Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » ned kvě 17, 2009 1:36 pm

Markus: ani néé +směje se, plácne ho po zadku a trsá tam s nějakým hostem chvílu+

tak coo dáme si něco dobrýho na pití? +zeptá se ostatních, jak tam tak poletuje+ bych namíchala koktejly! Spešl koktejly!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 17, 2009 1:49 pm

Marcus: +popotáhne si z cigarety a vyfoukne mu kouř do obličeje+ Nějak nám měkneš, doktůrku. +odtáhne se+ Nechceš, neubude.
Yohannko, ne, nejsem vegetarián, jenom nejím nic, co předtím létalo, nebo se alespoň o to snažilo. +ohrne nos+ Víš co? Udělej mi, prosím, šopský salát s balkánem. Mám na něj docela chuť. A spešl koktejl k tomu.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned kvě 17, 2009 1:50 pm

Marcus: *vykulí na něj oči, když na ňu vychrlí, co všechno by uělal, a směje se* Tak kýlu nemáme ani jedna, na trhání mandlí je ještě moc malá, ale ty ušinky by se hodily...amatéři to jsou, v tom s vámi souhlasím, ale to jsem o vás ještě nevěděla *mrkne na něj* Tak to beru. A s poplatky nebo bez? *podupává si do rytmu hudby* Když tak nad tím přemýšlím, bych potřebovala nového gynekologa *spíš si mumlá pro sebe*

yohi: Koktejl? No jistěěě!!!! *trochu nadskakuje na židli, která se s ní začíná víc viklat*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » úte kvě 19, 2009 2:19 pm

+sleduje yohannku+ alkoholický koktejly? +ujistí se+

Styx: +aniž by hnul brvou ju sleduje+ To jen v ... jak bych to formuloval..ve společnosti, kde nemám potřebu tvrdnout... Zaslechl jsem..+ušklíbne se nehezky+ že za tu krátkou dobu co jste tady jste prostřídala pěknou řádku postelí... Nemám rád příliš povolné ženy...závání to filckama. říkejme tomu třeba pud sebezáchovy. +napije se v klídku+

Meg: +culí se na ni+ No poplatky...kdybyste chtěla platit v naturáliích, tak s. Jinak počítám, že jste tady od madam šéfové +kývne k salonku, kde je Bea+ takže bez a ještě vyfasujete zlatou kartu. +široce se usměje+ Gynekologa? To bych taky mohl sloužit...nebo rovnou souložit...+upřenej pohled+
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx » úte kvě 19, 2009 3:36 pm

+típne cigaretu do popelníku, pomalu přejde k Marcusovi a vlepí mu takovou facku, že se dvakrát otočí dokola na barové židli a rozhodí mu ten jeho klídek z obličeje+ Nabídla jsem ti jen své cigáro, ne tělo. Zase si tolik nefandi, Casanovo. Od takového kurevníka, jako jseš ty, to tedy opravdu sedí. Nicméně jednou za čas asi potřebuješ, aby ti nějaká žena ukázala, že dlaň se dá použít i na něco jiného, než ti vyhonit péro. +mile se na něj usměje+ O můj sexuální život se laskavě vůbec nestarej, nejsi můj sexuolog a svou uraženou ješitnost, že jsem odmítla tu tvou postel, si vykompenzuj na tom zástupu tvých poblázněných fanynek, které ti trhají ruce, aby mohly dostat odznáček s tvým fanklubem. +vezme jeho pití z baru, s absolutním klidem a milým úsměvem mu to vyšplíchne všechno do ksichtu a sedne si zase zpátky a víc si ho už nevšímá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » úte kvě 19, 2009 4:57 pm

+to ju teda nenechá docela určitě ani dosednou a bezeslova jí flákne hezkou facku zpátky, až slečna slítne na zem, sehne se k ní a skroutí jí ruku za záda a syčí jí do ucha+ Dávej si pozor s kým si zahráváš. Nejseš v pozici, kdy by sis mohla otvírat svou prořízlou pusinku na lidi jako jsem já. +pak ju pustí, narovná se a upraví si košilu, pořád se na ni ještě dívá vražedným pohledem a de na záchody umyt si xicht+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » úte kvě 19, 2009 5:46 pm

*vykulí oči a snaží se nesmát, ale z toho dušení smíchu, jí zaskočí cibulka a tak začne kašlat* Damn! Shit! Fuck! *když už teda fakt dost kašle, je celá rudá, slzy stříkaj kde všude*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte kvě 19, 2009 6:19 pm

+zasténá bolestí, jak jí kroutí ruku+ Ty zmetku! Tos neměl! +zasyčí zlostně, když ji pustí, rychle se vyškrábe ze země na nohy a rozrazí dveře na pánskou toaletu+ Se mnou si zahrávat nebudeš! Nedovolím ti, abys mě mlátil, ty arogantní hulváte! +přistoupí rychle k němu a než si on stačí otřít ksicht, přesně mířenou ranou ho kolenem kopne přímo do rozkroku+
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte kvě 19, 2009 6:24 pm

jasně že alko... +a jenom zůstane hledět, co si Styx k Markusovi dovolila+ no to snad... +jenom na ně zírá a říká si že Styx má štěstí že dostala jenom facana+
co to sakra má být, nedělejte mi tu bordel... Styx!! +zařve za ní jak de na pánský záchodky a říká si že to není možný aby byla tak blbá a udělala to co udělala+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » úte kvě 19, 2009 6:27 pm

+cvičenej smrtijed bude asi těžko čekat, až ho kopne..ale dejme tomu, že to vykryl jen částečně, takže sykne bolestí, lapne ju a přes koleno jí přelomí ruku, vytáhne skalpel a položí jí ho na krk+ Tys mě zřejmě nepochopila, že...+přitlačí jí ho tak, že esi se hne, tak se sama podřeže+
Marcus_Kraft
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince