Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 11:02 pm

Styx: (njn:))*zatváří se spokojeně, že je i ona spokojená..taky má narozeniny, že tak musí být..* vrhnout se na dobrovolníka?*zaostří* aby nám z hrůzy neskočil přes palubu..*zasměje se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Morfeus » ned zář 12, 2010 11:07 pm

popřeje Styx, zdraví se se známými a jde k Eternity. celkem klidně ustojí její připomínky k daru a pak se jí věnuje. asi spolu zapomenou, neb moc nevnímají okoí.

(já si to dočtu a když to ještě pojede tady dál, tak se zapojíme. nebyl čas, omlouvám se. nějak to dopadlo úplně jinek, než se předpokládalo, s časem na net. promiň, Styx. ale určitě jsi si narozeniny krásně užila - v to všichni doufáme ;) )
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » ned zář 12, 2010 11:10 pm

Morf: když k ní nakráčí, nechá se políbit a přejede pohledem jeho oblek. dnes jsi se odvázal. jenom si musím rozmyslet, jestli je to cesta správným směrem... co to zvíře? tos vymyslel sám? a Styx - nebála se ho? prý strašně kopou.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » ned zář 12, 2010 11:13 pm

Et: klid. nadělil jsem Styx pštrosa a ne fotbalistu. myslím že se jí líbil. zaznamená si nápad pro příště - nechtěla by Styx vlastního fotbalistu? zamyslí se. pak se podívá na svůj outfit. co je? jsem komický? zdálo se mi to přiměřeně extravagantní...
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Memory » ned zář 12, 2010 11:30 pm

Mystick: "Tak dúfam, že plán sa podarí." mrkne na ňu. "Ja asi objímanie kaktusu vynechám. Viem si predstaviť aj lepšie strávený čas, ako vyberanie pichliačov." zasmeje sa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » ned zář 12, 2010 11:54 pm

„Výborně, jsem rád, že ses rozhodla přijít.“ Vezme ji za loket a odvede z dosahu párty. „Nebylo by lepší někam si zalézt, kde se můžeme posadit? Co bys řekla tamhle?“ Ukáže k lavičkám a pomalu se tam vydá i s ní a posadí se. „Tak tady je přece jen trochu klidu. Tak jak jsi se měla? Povídej, co jsi zažila.“ Pustí se do své porce kuřete a pochutnává si.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Memory » pon zář 13, 2010 12:22 am

"Ty mi tuším čítaš myšlienky." usmeje sa naňho, keď ju odvedie ďalej od hluku, ku lavičkám. Posadí sa nenútene vedľa neho, ale dosť blízko, aby sa stehnami dotýkali. Tiež sa vyhladovane pustí do svojej porcie. "Zážitkov mám kopu. Sahara, stará medina, Atlantik, najvyšší vrch Severnej Afriky.... Kým by som ti to všetko porozprávala, sedeli by sme tu najmenej týždeň." Prehltne ďalšie sústo. "Povedz mi, čo si robil ty? Som inač rada, že si sa nevrátil do Francúzska." vykúzli milý, potešený úsmev. "Ešte stále bývaš u Styx?" opýta sa, keď má opäť prázdne ústa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 13, 2010 2:16 am

Adelstein píše:Bea: a odkdy ty nejíš kečup? +podivil se ještě, ale teď hezky polibek prohloubí a krásně ji líbá... a kolem lodi poskakujou delfíni.. no romantika+ mhmmm.. tohle se mi líbí +zamumlá do polibku a tlapou jí sjede na zadeček+

Leo: Kečup jím, kečupovej dresing ani kečup do masa nemusím, ale k hranolkám..to jo...+okousne mu rtíky a trošku ho namáčkne na nějakou zeď...kajutu..co se tak na lodi najde..sloupek třeba..delfíni v řece? no wow...ale beuš je v sedmým nebi+ mně taky...a moc...+pohladí ho po hrudníčku a okousne mu krček+ asi si tě dám k večeři místo toho kečupovýho masa...+oždibrává mu krček hezky dráždivě zoubkama+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon zář 13, 2010 2:20 am

yohannka: seš sladká jak se cpeš - chuť do jídla značí i sexuální apetit, víš! +mlaskne jí pusu na tvář a sleduje ju co tam vyvádí+ mmmmh...mmmmh...blbě. Uděláme to takhle.
+lapne ju a položí na stůl - prvně odhrne jídlo teda+ Jsem už starší ročník kotě, to tu mám lézt po kolenách? +aby dostal pusou na tu lavku+ Potom takhleeee...+olízne jí ušní lalůček a lehounce jí ho okousne a pak jí ho důkladně posolí+ ...takhle...+nalije jí na bříško dávku tequily, že yohannka musí pořádně bříško zatáhnou a možná se v tom amon i utopí+ a takhle...+rozřeže citron, sehne se, zubama jí sebere plátek a zdlábne ho a dá jí do zubů měsíček citronu a přespokojeně se culí+ to je vono! +zálibně si obhlíží svoje dílo+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » pon zář 13, 2010 2:27 am

Memory píše:Bea: Ako tak nakukuje cez dav na Andrého, všimne si neďaleko stojacu Beatrix, s ktorou by sa rada na niečom dohodla. Ale keďže Bea je práve v zajatí akéhosi muža, tak ostane stáť na mieste a čaká, kým si ju Bea všimne.

(Beuš se ti buď rozkrojí, nebo je budeš muset rozkrojit ty ;o) )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky