Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 10:35 pm

*musí taky culit, div že se neskulí z baržidle* mělas vidět ten xicht...jsem nevěřila, že může černoch zrudnout..až tak..*zakroutí hlavou* no to se mi ulevilo...a jak...on si taky ulevil..*zarazí se, že to zní poněkud..nechutně* postavil mě mimo službu...*zavrčí*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 10:45 pm

(lach, nechutně to teda zní:D) Trochu zvážní, ale furt se tak trochu uculuje pod fousy. Hele...něco mi říká, že on toho ve výsledku bude litovat daleko víc než ty. A nedivila bych se, kdyby tě spíš dřív, než pozdějc povolal zpátky. Moudře pokýve hlavou, jakože to je jasná věc. A bude otázka, jestli budeš mít zájem ho z toho průseru vytáhnout. Mrkne na ni a pak se najednou zadívá směrem k zákulisí. Chmm...mám dojem se někdo blíží. A přejede si mimoděk rukama po pažích, jak po ní přeběhne sice dost tlumený, ale přesto docela silný, závan moci.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 10:50 pm

no já jen doufám že toho nebudou litovat moji lidi..to by se mu pak asi fakt nelíbilo, jak by to skončilo..*na okamžik nemá hezký výraz* no, to je pravda...třeba se mi nebude to..chtít, tahat horký brambory za něj..*zasvítí jí oči a pak se trochu poplašeně rozhlídne* co kde?*zaostří pod židli, jestli tam nesedí ministrův špeh* hm..tady mě nebudou hledat...*uvědomí si*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 17, 2010 10:51 pm

*si skutečně za okamžik rozšafně dorazí ze zákulisí, trošku jako velká voda, takže ti číšníci, co jsou blíž, zesílí své pózy na téma "zfetovaný výtlem".. a rozhlédne se...neomylně mu padne zrak k baru a usměje se pro sebe*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát zář 17, 2010 11:02 pm

Dojde chvilku za ním, na tváři lehce pobavený výraz, jak potkávali po cestě lehce nablble se tvářící upírky a když zalétne pohledem k baru, k pobavení se přidá trochu ďábelský úsměv.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 11:06 pm

Já myslím, že se ti nebude chtít určitě. Uculí se. Nee, tady určitě ne... a když, vynesem je v zubech. Zasměje se a když vejde J-C, trochu sebou trhne a doufá, že si nikdo nevšiml. A jestli jo, hodlá to svést na chlast. Tak. Dobrý večer, pánové. Vyspinkaní? Zamrká nevinně. Je asi fakt docela nalitá:P:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 11:08 pm

*otočí se, když sebou Becca trhne a přimrzne ke stoličce, když zmerčí, kdo to přišel..polkne zbytek pití, aby jí nezaskočilo*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 17, 2010 11:11 pm

*opře se o bar a obočí mu vyletí nahoru, jak ji zaslechne* cože?* zadívá se na ni pořádně, pak na tu flašku, co maj před sebou..hodně odpitou, nutno říct* ano..přímo dorůžova..*uchichtne se a oči mu jiskří pobavením*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát zář 17, 2010 11:27 pm

(lach a Becca už před tím vyžahla půl láhve Jacka:D)

Ano, líp to dnes ani nešlo. Zavrní a podívá se na Man tak, že "významně" je slabý slovo. A sebejistě si sedne vedle Beccy, která se po nich tak nejistě kouká.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 11:34 pm

*zahledí se na J-C jako vyoraná myš...on-dorůžova-uchichtnout se...koukne na Beccy, a rukou pod barem naznačí šplouchání na maják* Dorůžova? Nemáš úpal?*napadne ji inteligentně*

*pod Asherovým pohledem se skoro stočí do ruličky, kdyby jí to židle dovolila* no to mám radost..*špitne*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti