Manori píše:*poslouchá ji a přikyvuje* no, je někdy těžké vyhrábnout ho z nory..obzvlášť, když je takový poctivka, takže když konečně se může tomu, co zná a co ho baví, věnovat pořádně..*pokrčí rameny pod jejíma rukama a zblízka na ni kouká..nadechne se, aby něco řekla, pak se zarazí, zamyslí se, což jde už dost těžko a pak na ni znova koukne* hm...ani jsem to od něj moc neslýchala..*snaží se vzpomenout*takže asi ne..jo..řekl mi, že mu na mě záleží..*píchne vítězně prstem do vzduchu a zaostří si na něj, zdá se jí, že zdvihla dva a né jeden* když jsme se rozcházeli..*dodá a uchechtne se* takže až s nima začne, tak se bude dít něco vážného..*vyvodí z toho "moudře" a culí se, jak se shání po "pítku" tequily*
Manori: +visí jí na krku jak stříbrný řetízek a hihňá se, i když se baví o setsakra vážných věcech+ Když on nedává své city najevo… jak mohu vědět, jestli mě vůbec miluje +snaží se polapit Manořin prst, ale pořád chňapá naprázdno, tak to vzdá+ Áále.. +pustí se Man, aby mohla mávnout teatrálně rukou a málem ji to stojí místo na židli+ ať je, jaký je... stejně ho mám... to … ráda +jazyk se jí plete, jako by měla na něm kličku+ Man... jak tak koukáám.. asi si budeme muset ty pupíky dělat navzáájem... +rozesměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)