Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pát zář 17, 2010 12:19 pm

Tir: Hubený, co všechno sežerou by měli zakázat...+frfle Fab a ze své pozice, jak na Tir leží, se natahuje pro kousky oblečení.+ A to se jako za střapečky tahat nesmí? Tos měla říct před chvílí...+zatváří se obchodnicky.+ Tak to je budu muset asi sundavat jazykem nebo nevim jak...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát zář 17, 2010 12:23 pm

Fab: jazykem? no určitě to můžeme zkusit. zamyslí se a prsty přejede Fabienovi přes jeho bradavky. sebere mu z ruky nějaký svůj kousek oděvu a vrtí se, aby se z pod něj vysmekla a mohla se taky oblíkat.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát zář 17, 2010 12:33 pm

Tir: +Tirage dělá nebezpečné pohyby pod Fabienem a on se z ní musí skutálet, aby ještě vcíc nepozdržel jejich návrat do společnosti.+ Jistě, že to vyzkoušíme a pak taky jestli jdou střapečky nahradit pěnou do koupele a vůbec...mám pár nápadů...+zasní se a nacpe si obě nohy do jedné nohavice.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát zář 17, 2010 12:41 pm

Fab: naštěstí do svých kalhotek v pohodě trefí. fabienovi se směje, ani neví, jestli dělá schválně legraci, nebo je, troubík, tak zblbnutý představami, o nichž mluvil. copak pěna, ale třeba cukrová vata! nebo čokoládová poleva!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát zář 17, 2010 12:54 pm

Tir: +Je to zblblý trouba a teď ještě ke všemu úplně zamotaný do svého oblečení.+ Prosím tě, mlč už, nebo se neobleču! Čokoládová poleva...hmmm nebo jahody...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát zář 17, 2010 1:34 pm

(tak jahody...)

Fab: jde mu pomoct, protože se jí ho zželí. ach jo. v tom snu první noc u vás jsem tě taky oblíkala, ale to ti bylo tak odhadem sto čtyřicet! odstrkuje mu ruce ze svého těla a pomáhá mu dát se dopořádku. teda za tohle chci zítra snídani do postele... pak ji ale hladí a olíbává tak, že je jí taky těžké toho nechat. ztratí přísnost a skoro i disciplínu. posadí se mu na klín a políbí ho taky. asi i oběd do postele... co by stalo, kdybysme zítra vylezli až v poledne? a nebo až večer? celý den v posteli... pro změnu skoro ona přemlouvá Fabiena. ale pak se vzpamatuje a vstane mu z klína a dooblékne se.. tak ale to až zítra, teď musíme do společnosti!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát zář 17, 2010 1:44 pm

(to mě jen tak přišlo na mysl.... :oops: )

Tir: Snídani do postele? +zauvažuje a je rozhodnut odmítnout, ale to její něžnění na klíně všechna rozhodnutí zhatí a její návrh. Musí se hodně ovládat, aby disciplínu udržel a radši myslí na jídlo.+vOvšem zítra celý den v posteli považuji za geniální nápad....a pozítří taky? +Ještě si upraví triko a tázavě se na ní podívá. Je už zase oblečená jako panenka a hrozně jí to sluší.+ A střapečky budou v posteli s námi?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát zář 17, 2010 1:49 pm

(jako kdyby ti to z ní někdy odešlo...)

Fab: budou! skoukne ho a už mu nic nemusí ani upravovat. já, ty, střapečky, plyšový krysy, koťata, dobroty, pěna do koupele, drobky... všechno! směje se a táhne ho za ruku ke dveřím.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát zář 17, 2010 1:53 pm

:oops: :oops: :oops:

Tir: +Ta odpověď ho uspokojí - zvláště plyšové krysy a drobky - to považuje za důležitou součast ložního vybavení. Směje se na Tir a nechá se táhnout směr společnost jako poslušný pejsek.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Fabien » čtv zář 23, 2010 12:19 am

(koupání rozhodně probere, to je jasný :twisted: :twisted: :twisted: )

Tir: +Donese ji do pokoje. Sotva schody vysupí, ale nevzdá se.+ Ráno ti v trenkách donesu nejen snídani, ale i čerstvé květy ze zahrady, čerstvé mléko či co budeš chtít...(+vymýšlí si, protože doufá, že si to Tir nebude pamatovat+)..+ Posadí ji na postel a snaží se jí sundat úzké šaty, což je v jejím stavu dost těžké.+ Pomoz mi, lásko, jinak tě nebudu moct koupat..
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette