Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Regulus Black » pát zář 17, 2010 9:45 pm

*prohlédne si celé podpalubí, nakonec vyleze zpátky na palubu a se sklenkou v ruce se rozhlíží, jestli neuvidí někoho známého. Zdá se mu, že na přídi zahlédl Styx a tak se vydá tím směrem. Jak přijde blíž, najednou se prudce zastaví, to když uvidí v šeru Styx v objetí cizího muže. Stoupne si rychle do stínu, aby ho nezahlédla a jakoby nevěřil vlastním očím, tiše pozoruje objímající se dvojici. Je tak vyveden z míry, že se ani nepokouší identifikovat toho muže, i když tak trochu tuší. Kopne do sebe celý obsah sklenice a odloží ji na nějaký výklenek, otočí se a bez jediného slova rozloučení se přemístí pryč z večírku*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 17, 2010 9:51 pm

*směje se* nee..jak bys mohla viď...*mrkne na ni* nápověda? No, jedna odpověď je správná..nebo i víc..*cuknou mu koutky, to jí teda pomohl..*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát zář 17, 2010 10:21 pm

Tak pokud je správná jenom jedna varianta, vsadila bych na tu, že chceš využít každé vteřiny, než se rozloučíme +dedukuje+ Což tedy beru podle sebe +úcul+ Pokud jsou správné dvě, tipla bych to na takovou malou ochutnávku toho, co mě čeká po té večeři u tebe +mrkne na něj šibalsky+ A pokud jsou správné všechny tři, což bych se u tebe vůbec nedivila...+teď už se rozesměje+ tak jsem šťastna... protože je to znamení, že... +stoupne si na špičky a dotkne se rty jeho ucha+ ...jsi můj +pošeptá+ ...a já jsem tvoje...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 17, 2010 10:26 pm

ty by sis měla otevřít věštírnu a detektivní kancelář v jednom...*směje se* tak to můžeš být...šťastná...tak tě vidím nejradši...*oplatí ji šeptem*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát zář 17, 2010 11:00 pm

Spíš tipovací kancelář +zasměje se+ Jsem šťastna... s tebou +prozradí mu a pak se kousne do rtu a rychle se otočí k němu zády, přitiskne se na jeho hruď a jak tam tak stojí v samé špici přídě, tak rozpřáhne ruce (Titanic hadr:D)+ Tohle jsem vždycky chtěla vyzkoušet. Mám pocit, že letím jako pták (jachta ještě tedy pluje, jinak by to nemělo ten správný efekt:D)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 17, 2010 11:16 pm

(lááách..bacha na ledovce...mno, tak plujou, v přístavu by to pravda vypadalo divně:))

*pousměje se, když se k němu otočí zády a rozpřáhne ruce, tak se musí usmát ještě víc* pozor, at mi tam nespadneš...*obejme ji kolem pasu a bradu si opře o její rameno*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob zář 18, 2010 12:02 am

+povedlo se jí zakamuflovat přeřeknutí a tak spokojeně obejme Remusovy tlapky, spočívající na jejím bříšku+ Skočil bys pro mne, kdybych tam spadla? Vypadá to docela nebezpečně +stáhne se radši dozadu a přitiskne se ještě víc k němu. Tělem jí projde slabé zachvění, zimou, nebo z jeho blízkosti? toť otázka+ Docela se ochladilo +otočí se k němu tváří v tvář+ Budeš mě muset pořádně zahřát... anebo zalezeme někam do tepla +uculí se tajemně, jedno nebo druhé by docela brala+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob zář 18, 2010 10:41 am

*mrkne dolů do zpěněné vody* radši bych, abys tam nepadala..*přejede jí po pažích* a co jít do tepla a zahřát se tam?*navrhne kompromis s úsměvem*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob zář 18, 2010 12:57 pm

+rozesměje se, Remusův typický smysl pro humor ji vždycky pobaví+ Skloubit příjemné s užitečným? +řekne, když se přestane smát+ Proč ne +zasvítí jí oči jak pochodně, lapne ho za packu a už ho tahá do podpalubí. Otevře dveře do své kajuty na přídí jachty a na rtech jí pohrává rozverný úsměv+ Myslíš, že tady nám bude trošku tepleji? +postrčí ho nedočkavě dovnitř a zamkne dveře+

(aby měl Remus trochu představu, do čeho jde:))
http://jachtyen.eshop12.cz/obrazky/front_kajuta.jpg
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob zář 18, 2010 1:41 pm

Tony Dolohov píše:Nef: Nevím, proč bys zrovna ty měla být výjimka. Obzvlášť kvůli tomu, že máš ze své země bohaté zkušenosti s upíry +usměje se + A jak si rozumějí ti dva pánové? Neperou se o tebe? +ušklíbne se

Hmn. +zamručí a založí si ruce na prsou+ Zatim neměli příležitost, i když mam dojem, že tenhle stav moc dlouho nevydrží a za chvíli se poperou. +zakroutí nad tím hlavou+ A jak si rozumějí? +zamyslí se nad tím+ Pořád do sebe šijou, ale mam dojem, že u těch dvou je to normální. +usměje se+ Zatím jsem s nimi moc času nestrávila. +pokrčí mírně rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky