Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 17, 2010 11:38 pm

*zrovna se natahuje přes ni - schválně- pro sklenku s amonovou specialitkou na doladění, tak se zarazí a zadívá se na ni* ne, to opravdu ne...ale je fakt, že vlček dneska hřál dost...*vezme od barmana sklenky a jednu podá automaticky Asherovi* a to jsem viděl, lištičko...*koukne jí po ruce*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 11:42 pm

*jak se tak nahne a ovane jí jeho kolínská, tak řekne něco jako kuňk (asi se nakazila od Hanako) a vyměkne jí mozek...polkne a aby se na jeho pobavený úsměv nemusela dívat, tak radši Beccy a sobě taky doleje..kupodivu se i roztřesenou rukou trefí a nenaleje jim to tam do kalhot* hm..hřál..*zarazí se* Kde je Jason?*uvědomí si, že ho tady nikde nevidí, koketujícího s fanynkami* co, lištič...*se zapomene a koukne se po Asherovi, jestli to chápe*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 11:44 pm

Taky se na J-C zadívá trochu jakoby ho viděla poprvé malinko se zakucká,když Man naznačí šplouchání. Radši se zadívá do své sklenky, jakoby tam bylo něco nanejvýš zajímavého. No jo, hřál... Kývne souhlasně, aniž by si uvědomila, že tu myšlenku řekla nahlas. Ehm..díky. Usměje si když vidí, že zas má co pít.

(omg, to jsou perly:D prej úpal:D kuňk! šmarja, dneska už to je fakt moooc:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » pát zář 17, 2010 11:48 pm

Díky. S úsměvem si skleničku vezme, zvedne si ji ke rtům a koukne přes její okraj na Man. No co...? Tvůj vzkaz nás docela...pobavil. Pousměje se a lehce ve sklence smočí rty. A Jason...odpočívá, dá se říct. Mnohoznačně se usměje. Když upír o někom řekne, že odpočívá, nezní to až tak nevinně, jakby mělo.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 11:58 pm

*chytne se toho, co uklouzlo Beccy* alee..*protáhne s úsměvem celá zvědavá, pak se zarazí, když z J-C vypadne podobné "ale" ale s podmračeným výrazem, jako by mu někdo bral hračku..tak se na něj zatváří, co je tak majetnický*

*ošije se* tak docela..pobavil...*přimhouří oči* no to jsem zvědavá, co uděláte...*zasvítí jí oči a další vteřinu se kousne do jazyka, že nedržela hubu* odpočívá?*zatváří se malinko poděšeně a podívá se po J-C*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 17, 2010 11:59 pm

*opětuje Man pohled, že to má v povaze, být malinko majetnický* no..odpočívá...v mojí posteli..*dodá jako by se nechumelilo a Man se podruhé za večer málem utopí v chlastu*

(:D)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob zář 18, 2010 12:59 am

Pozoruje ji přivřenýma očima a viditelně se dobře baví. Nejsi dnes nějak...nervózní, chérie? Zeptá se po chvíli, v očích ledové plamínky. Nebo že by ten alkohol? Zadívá se zaujatě na spíš prázdnou než plnou láhev na baru. Becca radši začne studovat opravdu zajímavou barovou desku.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » sob zář 18, 2010 1:05 am

*koukne na Ashera* ne..jsem nasr..štvaná *dořekne* nebo byla jsem...před půlhodinou...*taky koukne na tu láhev, kdo že jim tam podstrčil takový zbyteček a zatváří se hodně lítostivě, jak na ten chlast, tak na to, jak dneska dopadla*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 18, 2010 1:07 am

*podívá se na ni přes sklenici* jaká vybraná slovní zásoba...*popíchne ji, ale jak ji tak vidí, tak se zamračí* někdo ti něco provedl, cherie?* a Man začne taky strašně studovat desku baru, do které ryje nehtem*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob zář 18, 2010 12:02 pm

Zamyšleně ji pozoruje. Něco mi říká, že to bude mít hodně společného s tím...rysem, nebo co to bylo za kočku. Řekne po chvíli a zkoumavě se na ni zadívá. Nebo se pletu, chérie?
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti