od Memory » úte zář 14, 2010 10:16 pm
Angel: Zamračí sa a oči jej potemnejú. Nepáči sa jej Angelov tón, no nenechá sa tým vyviesť z miery. "Len vám hovorím, ako to zachytil prístroj. A búrka sa mi v súvislosti s explóziou hlavy zdá celkom dobré prirovnanie." hovorí to pokojne, aj keď z jej hlasu sála chlad. "Nie, nekromanciu skutočne neovládam." Prinúti sa opäť hovoriť normálne. "Priznám sa, neviem, čo tie vízie spôsobuje. Keby išlo o kúzlo, dám vám nejaký protiliek, no s týmto nemám skúsenosti." povie napokon. "Mám pre vás návrh. Za normálnych okolností by som si vás tu nechala..." okamžite však dodá, keď vidí Angelov výraz. "ale váš prípad je tak špecifický, že ho potrebujem skonzultovať s mojími kolegami. Dám vám niečo proti bolesti, ale musíte mi sľúbiť, že sa tu o mesiac opäť zastavíte." Dúfajme, že budete mať lepšiu náladu. Dodá v duchu. Pozrie na Nef, lebo sa zdá, že má naňho dobrý vplyv.
Nef: "Nemáš zač." tiež sa na ňu usmeje. "Máme taký prípravok v tabletkách proti veĽkým bolestiam. Niečo podobné morfiu, ale narozdiel od neho naň nevzniká závislosť, ani tolerancia. Takže bude pôsobiť aj opakovane s kovnakou účinnosťou." vysvetlí.
Spike: Jeho poznámky radšej nekomentuje, lebo nepotrebuje, aby sa jej tam tí dvaja pobili.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.