veľmi rada, že som tam bola. Človek to musí prežiť, aby si ten ich spôsob života dokázal aspoň trochu predstaviť." rozplýva sa. "Takže naozaj máte obchod so zbraňami? Fíha, Merlin." hvízdne uznanlivo. "Myslela som, že je to len nejaký miestny drb. DV sa predsa len nedá všetko veriť." potuteľne sa usmeje. "Tak to určite prídem, teda aspoň sa pozrieť. V zbraniach sa totiž moc nevyznám. A čo iné tam ešte ponúkate?" vyzvedá zvedavo.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 12, 2010 4:51 pm

Styx píše:Mem: Tak Skotsko je drsná země, ale zato nádherná. Tony mě tam několikrát vzal, on odtamtud totiž pochází. A kde jsi to vlastně byla, někde ve velkoměstě, nebo spíš daleko od civilizace v divokých skotských horách? Spíš bych tipla ty hory, že? +mrkne na ni+ No, všichni pozvaní hosté tady ještě nejsou. Máš někoho konkrétního na mysli? +dělá, že neví, ale koutky jí cukají+

Styx: "Nie, nie. Myslím tým, že keď som sa vrátila z dovolenky v Maroku do Škótska. Nedávno som sa preťahovala z Mýtinky do vlastného. Nemôžem uveriť, že som ti to zabudla povedať." krúti nešťastne hlavou. Ale na druhú stranu, keď sa so Styx videli naposledy, na nejaké rozhovory nebol čas. "Keď už hovoríš o Tonym, ako sa má? Hovorila som si, že by možno nebolo zlé ho ešte skontrolovať. V DV o ňom čosi písali." zastaví čašníka, ktorý ide práve okolo a vezme mu z podnosu pohár s tequilou. Párkrát zatočí tekutinou a potom ju ovonia. "Tequila nie je zrovna druh alkoholu, ktorý preferujem. Na jednej párty som to s ňou trochu...ehm...prehnala." prezradí po chvíli. "Ale táto sa zdá byť veľmi kvalitná. "Trochu si z nej upije a aj keď sa zaxichtí, uznanlivo prikývne. "Noo..." zažne pomaly. "Jedna konkrétna osoba by sa aj našla." Mrkne na Styx šibalsky, lebo je jej jasné, že Styx vie, o koho sa jedná.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 12, 2010 5:13 pm

Leo: tortilu? to je..tohle? +neurčitě ukáže na cosi+ neee kečupovej dresing k masu nechci! Odkdy ty tohle jíš?
Ne-e, +ublíženě+ to teda měli..+stoupne si na špičky, aby se nemusel moc ohýbat a hezky spokojeně mrouká do polibku+ mm...ještěěě...+obejme ho a láskyplně mu ohlazuje vlásky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned zář 12, 2010 5:16 pm

yohannka: Neboooj, nezdrhnu ti..ham...+konečně přišlo na řadu grilovaný maso, tak jí ho cpe do pusinky+ ženský sou nejhezčí u jídla...a u sexu...
Kdeee? +může na ní voči nechat+ tady? +pohladí ju po bříšku+ ale néé, tak to má být..Mhmm..sůl...+natáhne se pro sůl+ a citron je tady..tak se mně naaranžuj, protože já potřebuju pořádnýho panáka zlato! Beztak to byl debil...+doufám, že to nebyl někdo od nás!+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod André Bourson » ned zář 12, 2010 5:58 pm

Trochu opožděně se dostaví na jachtu ale vidí, že vůbec o nic nepřišel, večírek se teprve pořádně rozjíždí. Při své výšce mu neděla problémy natáhnout trochu krk a trčet nad ostatními, jako stožár. Vyhledá Styx a vykročí tím směrem. "Dobrý večer, Styx. Vidím, že jsi v obležení přátel. Jen ti chci popřát všechno nejlepší a předat malý dáreček." Vtiskne jí do ruky starožitný templářský prsten a na rty polibek. "Nechám tě přátelům, my se uvidíme později po večírku." Usměje se na ni, zamíchá se do davu a jde si ulovit nějakou tu mexickou pochoutku.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 6:15 pm

Memory píše:Man: "Dovolenka bola super." culí sa. "Aj keď teraz by som potrebovala ďalšie dva týždne len na také polihovanie a nič nerobenie. Ale aj tak som veľmi rada, že som tam bola. Človek to musí prežiť, aby si ten ich spôsob života dokázal aspoň trochu predstaviť." rozplýva sa. "Takže naozaj máte obchod so zbraňami? Fíha, Merlin." hvízdne uznanlivo. "Myslela som, že je to len nejaký miestny drb. DV sa predsa len nedá všetko veriť." potuteľne sa usmeje. "Tak to určite prídem, teda aspoň sa pozrieť. V zbraniach sa totiž moc nevyznám. A čo iné tam ešte ponúkate?" vyzvedá zvedavo.

Způsob života? Povídej..třeba se přiučím..*uculí se* Tak v DV je všelicos, ale v tomhle překvapivě nekecala, masařka jedna. Nevadí, nenecháme tě se propíchnout nebo zastřelit..*směje se a ztiší hlas* rakve. Pro ty, kterým by se přece jen povedlo se zastřelit..*zatváří se smrtelně vážně, ale koutky ji cukají*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 6:15 pm

Memory: Ach, promiň, já to špatně pochopila +zasměje se pobaveně+ O Maroku jsi mi říkala, ale myslela jsem, že jsi pak ještě odjela do Skotska. Vůbec netuším, že jsi se tam přímo přestěhovala, nestihla jsi mi to říct +směje se tomu nedorozumění+ Tony se má už docela dobře, ale můžu ti říct, že je to hrozně nezodpovědný pacient. Je umíněnější než malé dítě. Ale naštěstí se z nejhoršího už vyhrabal. Vlastně... myslím, že jsem ho tady někde i zahlédla +rozhlíží se kolem sebe+ Taky nemusím tequilu, ale říkala jsem si, že ji ochutnám a není zase tak špatná. Ale můžeš si dát něco jiného, když chceš +usrkne si ze své sklenky+ Jedna konkrétní osoba, jo? +uculí se lišácky+ Třeba támhleta? +kývne hlavou k Andrému, který se u stolu s jídlem rozhoduje s talířkem v ruce, co si dá+

Wenai: (ale já jsem ti odpověděla;))
Styx píše:Mexičani jsou prý hodné divocí. To víš, horká krev. Něco jako Španělé +zasměje se a pak se otočí směrem, kam ukazuje+ Regulus...? +zašeptá a hrdlo se jí stáhne jak bambusová trubička. Jdou na ni mrákoty+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned zář 12, 2010 6:16 pm

Amon: +cpe se furt řízkem+ joo u jídla.. nevím co je na tom hezkýho. Mhm.. tady.. to nedopnu, jsem říkala že potřebuju větší hadry +postěžuje si+ joooo? tak dy deš do toho jooo? +uculuje se, posilněná alkoholem, tak já taky - mimochodem to byl tehdy david.. třikráát sem mu to říkala a nix+ tak.. jak se to.. +lehne si tam na lavicu + no.. to je jedno, prvně mi slízneš sůl... a ta se dááá +zamyslí se+ za ouško? na krk? ale musíš mi to místo prvně olíznout aby tam držela.. pak vysrsneš tequilu co mi naliješ do pupíka +stáhne co nejvíc bříško+ a nakonec.. okoušeš tady ten citroon +veme plátek citroonu a dá si ho do zoubků. Hůžeš +kývne na něho+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » ned zář 12, 2010 6:20 pm

Bea: a odkdy ty nejíš kečup? +podivil se ještě, ale teď hezky polibek prohloubí a krásně ji líbá... a kolem lodi poskakujou delfíni.. no romantika+ mhmmm.. tohle se mi líbí +zamumlá do polibku a tlapou jí sjede na zadeček+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

PředchozíDalší

Zpět na Večírky