Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Styx » pon zář 13, 2010 9:08 pm

Remus: Jde mě zkoušet ten vzdělanější a chytřejší z nás dvou? +ušklíbne se pobaveně+ Ale abys věděl, něco málo o indiánských maskách vím. Byly například zhotovené z vytloukaného stromového lýka. Znázorňovaly duchy rostlin a zvířat či obávaných démonů a jsou dodnes součástí indiánského folkloru +zvědavě se na něj podívá+ O původu masek se traduje mnoho legend. A ty, abys taky přispěl svoji troškou do mlýna, mi teď určitě prozradíš, jaká legenda se vztahuje k těmto maskám +skromně zamrká+ Tak jakou známkou ohodnotíte mé snažení, pane profesore?

Nesmrtelný: +musí se rozesmát, protože ji to hodně pobavilo+ Tak jeden z nejkrásnějších, co jste kdy viděl? Hm... to je lichotka nad lichotky vzhledem k tomu, kolik jste jich musel za ta staletí vidět +našpulí svůdně rty+ A to jste zdaleka neviděl všechno +poodhrne víc a ukáže bříško+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 13, 2010 9:25 pm

Styx: Nežárlí, protože každýho udržuju v tom, že je nejlepší. A tak vůbec. Je to jednoduchý. A nemůžu žárlit, oni taky nežárlí, to by nebylo fér. Ne? + koukne na ni a napije se tequily+ Jo láska. Tak to je každýho věc. Já do toho nikomu kecat nechci. Minule jsme se o tom s Byronem málem pohádali. On si myslí to co ty. Já taky, v podstatě. Ale sex je sex. Nicméně... Tys řekla Regulusovi, že jsi teď s panem Lupinem? +má tendence říkat mu pan, když je u něj na praxi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon zář 13, 2010 9:28 pm

Styx: naslouchá jí s malým úsměvem* tušil jsem, že otázka padne na úrodnou půdu..*rozesměje se* dobře, myslím, že tvé snažení si zaslouží odpověď...předně, tyhle masky konkrétně mají spíše více temnou a krvavou historii, než že by jen měly zobrazovat přírodní božstva. Obě pocházejí z mayských dob a byly zhotoveny pro rituální obětování místním božstvům..jistě se k tobě doneslo, že o lidské oběti tady nebyla nouze. Legenda říká, že při obětování vešly duše a síla bojovníků, kteří je měli na obličeji v okamžiku smrti, do masek a měly tak zajistit ochranu a sílu tomu, kdo je potom užíval..ať už v bojích s nepřáteli, nebo ochranu od skrytých nebezpečí. Jako každý podobně krvavý rituál má ale svou odvrácenou tvář.. pokud je vlastnil někdo, kdo se je snažil využívat nečestně nebo zneužít jejich moc, nakonec se jejich moc obrátila proti němu. Nikde se nepíše jak, byla nalezena pouze jejich těla..nebo spíš to, co z nich zbylo...*zadívá se na ni* ale je to jen legenda, takže se myslím nemusíš bát...existovaly údajně jen dva dochované exempláře..a ty máš teď ty, tak je opatruj. Něco mi říká, že tenhle malý indiánský poklad dokážeš ochránit.*nakloní hlavu na stranu* nerad známkuji jediným písmenem..je to zavádějící...*místo toho se sehne a znovu ji něžně políbí*

(no to je od Wenai hezké, že mu říká pan...toho se snad dočkal prvně v životě:))
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 13, 2010 9:34 pm

Styx: +Popíjí si opět jen nelako a sleduje jak si Styx povytáhne tričko. Mírně nakloní hlavu na stranu+ Okamžik od okamžiku krásnější +usoudí opět rozvážně. Ovšem že by nějak zvlášť šílel se říct nedá. Jenže on je prostě takoví, klidný a vyrovnaný za všech okolností. Nesměje se, nebrečí ani nerozčiluje+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod André Bourson » pon zář 13, 2010 9:45 pm

Mem: „A které věci máš na mysli?“ Zeptá se s vážnou tváří, avšak s ďábelsky svítícíma očima. „Je to tam moc vkusně zařízené a sortiment zbraní, myslím si, uspokojí i toho nejnáročnějšího zájemce. Já jsem si tam taky vybral, ale zatím pouze očima. Padla mi tam do oka jedna katana a jsem rozhodnut se pro ni vrátit.“ Jak ho Mem zatahá za umělé vousy, zůstanou jí najednou v ruce. „Ups.. tajemství mé neodolatelné přitažlivosti prozrazeno.“ Rozesměje se a chytne jí na ruku, tu, která ho odhalila. Přisune se ještě o něco blíž, jestli to vůbec ještě jde a zahřívá ji svým tělem. „Ano, mám na Eagle Rock vlastní izbičku. Někdy tě tam vezmu.“ Prohodí jakoby ledabyle.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » pon zář 13, 2010 10:23 pm

Nesmrtelný: Nealko? Máte strach, že vám alkohol odbourá zábrany? +zachechtá se trošku škodolibě a že N. nějak zvlášť nešílí z jejího představení, stáhne tričko zpátky dolů a má po ptákách+ Konec představení +oznámí+ Nač kazit slibně se rozvíjející přátelství pár okamžiky pomíjivé rozkoše? +zopákne mazaně jeho vlastní slova a napije se. Tequily+

Wenai: Jen počkej, až se jednou sejdou a jeden z nich se náhodou prokecne, že jsi mu říkala, že je nejlepší ze všech. Co na to ostatní +zasměje se+ Máš pravdu. Sex je sex a láska je láska. V určitém stádiu vztahu ale člověk dospěje k závěru, že láska a sex jdou kupodivu dohromady. Tys tam zatím nedokráčela, nebo jo? +mrkne na ni s úsměvem+ Ne, mluvila jsem s Regulusem jen chvilku, chystám se mu to říct, až se setkáme u něj doma. Na to je potřeba mít klid a čas.

Jarla: +odvedla ji předtím ke stolu s jídlem a pitím, tak ať si vybere a Styx jí to namíchá+ Tak na co máš chuť... třeba banánový koktejl? Ty nebudeš alko?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 13, 2010 10:34 pm

Styx: Ani ne, nebojím. Ale víta jak by vypadala moje játra po tolika letech pití? +změní skutečnsot že se olkoholu vyhýbá v žert+ Představení hodné zraku králů! +decentně zatleská rukama. Nebude tu plácat jako nějaký školák na hřišti+ Pravda +souhlasně kývne+ Už tak jsem viděl víc než by měl přítel znát +dál popíjí nějaký džus+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon zář 13, 2010 10:40 pm

Tony: Děkuji. +zářivě se usměje a opře se vedle něj o zábradlí+ Jak řekl, můj milenec. +řekne hledíc na špičky svých bot+ No nového … tohle byla největší novinka… tedy poloviční. +zamručí potichu+ Tak jo… +povzdechne si+ … nechci, aby ses to třeba dozvěděl z novin. +řekne nakonec+ Poprví jsem se vyspala s dvěma upíry, najednou. +řekne a zčervená+ A jak to vypadá, tak jsem se do nich zamilovala, do obou. +zatváří se stylem „jsem asi v prdeli" stále sledujíc špičky svých bot+ Nevím co teď dělat.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 13, 2010 10:48 pm

Mors: "Môžeš hádať." tajomne stíši hlas a očká jej šibalsky zasvietia. Volnou rukou mu zľahka prejde po stehne takmer pod slabiny. "Tak to sa tam určite pôjdem pozrieť, keď hovoríš, že je to tam tak dobre vybavené." usmeje sa (i keď táto veta by sa dala chápať aj ako dvojzmysel :D ). "Tajomstvo neodolateľnej príťažlivosi?" zasmeje sa. "Ešte že, bez tých fúzov sa mi páčiš oveľa viac." nakloní sa a na líčko mu vtisne letmý bozk. Spokojne sa oňho oprie celým telom a nechá sa obklopiť jeho teplom a príjemnou mužskou vôňou.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 14, 2010 12:00 am

Styx: +zasměje se+ A proč by o mě mluvili? No to je fuk. Sex je jenom sex. Možná k tomu stadiu nedospěju nikdy. Možná to není nic pro mě. Prostě beru věci jinak. A nepřikládám lásce takovou velkou důležitost. Podle mě je dost přeceňovaná. +sleduje Reguluse+ Jen aby na to nebylo pozdě. Aby se třeba neprokecnul. +uculuje se+ Koneckonců tak velký to tu není aby na sebe za celej večer nenarazili.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky