Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty

Příspěvekod Styx » úte zář 21, 2010 10:30 pm

+má navrch, ale jen do chvíle, než ji Remus docela hravě přemůže. Ani neví, jak a ocitne se pod ním. Zaškube zápěstími ve snaze vymanit se z jeho rukou, ale je jí nad slunce jasnější, že proti vlkodlačí síle nemá pražádnou šanci. Tělem jí projde vlna vzrušení, když si uvědomí, že ji má ve své moci a o vysvobození se z jeho sevření vlastně ani nestojí+ Máš velkou sílu... to se mi líbí +zašeptá vzrušeně a přimhouřenými víčky sleduje jeho oči+ Chceš si mě zařadit do jídelníčku? +pípne s respektem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř zář 22, 2010 11:16 am

*sleduje ji, jak se snaží vyprostit, ale stisk neuvolní natolik, aby se mu mohla vyškubnout, pak se na ni s úsměvem zadívá* chycená a ležící pod vlkodlakem bz možnosti se pohnout..to je to, co se ti líbí?*šeptne jí u ucha a kousne do lalůčku, pak se na ni zas zadívá*hm..takové krásné spestření...jen nevím, co bych si dal jako první..jestli stehýnko..*volnou rukou sjede z hrdla na její stehno a dlaní ji pohladí po jemné kůži* nebo prsíčko...*skloní hlavu a olíbe jí dekolt*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř zář 22, 2010 4:14 pm

+olízne si rty, vysušené zrychleným dechem+ Chycena a ležící pod tebou... ať už jsi čímkoliv... to je to, co se mi líbí +zdůrazní zájmeno, aby si nemyslel, že by se jí to líbilo třeba i se Šedohřbetem+ Nedovolím jen tak někomu, aby měl nade mnou moc... ale ty máš tu výsadu +uculí se tajemně+ A to, že jsi vlkodlak, je bod pro tebe... a pro mne bonus +pobaveně se rozchichotá, když ji začne porcovat+ Abys mě nesnědl najednou, ať si to ještě stihneme užít +zakloní hlavu a přivře oči při jeho názorné ukázce a tiše vzdychne, jak se jeho rty dotknou míst, kam nikoho nepustí+ Takové porcování si nechám líbit +zašeptá a napjatě čeká, jaké soustíčko ochutná jako další+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř zář 22, 2010 9:28 pm

(lach, Šedohřbet...mno, fuj představa tedy)

*zasvítí mu oči* tak to se mi líbí ještě víc..*uchechtne se* to se málokdy stává, aby vlkodlactví bylo plus..*mírně zakroutí hlavou a vrátí se polibky na čelist a vášnivě ji políbí*to se neboj..určitě si nechám i něco na později.*hrdelně se zasměje*hm..tak líbit...co bych si...*si ji prohlídne od hlavy až k patě a rukou cestuje po jejím těle, jakoby se rozmýšlel..ohlazuje jí celé tělo, kam až dlouhou rukou dosáhne, aniž by ji musel pustit zápěstí*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř zář 22, 2010 11:16 pm

Láká mě poznat i tu tvoji temnější stránku +v očích jí blýská touha po poznání+ V jistých chvílích se mi líbí, když toho vlka, co v tobě dřímá, malinko pustíš z řetězu... jako teď +tělo se jí zachvěje pod jeho horkou dlaní+ Ach, Remusi... to jsou nádherná muka +vydechne a zacloumá zápěstími při pokusu vysvobodit se, chce ho obejmout, políbit, pohladit, ale jeho sevření ji nemilosrdně přikovalo k posteli+ Umřu touhou po tobě +zašeptá zastřeně a nadzvedne alespoň hlavu k polibku+

(doufám, že to přežiju, dnes je úplněk:))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv zář 23, 2010 7:51 pm

(lach no jo:D tak to bude jíízda:D)

*usměje se* tak vlka ze řetězu? nevím, zatím se tady z řetězu snažíš utrhnout jen ty..*sehne se a políbí ji, pak jí šeptne do ouška* neboj, nenechám tě tady umřít...*slíbá jí po krku do dekoltu* kdo by mi pak přišel na tu večeři...*volnou rukou ji zbavuje svršků, dává si schválně načas*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát zář 24, 2010 3:43 pm

A ty se diviš? Není lehké být pasivní, když se mi tak... věnuješ +šeptne+ Oplácíš mi tu mou péči z tvých narozenin? +uculí se šibalsky+ Tak to by bylo škody...všechno to jídlo vyhodit... to nesmíme nechat dopustit... +ušklíbne se a hned nato se zprudka nadechne a prohne se v zádech, jak ji Remusovy žhavé rty bloudí po kůži+ Umíš si mě pěkně vychutnat... +sykne opojeně, jak si ji svléká tak pomalu... jako kdyby loupal cibuli:)+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 24, 2010 8:25 pm

Hm..ne, ani se nedivím..*odpoví jí zastřeným hlasem* no, možná...nebo tě chci maličko pozlobit..*usměje se a kousne ji do brady* no to určitě..jídlo především..*ale z toonu hlasu se dá jasně vyčíst, že o nějaký kus žvance mu nejde..* hmhm..to já rád*protáhne, šaty skončí na podlaze i se zbytkem oblečení*
(lááách, aby nám tady z toho nezačal plakat)

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát zář 24, 2010 10:18 pm

+stočí pohled na hromádku šatů na zemi, pak pohlédne s úsměvem na Remuse+ Nezdá se ti to nefér, že z nás dvou jsem jediná nahá?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob zář 25, 2010 12:36 pm

hm..možná trochu..*uculí se, ale pak se zvedne, pustí jí zápěstí a začne si rozepínat knoflíčky košile...*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Večírky