Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 8:58 pm

Remus: Upřímně, moc toho o těch maskách nevím +uzme dvě sklenky tequily od proběhnuvšího číšníka a odtáhne si Remuse někam na příď, aby nebyli rušeni+ Ale vy jste určitě opět připraven mě poučit, že ano, pane profesore? +usměje se a podá mu jednu sklenku+

Wenai: Poznala jsem, že s něco děje +pohladí ji povzbudivě po ruce+ Dobře, dnes si nebudeme kazit večer, promluvíme si o tom pak a někde jinde. Pokud budeš tedy chtít. A jak se máš jinak, co tví muži? +mrkne+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 12, 2010 9:01 pm

Man: "Tak v tom prípade určite prídem. Vždy som si to chcela vyskúšať." povie nadšene.

Styx: Nechá Styx odísť, ale pred tým za ňou zavolá. "Ešte si ťa počas večera nájdem."

Mors: Celý čas ho kútikom oka pozoruje. Takže, keď sa objaví vedľa nej, vôbec ju to neprekvapí. "Ahoj." usmeje sa naňho úsmevom, z ktorého je jasné, že ho tiež rada vidí. "Áno, zrovna dnes a keďže som zistila, že Styx poriada párty, nemohla som si ju nechať ujsť." Uštipne si kúsok kuraťa. "Hmmm, je to výborné." Až doteraz si neuvedomila, aká je hladná. "To nie je zlý nápad." mrkne naňho. Vezme si tanierik a obzerá sa po okolí, či ta nie je nejaké tichšie miestečko so stoličkami.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 9:07 pm

Nesmrtelný: Můj zaměstnavatel? +pozvedne obočí+ Ten nepatří do žádné z těch schránek. Není ani můj přítel, ani milenec. On je totiž nezařaditelný +usměje se tomu výrazu+ Tak já si to vaše jméno promyslím a až si budu jista, že se k vám hodí, řeknu vám jej +slíbí mu+ Tak původně jsem myslela, že bych pila já z vašeho, ale vy jste mě přivedl na myšlenku, že by to klidně mohlo být opačně +zalíbí se jí tento nápad a je nadšená do chvíle, kdy to N. odmítne+ Tak takový směšný důvod k odmítnutí nepřijímám. Proč myslíte, že pití tequily z pupíku má milenecký podtext? Je to přece hra a nebudete na to sám. Doufám, že se zapojí více lidí. Manori určitě.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 12, 2010 9:08 pm

Styx: +rozesměje se+ Mí muži? Který tím myslíš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 9:32 pm

Manori píše:*poslouchá ji a přikyvuje* no, je někdy těžké vyhrábnout ho z nory..obzvlášť, když je takový poctivka, takže když konečně se může tomu, co zná a co ho baví, věnovat pořádně..*pokrčí rameny pod jejíma rukama a zblízka na ni kouká..nadechne se, aby něco řekla, pak se zarazí, zamyslí se, což jde už dost těžko a pak na ni znova koukne* hm...ani jsem to od něj moc neslýchala..*snaží se vzpomenout*takže asi ne..jo..řekl mi, že mu na mě záleží..*píchne vítězně prstem do vzduchu a zaostří si na něj, zdá se jí, že zdvihla dva a né jeden* když jsme se rozcházeli..*dodá a uchechtne se* takže až s nima začne, tak se bude dít něco vážného..*vyvodí z toho "moudře" a culí se, jak se shání po "pítku" tequily*

Manori: +visí jí na krku jak stříbrný řetízek a hihňá se, i když se baví o setsakra vážných věcech+ Když on nedává své city najevo… jak mohu vědět, jestli mě vůbec miluje +snaží se polapit Manořin prst, ale pořád chňapá naprázdno, tak to vzdá+ Áále.. +pustí se Man, aby mohla mávnout teatrálně rukou a málem ji to stojí místo na židli+ ať je, jaký je... stejně ho mám... to … ráda +jazyk se jí plete, jako by měla na něm kličku+ Man... jak tak koukáám.. asi si budeme muset ty pupíky dělat navzáájem... +rozesměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 12, 2010 9:35 pm

Styx: No uvidíme jak se ke mě bude hodit, zatím se nikomu nepovedlo najít takové se kterým bych byl spokojen. Natož mím rodičům +dodá se širokým úsměvem+ Dobře je to jenom hra, ale možná si nejsem jist jestli ji dokážu hrát bez následků +vezme si sklenku tequyli a jedním douškem jí vypije+ Ah do pekel stím! Nač žít věčně když si člověk život neužije, ale jen prožije. Vlastně nač žít třeba jen rok jen v přežívání +rizořáhne ruce ve zvavém gestu, první větší pohyb který za celou dobu při konverzaci udělá+ Poroučejte má paní co mám dělat +šibalsky se usměje+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 9:44 pm

Styx: kdyby tě neto..hm..*napadne ji nepřefiknul, ale to není ono* neměl ráád, tak se s tebou nechtěl vidět...a přišel dneska? přišel..*kývne si rozhodně hlavou, což neměla dělat, lodička se jí rozhoupe pod nohama víc* no když se nikdo nenajde...jsme soběstačné..*vyculí se* a hele dobrovolník se nakonec našel...*uchichtne se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned zář 12, 2010 10:13 pm

Memory píše:
Mystick von Sachsen píše:Memory: Dobrý večer! obejme přítelkyni a přejede ji pohledem. Páni, pěkné šaty. Máš tu s sebou nějaký doprovod? rozhlédne se po pánech okolo.

Mystick: Prekvapene zamrká, keď sa pred ňou Mys tak náhle objaví. Vôbec si ju pred tým nevšimla. "Ahoj Mys. Teba som už pekne dlho nevidela. Ďakujem, ty tiež vyzeráš veľmi dobre." zhodnotí uznanlivo, keď si ju obzrie. "Doprovod?" zasmeje sa. "Nie, nie. Ja som stále sama." z tónu jej hlasu poznať, že jej to momentálne ani nejako zvlášť nevadí. "Ty sa pochváľ. Kde máš nejakého chlapa?"

Mem: zasměje se. V dohledu žádný, ael myslím, že mi Styx říkala něco o dohazovačském plánu. zazubí se. Tak kdy bude to objímání kaktusu?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 10:21 pm

Nesmrtelný: Proč myslíte, že ji nedokážete hrát bez následků? +zajímá se a vykulí oči, když vidí, jak do sebe najednou kopne tequilu, když doteď byl nealko+ Takže jdete do toho? +zvesela+ No skvělé! Zato si můžete vybrat, z čího pupíku se bude pít. Jste lechtivý? +zasměje se+

Manori: (ale fujky, nepřefiknul:D)
Takže už se na mně nezlobííí +obejme ji kolem krku a houpají se obě v rytmu lodě+ Udělala jsi mi velkou radost... +podlamují se jí kolena, ten alkohol asi proměňuje kosti v gumu, tak ji radši pustí, aby ji popřípadě nestrhla sebou na zem a nelíbali spolu palubu+ Tak se vrhneme na toho dobrovolníka, ne?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 12, 2010 10:27 pm

Styx: Protože jsem kupodivu i po takovích letech pořád muž při síle +je taky opilí, ale to už tady asi všichni+ Já jsem pro každou špatnost +tohle je asi jedno z nejpravdivějších prohlášení které za celou dobu učinil+ Nejsem lechtiví a začal bych samozřejmě u vašeho pupíku +je snad jasné že si nevybere třeba Amonův :D+

(Nebyl nealko, jen se nacucával ředěným vínem. :D)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky