Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Memory » ned zář 12, 2010 7:43 pm

Man: "Dobré vedieť." mrkne na ňu. "Keď to bude potreba, určite sa ozvem. Ale aj bez toho sa prídem pozrieť. Nejaké hodiny bojového umenia, prípadne zachádzania so zbraňou, náhodou nedávate?" upíja z whisky a tiež tam niečo mexické odzobáva.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 7:48 pm

Mem: tak to přijď určitě...máme pod sebou i střelnici a dojo...a taky schopného externistu k ruce, když bychom nestíhaly...*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 7:50 pm

Nesmrtelný: Vidím, že máte opravdu pohnutou a vůbec ne nudnou minulost. Ale není divu, při vašem věku.. +usměje se+ Diamantovou schránku nemám. Mám jen ty tři, do kterých si pečlivě třídím materiál +zasměje se+ Mé celé jméno je Styx Clermont-Mézières z Auvergne. Vím, zní docela nezapamatovatelně, ale není to tak hrozné. A jaké je vaše ctěné jméno? Nějak se přece musíte jmenovat. Nesmrtelný není jméno +popíjí a zvědavě si ho prohlíží+ Neobětoval byste se k pití tequily z pupíku?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 7:59 pm

Wenai: Vidím, že se dneska vůbec nebavíš +přisune se k ní blíž. Copak se ti stalo?

Mem: Tak to ti přeji hodně trpělivosti, protože jak znám Tonyho, bude tvrdit, že je absolutně v pořádku a že mu nic není +postřehne její ruměnec a je jí to jasné+ No, asi tě nechám osamotě, co když zrovna teď překážím někomu v tom, aby za tebou přišel? +mrkne na ni a decentně se vzdálí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 12, 2010 8:06 pm

Styx: A kam náleží váš zaměstnavatel? +zeptá se bezokolků. Je mu jasné že ať dělá Styx cokoliv pro kohokoliv nebude to "normálního"+ Kam toho řadíte? +přikývne jako že si její jméno zapamatuje+ Není tak složté, někdy dají rodiče potomkovi bláznivé jméno. Navíc pak v mé době bylo zvikem dávat si další jména či přízviska ještě v dospělosti +pousměje se+ Měl jsem během let hodně jmen, ale nakonec jsem zakotvil u přezdívky Nesmrtelný protože ta se nejlépa ujala. Naposledy, když jsem ještě žil v Římě mi říkali Gabriel. Klidně mi ale můžete dát jaké jméno vám libo. Zviknu si na něj +zvědavě na ni koukne přes okraj sklenky+ Vy z mého, nebo já z vašeho? +zavtipkuje, ale hned zase zvážní+ Řekl bych ne, protože to se pochybuje nebezpečně blýzko linky mezi přátelstvím a milenectvím.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 12, 2010 8:16 pm

Styx: Já ti nevím. +upraví si stříbrný náramek na ruce+ Minulost. Vynořila se minulost a vůbec se mi nelíbí. Nevím, co mám dělat. +zatřepe hlavou+ Ale to je fuk. Nechci tě tím otravovat. +usměje se na ni+ Máš přece narozeniny.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » ned zář 12, 2010 8:31 pm

Memory: Chvíli pokukuje po Styx a Memory a nechce je rušit v rozhovoru, trpělivě vyčkává a zatím si vybírá jídlo. Jeho okamžik přijde, když se Styx vzdálí a on se tiše přiblíží k Memory. "Ahoj, krásko," pošeptá jí do ucha a objeví se v jejím zorném poli. "Takže už jsi se vrátila zpět? Moc rád tě zase vidím." Jeho úsměv na tváři se zdá být upřímný. Nabídne jí jeden ze dvou talířků, na kterých má úhledně upravené mexické kuře. "Myslel jsem si, že bychom mohli spolu povečeřet."
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 8:39 pm

Styx píše:Man: Jsme dost podobné. Taky je ve mně špetka majetnictví a žárlivosti +přizná jí+ Neznám Postracha zase tak dokonale, ale něco mi napovídá, že bude rád, když se tam objevíš. Takže, nesmíš ho zklamat. Dohodnuto, po večírku spolu domluvíme tu schůzku ve střelnici +mrkne na ni a když Man začne o Remusovi, tiše poslouchá a zamyšleně točí sklenkou+ Znám jeho pohnutý osud. Vím, že to nemá lehké a chápu, proč je samotářský. Proto se mu snažím ten život trochu zpestřit a rozveselit. Přinutit ho, aby si jej začal taky trochu užívat a ne jen být zahrabaný mezi zvěří. Život není fér, tak proč si jej trochu nezpříjemnit +pověsí se jí kolem krku a svěřuje se jí dál+ Když jste byli spolu... řekl ti někdy třeba, že tě miluje... nebo, že mu na tobě záleží... anebo jiné takové ty otřepané fráze... mně ne... a já proto pochybuji, že je to tak +mávne rukou, už trochu blábolí, už má dost+ Héj, já chci něčí pupík... kdo se obětuje?

*poslouchá ji a přikyvuje* no, je někdy těžké vyhrábnout ho z nory..obzvlášť, když je takový poctivka, takže když konečně se může tomu, co zná a co ho baví, věnovat pořádně..*pokrčí rameny pod jejíma rukama a zblízka na ni kouká..nadechne se, aby něco řekla, pak se zarazí, zamyslí se, což jde už dost těžko a pak na ni znova koukne* hm...ani jsem to od něj moc neslýchala..*snaží se vzpomenout*takže asi ne..jo..řekl mi, že mu na mě záleží..*píchne vítězně prstem do vzduchu a zaostří si na něj, zdá se jí, že zdvihla dva a né jeden* když jsme se rozcházeli..*dodá a uchechtne se* takže až s nima začne, tak se bude dít něco vážného..*vyvodí z toho "moudře" a culí se, jak se shání po "pítku" tequily*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tony Dolohov » ned zář 12, 2010 8:42 pm

Styx: +za celý večer nemá šanci zastihnout Styx samotnou, aby jí mohl pogratulovat a věnovat dárek, tak to nakonec vzdá a odloží to, rozhodnut navštívit ji po večírku v jejich pokojích+

Nef: +vezme si od Neferet mexický guláš a ochutná+ Hm... je to docela ostré... a dobré.. tvůj výběr schvaluji +usměje se a pustí se do jídla+ Tak povídej, co je teď u tebe nového. Docela dlouho jsem byl teď ... pryč, tak mi pár věcí uteklo +pohlédne na ni s trochou nedůvěry+ Co to byl zač ten chlápek před chvílí? Moc se mi k tobě nehodil.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Arwen » ned zář 12, 2010 8:45 pm

přijde tam a rozhlídne se, aby viděla kdo tam všechno je..potom si zajde na bar pro nějakou tu tequillu, konec konců je to přece teqiulla party ;) sedne si a počká na Mys...

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky