Moderátor: Styx
Nesmrtelný píše:Styx: +Zakroutí hlavou+ Ne, zabíjel jsem víc jak hojně. Zcela určitě jsem zabil mnohonásobě víc lidí než vy. Jen jsem se snažil vyjádřit že mou rukou zemřeli i přátelé, ovšem ta ruka podepisovala příkazi, nevedla meč +uvádí na pravou míru drobné nedoruzumění. Už i jemu se trochu pletou slův když tak dlouho nalačno popíjel+ Nešokuje mě to, ba ani nepřekvapuje. Mě už nepřekvapí nic, všechno jsem už viděl. Lidé se stále opakují, dokonekonečně a předvídatelně +vynajde si nějaké nealkoholické pití a jde doplňovat tekutiny+ Za gesti přátelství se až příliš často skrývá zdrada nebo intrika +nešokuje ho ani Styxina přímá řeč o sexu+ V tuhle chvíli bych i já vám řekl ne. Nač kazit slibně se rozvíjející přátelství pár okamžiky pomíjivé rozkoše +pousměje se+ Veselé rozhodně bylo když během vystoupení utekl šimpanz, vrhl se přímo k loži kde seděla anglická královna s princeznou a sebral jim zákusek. Já jsem se tenkrát bál o vlastní vaz a hrtan, je dost nepříjemné nemoct se několik hodin vůbec hýbat +neumyslně, nebo možná z nesmyslné důvěry starce či přemýri alkoholu Styx prozarazuje jak ho paralizovat+ naštěstí bývali anglické královny pověstné svou schovívavostí v takovíchto případech. Vyvázli jsem živí a zdraví, ani pranýř jsme nepoctili svou přítomností.
Remus Lupin píše:Přece jsem si nemohl nechat ujít tvé narozeniny...a nepopřát ti*vydechne, když se od ní malounko odtáhne a předá dáreček, magické mexické masky..* tak všechno nejlepší..*šeptne a přitáhne si ji do opětovného polibku plného potlačovaného citu*
Memory píše:Man: "Napríklad." opäť si usrkne z pohárika. "Cez deň tam majú aj 40 stupňové teploty. Takže počas dňa len tak väčšinou posedávajú v tieni na zemi a čakajú na večer. Zrovna teraz mali ramadám. To je u nich veľký pôst. Nejedia, nepijú, nefajčia od východu slnka po západ. Takže keď sa tam turista premáva s fľašou vody, občas naňho dosť škaredo zazerajú. V mestečkách hlavne na juhu a v stredozemí ešte stále fungujú klasické remeslá. Takže keď si chceš nabrúsiť nôž, napríklad, urobia ti to ručne pomocou brúsneho kameňa. No a Sahara. Tá bola nádherná. Toľko piesku človek len tak nevidí. Keď zafúkal vietor, vyzeralo to, akoby sa piesok vlnil...." vzdychne si pri spomienke, ako sedela na jednej z dún a pozorovala škoricovo-červený piesok. Potom ale veselo pozrie zas na Man. "Mohla by som takto rozprávať hodiny." zasmeje sa. "Rakve?" zvážnie, keď vidí Manoriin výraz. Po chvíli však vybuchne smiechom. "Tak to je naozaj užitočný sortiment. A čo tam máte za kompetentného predajcu?" vyzvedá ďalej, keď sa konečne dosmeje.
Manori píše:*koukne po ní, ale má pravdu, tak nemůže ani nic namítat, dokonce ani sama sobě něco nalhávat* asi jo...jsem holt kapánek majetnická..*ušklíbne se vesele* uvidíme, snad mě "omylem" neodstřelí..*jestli třeba narazí na DV mezitím, že:D* to je v pohodě*usměje se chápavě, dělaj si tam koneckonců vrbu navzájem, že* víš jak...už odmala se musel stranit ostatních, díky tomu, že ho napadl vlkodlak a on jen tak tak vyvázl..o to víc se brání, aby mu byl někdo příliš blízko, nechce nikomu ublížit..*na chvíli se odmlčí jako by vzpomínala* a každý měsíc ty přeměny...*zavrtí hlavou*to by z jednoho udělalo samotářského vzteklého vlka, což je v přesném kontrastu s jeho skutečnou povahou...i když..teď na tom přece jen asi bude líp, od té doby, co má práci...a tebe..*usměje se* hrozně jsem si vyčítala, když byl sám...*zatřese hlavou a zadívá se na sklenku* no, já ani whisky moc neholduju...takže mi tequila vyhovuje...a jsem spíš vínová, ale to asi každý podle příležitosti..*uculí se* jo z pupíku...*rozhlídne se, kde by takový nějaký volný vzaly*
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků