Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 9:30 pm

*málem se utopí ve sklince, když slyší to o tom pachateli* co, kdo já?*pokouší se tvářit jakože nic* já nic...*ale cuknou jí koutky, pak si odfrkne* no, to je ještě mírná definice..*kývne a pošle barmanovi prázdnou sklenku a s vděčností vezme druhou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 9:37 pm

(lach, ještě se tu utop a ti dva mě povečeří:D a nevím nevím,jestli by se mi to líbilo:D i když....asi jo:D)

Já vím, ty nic, ty hodná holka. Mrkne na ni a uculí se. Ale klííd, u mě je všechno jako v hr...Zarazí se. No prostě v bezpečí. Zaxichtí se, vezme si svou skleničku a pozvedne ji jako na přípitek. Takže na...na co vlastně, pomoz mi, nějak mi to dnes tady nemyslí. Zatřepe hlavou, jakoby z ní zkoušela vysypat tu mlhu nebo co to je:P:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 9:43 pm

(lááách....ale jo..minimálně do té doby, než bys byla "dovečeřena" natrvalo:D to je hezká smrt:D)

*přimhouří oči a pak se uculí a vezme sklenku* mno..já nevím..na dusno?*zamyslí se - ejhle, moc jí to tady nejde* na večer vydařenější než celý zkur..ehm..nevyvedený den?*přimhouří oči* na to, aby ministra něco kouslo do prdele?*napadne ji něco pozitivního...Přituknou si, kopne to do sebe, oklepe se a pak jí to dojde* hm..a jak vůbec víš, že jsem..*nedořekne* nikoho jsem cestou ven nepotkala..
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 9:50 pm

Jop, to je vono. Souhlasně na toho ministra. Tak aby mu to tu prdel ukouslo pokud možno celou...i s hlavou. Přisadí ještě, ťukne si s ní a kopne to do sebe. Mňam! Okomentuje to fakt inteligentně a pak na ni kukne zpod řas. Mnooo...já jsem něco zaslechla, byla jsem v zákulisí, makala jsem a tak...a trochu u toho pila...aaa no slyšela jsem jak trochu bouchly dveře, tak jsem se šla mrknout co to...a všimla si tě, než ses přemístila. Pokrčí rameny. To víš...upíří uši. Omluvně na ni zamrká. Ale i kdyby mě mučily, nevím nic! Čestný upírský! Zvedne prsty k přísaze.

(heh, taky nějaká vožralá:D no to jo, a až by to bylo natrvalo, už by mi to bylo stejně jedno:D)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 9:56 pm

(to asi dneska všichni:D)

to je nápad..i s hlavou* a mávne na barmana, že ještě do třetí nohy..asi neumí počítat, že má jen dvě* jo makala...a pila...a to se nevylučuje, jak vidím..*uculí se a pak se zamračí se na sebe* a to jsem se tak plíížila..*zamyslí se nad tím, že to jí asi moc ráno nešlo* tak když čestný upírský..tak to jo...*koukne na sklenku* nezdá se ti, že to pijem nějak rychle?*optá se pro jistotu*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 10:04 pm

Nene, nevylučuje. Zazubí se. Ale šlo ti to, fakt, kdybych nebyla to co jsem... Tak si tě vůbec nevšimnu. Uklidňuje ji. Rychle? Zadívá se přemýšlivě na sklenku, jakoby jí to snad měla vysvětlit. Nee, myslím, že pijem přiměřeně k okolnostem. Vyřeší to nakonec. Takže na okolnosti. Hned vymyslí i přípitek, ťukne si s ní a hned to do sebe láme. Ožralá upírka, to zas bude:D

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 10:09 pm

*zatváří se spokojeně* no, aspon tak...proti upířím uším jsem bezmocná..to bych musela přes tu chodbu letět...*uculí se a lapne sklenku* tak na okolnosti..*kopne to do sebe, očí ji z toho jdou trochu šejdrem* teda..ještě že nemusím myslet na to, že bych měla mít zítra službu...*uchechtne se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 10:18 pm

Zasměje se. Jo, letět. To bys mě asi ošálila. Tak nemusíš? Takže proto může ministrovi něco ukousnout jisté části těla? Sonduje zvědavě a když jim barman znovu nalévá, rovnou mu sebere celou flašku a když se zaxichtí, ošklivě na něj koukne, tak se radši stáhne. To že ji ještě neviděl běsnit neznamená, že to neumí. Možná právě naopak.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 10:23 pm

*poznamená si, že se musí podívat po klubu po koštěti nebo vysavači* Právě proto mu může...*přikývne znechuceně* blbec..nejdřív mě vytáhne z postele..*zarazí se a polije jí horko, když si vzpomene* pak se mu zase nelíbí způsoby práce...*uzme dolitou sklenku* mě se zas nelíbí on, což jsem mu asi neměla říkat do očí..*připustí po chvíli*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 10:32 pm

Málem se zadusí jak se začne smát s chlastem v puse. No to věřím, že se mu to asi moc nelíbilo. Směje se, když si představí, jak se asi tvářil. Posílat autority do prdele a ještě dál, jí vždycky hrozně bavilo. Ale ulevilo se ti ne? Mrkne na ni a hned jim zas dolije, přece nebudou na suchu:)

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti