Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 12, 2010 6:20 pm

Styx: No právě, horká krev. +zvedne oči k nebi+ Nějak mě to nebere. No jo, prej Regulus. Nevim, nikdy jsem ho neviděla. Jen jednou jsi mi ho ukazovala na fotce. Nemyslela jsem, že se stýkáte.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 6:39 pm

Nesmrtelný píše:Styx: +Zakroutí hlavou+ Ne, zabíjel jsem víc jak hojně. Zcela určitě jsem zabil mnohonásobě víc lidí než vy. Jen jsem se snažil vyjádřit že mou rukou zemřeli i přátelé, ovšem ta ruka podepisovala příkazi, nevedla meč +uvádí na pravou míru drobné nedoruzumění. Už i jemu se trochu pletou slův když tak dlouho nalačno popíjel+ Nešokuje mě to, ba ani nepřekvapuje. Mě už nepřekvapí nic, všechno jsem už viděl. Lidé se stále opakují, dokonekonečně a předvídatelně +vynajde si nějaké nealkoholické pití a jde doplňovat tekutiny+ Za gesti přátelství se až příliš často skrývá zdrada nebo intrika +nešokuje ho ani Styxina přímá řeč o sexu+ V tuhle chvíli bych i já vám řekl ne. Nač kazit slibně se rozvíjející přátelství pár okamžiky pomíjivé rozkoše +pousměje se+ Veselé rozhodně bylo když během vystoupení utekl šimpanz, vrhl se přímo k loži kde seděla anglická královna s princeznou a sebral jim zákusek. Já jsem se tenkrát bál o vlastní vaz a hrtan, je dost nepříjemné nemoct se několik hodin vůbec hýbat +neumyslně, nebo možná z nesmyslné důvěry starce či přemýri alkoholu Styx prozarazuje jak ho paralizovat+ naštěstí bývali anglické královny pověstné svou schovívavostí v takovíchto případech. Vyvázli jsem živí a zdraví, ani pranýř jsme nepoctili svou přítomností.

Nesmrtelný: Jaké příkazy jste podepisoval? Vy jste byl v některé válce velitelem? +mocní muži ji vždycky imponovali+ Tak jestli si myslíte, že když mluvím tady o přátelství, spřádám nějaké intriky, málo mě znáte. Jednak nejsem momentálně ve službě +ušklíbne se+ a jednak nejsem intrikánka ani v civilu. Spíš mám takový nepříjemný pocit, jako kdybyste si vy zahrával s lidmi. Nedokážu to vysvětlit, proč, ale je to tak +pokrčí rameny+ Ano, máte pravdu. Sex dost často překazí nevinné přátelství. Proto rozděluji muže do tří škatulek. Do dřevěné patří ti, s kterými jsem spala a čus, do kamenné přátele, s kterými mě pojí pouze to přátelství, nic víc, a do zlaté ty, které miluji +už jí to trochu kecá, malinko to přehnala s tequilou, nepočítala s tím, že je tak zrádná+ Tak to musela být opravdu legrace, co si ta drzá opice dovolila k jejímu majestátu +rozesměje se na plné kolo+ Která pak královna to tehdy byla? +postřehne jeho přeřeknutí, ale jen si jeho tajemství uloží do přihrádky v hlavě a víc jej neřeší+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 12, 2010 6:48 pm

Man: "Napríklad." opäť si usrkne z pohárika. "Cez deň tam majú aj 40 stupňové teploty. Takže počas dňa len tak väčšinou posedávajú v tieni na zemi a čakajú na večer. Zrovna teraz mali ramadám. To je u nich veľký pôst. Nejedia, nepijú, nefajčia od východu slnka po západ. Takže keď sa tam turista premáva s fľašou vody, občas naňho dosť škaredo zazerajú. V mestečkách hlavne na juhu a v stredozemí ešte stále fungujú klasické remeslá. Takže keď si chceš nabrúsiť nôž, napríklad, urobia ti to ručne pomocou brúsneho kameňa. No a Sahara. Tá bola nádherná. Toľko piesku človek len tak nevidí. Keď zafúkal vietor, vyzeralo to, akoby sa piesok vlnil...." vzdychne si pri spomienke, ako sedela na jednej z dún a pozorovala škoricovo-červený piesok. Potom ale veselo pozrie zas na Man. "Mohla by som takto rozprávať hodiny." zasmeje sa. "Rakve?" zvážnie, keď vidí Manoriin výraz. Po chvíli však vybuchne smiechom. "Tak to je naozaj užitočný sortiment. A čo tam máte za kompetentného predajcu?" vyzvedá ďalej, keď sa konečne dosmeje.

Styx: "Asi by som radšej predsa len presedlala na whisky." povie napokon a nedopitý pohárik odloží na stôl. Vezme si miesto neho pohár s whisky. "Tony je skutočne strašne tvrdohlavý. Však ak naňho narazím, pokúsim sa ho presvedčiť, nech sa mi ešte dá naposledy vyšetriť. Rada by som mala istotu, že je v úplnom poriadku." pozrie smerom, kam hľadí Styx a naraz sa jej nepodarí skrotiť slabú červeň, čo sa jej rozleje po tvári, keď spozná Andrého. Aj keď má na sebe kostým s fúzami. "Áno, napríklad tamtá." zasmeje sa veselo, keď už zas má normálnu farbu pleti.

Bea: Ako tak nakukuje cez dav na Andrého, všimne si neďaleko stojacu Beatrix, s ktorou by sa rada na niečom dohodla. Ale keďže Bea je práve v zajatí akéhosi muža, tak ostane stáť na mieste a čaká, kým si ju Bea všimne.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 12, 2010 6:50 pm

Styx: Vlastně jsem byl v několika válkách a tedy bitvách velitelem. Za léta člověk prostě nazbýrá zkušenosti které pak chtě nechtě využije, takže si ho hned někdo všimne +křivě se pousměje. Nezdá se že by chtěl mluvit kde a kdy bojoval, natožpak za koho+ Já neintrikuji, já se jen pouze zajímám o politické a společenské dění. Když už jednou začnete koketovat se šlechtou a lidmi mocnými, jednoduše do toho spadnete aniž byste věděla jak, nebo kdy +vysvětlí. Jestli je to pravda nebo ne se poznat nedá, to u něj ostatně nikdy když se pořád tváří tak blahoskloně+ A kteří patčí do diamantové? +zeptá se, protože jak známo diamant je nejtvrdčí+ Ti kteří už nejsou mezi námi? +navrhne+ Už ani nevím, stejně byli všechny stejné +nakoukne do sklenky, jakoby na jejím dnu něco usilovně hledal+ Celou dobu vám tu vyprávím o svích hrdinských činech a o vás přitom nevím nic. Dokonce ani neznám vaše celé jméno.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 6:55 pm

Wenai: Takže horká krev tě nebere? Máš ráda radši chladnou? Měla bys porovnat +uculí se+ Regulus... +zvážní a lehce zbledne+ Netušila jsem, že se tady objeví... Netušila jsem, že se vůbec ještě někdy vrátí...

André: Díky, André, je moc krásný +prohlíží si templářský prsten+ Je velice vzácný. Starožitný. Mám z něj radost +políbí ho na tvář+ Dobře, uividíme se později +propustí ho a věnuje se dalším hostům+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 7:01 pm

Remus Lupin píše:Přece jsem si nemohl nechat ujít tvé narozeniny...a nepopřát ti*vydechne, když se od ní malounko odtáhne a předá dáreček, magické mexické masky..* tak všechno nejlepší..*šeptne a přitáhne si ji do opětovného polibku plného potlačovaného citu*

+vezme si od něj dárek a se zaujetím si masky prohlíží v rukou+ Jsou překrásné. Nádherná práce +dá si jednu z nich na ksichtík, jen očka jí z ní svítí+ Líbím se ti takhle? +zahuhlá tlumeně za maskou, pak si ji zase sundá a usměje se+ Díky, Remusi. Tvé dárky jsou vždycky originální +nechá se jím stáhnout do vášnivého polibku, ani nestačí vzdychnout+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 12, 2010 7:07 pm

Styx: Lidi se vrací a nejenom lidi. Já o tom, bohužel, vim svý. +povzdechne si+ Porovnat? Hm, možná jindy, dneska nějak nemám chuť kohokoliv uhánět a přesvědčovat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 7:34 pm

Memory píše:Man: "Napríklad." opäť si usrkne z pohárika. "Cez deň tam majú aj 40 stupňové teploty. Takže počas dňa len tak väčšinou posedávajú v tieni na zemi a čakajú na večer. Zrovna teraz mali ramadám. To je u nich veľký pôst. Nejedia, nepijú, nefajčia od východu slnka po západ. Takže keď sa tam turista premáva s fľašou vody, občas naňho dosť škaredo zazerajú. V mestečkách hlavne na juhu a v stredozemí ešte stále fungujú klasické remeslá. Takže keď si chceš nabrúsiť nôž, napríklad, urobia ti to ručne pomocou brúsneho kameňa. No a Sahara. Tá bola nádherná. Toľko piesku človek len tak nevidí. Keď zafúkal vietor, vyzeralo to, akoby sa piesok vlnil...." vzdychne si pri spomienke, ako sedela na jednej z dún a pozorovala škoricovo-červený piesok. Potom ale veselo pozrie zas na Man. "Mohla by som takto rozprávať hodiny." zasmeje sa. "Rakve?" zvážnie, keď vidí Manoriin výraz. Po chvíli však vybuchne smiechom. "Tak to je naozaj užitočný sortiment. A čo tam máte za kompetentného predajcu?" vyzvedá ďalej, keď sa konečne dosmeje.

*Se zaujetím ji poslouchá a musí se uculovat, jak si představí, jak si místní brousí zuby na turisty s batůžkem jídla a pití* poušť..to musí být opravdu něco zvláštního...*zasní se* to bych taky chtěla někdy vidět..*snaží se udržet vážnou tvář, ale jak se Mem směje, tak jí to nevydrží a musí se smát taky* To je fakt, ty bude potřebovat každý...no, v prodeji je sice momentálně náš zbrojíř..měl velkou radost, že musí dolů do márnice *uculí se* ale jinak Robert ze Slastí to má tak nějak pod palcem..*natáhne se a uzobne ze stolu nějakou jednohubku, až té tequily měla docela dost a ta lod se houpá čím dál vííc* je to spíš takový upírský sortiment, co jde z JC Corporation (tedy máme takového "tichého" společníka Jean-Claudea), než že by to byl nějaký pohřební ústav nebo tak něco...ale kdybys potřebovala někoho zakopat pod zem, tak myslím, že se taky někdo ochotný najde...*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 7:36 pm

Manori píše:*koukne po ní, ale má pravdu, tak nemůže ani nic namítat, dokonce ani sama sobě něco nalhávat* asi jo...jsem holt kapánek majetnická..*ušklíbne se vesele* uvidíme, snad mě "omylem" neodstřelí..*jestli třeba narazí na DV mezitím, že:D* to je v pohodě*usměje se chápavě, dělaj si tam koneckonců vrbu navzájem, že* víš jak...už odmala se musel stranit ostatních, díky tomu, že ho napadl vlkodlak a on jen tak tak vyvázl..o to víc se brání, aby mu byl někdo příliš blízko, nechce nikomu ublížit..*na chvíli se odmlčí jako by vzpomínala* a každý měsíc ty přeměny...*zavrtí hlavou*to by z jednoho udělalo samotářského vzteklého vlka, což je v přesném kontrastu s jeho skutečnou povahou...i když..teď na tom přece jen asi bude líp, od té doby, co má práci...a tebe..*usměje se* hrozně jsem si vyčítala, když byl sám...*zatřese hlavou a zadívá se na sklenku* no, já ani whisky moc neholduju...takže mi tequila vyhovuje...a jsem spíš vínová, ale to asi každý podle příležitosti..*uculí se* jo z pupíku...*rozhlídne se, kde by takový nějaký volný vzaly*

Man: Jsme dost podobné. Taky je ve mně špetka majetnictví a žárlivosti +přizná jí+ Neznám Postracha zase tak dokonale, ale něco mi napovídá, že bude rád, když se tam objevíš. Takže, nesmíš ho zklamat. Dohodnuto, po večírku spolu domluvíme tu schůzku ve střelnici +mrkne na ni a když Man začne o Remusovi, tiše poslouchá a zamyšleně točí sklenkou+ Znám jeho pohnutý osud. Vím, že to nemá lehké a chápu, proč je samotářský. Proto se mu snažím ten život trochu zpestřit a rozveselit. Přinutit ho, aby si jej začal taky trochu užívat a ne jen být zahrabaný mezi zvěří. Život není fér, tak proč si jej trochu nezpříjemnit +pověsí se jí kolem krku a svěřuje se jí dál+ Když jste byli spolu... řekl ti někdy třeba, že tě miluje... nebo, že mu na tobě záleží... anebo jiné takové ty otřepané fráze... mně ne... a já proto pochybuji, že je to tak +mávne rukou, už trochu blábolí, už má dost+ Héj, já chci něčí pupík... kdo se obětuje?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned zář 12, 2010 7:38 pm

Styx: *když se od ní odtáhne, tak ji s úsměvem varuje* jen pozor, aby se neprobudily k životu, víš co se o těhle maskách traduje...o magii u nich není nouze...*mrkne na ni*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Večírky