Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Tirage » čtv zář 23, 2010 5:55 am

Fab: chacha, tohle nenechá jen tak projít. a jaký kytičky mi přineseš? zvedne ruce nad hlavu, aby jí mohl šaty přetáhnout přes hlavu. zavírají se jí oči a kymácí se. ale vlasy si mýt nechci. a chci to levandulový mýdlo. vymýšlí si. když ji svlékne zůstane na něj koukat chvilku velkýma očima a pak se k němu nalepí a obejme ho. králíčku...
Naposledy upravil Tirage dne čtv zář 23, 2010 10:13 am, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv zář 23, 2010 9:27 am

Tir: Doprčic...+pomyslí si, že Tir reaguje na květiny, ale nahlas..+...levanduli přece!+ Sundá jí šaty a spokojeně si ji prohlíží, jak je vláčná a krásná.+ Neboj, vlásky vynecháme, levandulové mejdlíčko dáme a pěnu taky do vany...+ Drží si ji v náručí, hladí po zádech a zadečku a manévruje ji směr koupelna, kde ji posadí na prádelní koš a začne napouštět vodu do vany.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv zář 23, 2010 10:12 am

Fab: je malátná a poslušná a přítulná. ano. ano. mazlí se, když se o ni Fab tak hezky stará a občes ho malinko olíbne. když ji on hladí spokojeně brouká. hmmm, ještě.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv zář 23, 2010 10:58 am

Tir: Ještě?...+ušklíbne se.+ Ještě dneska uvidíš!+ Začne se taky svlékat.+ Jsem sice lazebník profesionál, ale v trenkách to bude lepší, abys mi neumokřila slavnostní narozeninový obleček, ještěřičko.+ Už je jen v trenkách, bere Tir do náruče a posadí ji do vany příjemně teplé vody a slousty pěny levandulové.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv zář 23, 2010 11:45 am

Fab: slastně se usmívá a cachtá se jak mimino. to hezky voní, lazebníku. položí se do vany a zavře se nad ní pěna. kouká jí jen hlava. vystrčí nohu, aby ho pohladila po stehně - tlapkou ho namočí a opatlá pěnou, ani nechce, neuvědomila si to. zamyslí se totiž a ptá se - vážně, jako vědecky, nechce ho zlobit: umějí králíci vůbec plavat?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv zář 23, 2010 11:55 am

Tir: +Chytne její nožku, hladí lýtko a shrnuje pěnu na nádherně tvarované stehno, pak si sedne naprotí ní na okraj vany a nohy spustí za ní do pěny.+ No, jednou jsme to s Moll zkoušeli. Normální vědecký experiment...a...+políbí jí mokrou patičku+...králíci neuměj plavat. Zato si dodneška pamatuju, kolikrát jsem dostal na zadek a jak dlouhý měla Moll domácí vězení....jedli jsme králičí neplavce čtrnáct dní v kuse...+zašklebí se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv zář 23, 2010 12:17 pm

Fab: chudinky neplavci... někde jsem viděla dokument, kde při záplavách pudem sebezáchovy plavaly snad i cihly... čubičku. natáhne k němu i druhou nohu a hladí ho chodidly, kam dosáhne. nechceš ke mně? ale ne, že mě budeš topit...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv zář 23, 2010 12:28 pm

Tir: Možná, že by i plavali..králíci pitomý, ale potápět se fakt neuměli! +směje se a sklouzne za Tir do pěny.+ Topit tě? Nejsi králík, ale ještěrka a navíc, já tě mám umejt a jsem sice doktor, ale ne omývač mrtvol. +Hladí pod vodou její nožky a svýma nohama taky prozkoumává, co se dá. Otlapkává jí chodidly bříško a z pěny mu kouá jen hlava.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv zář 23, 2010 12:40 pm

Fab: lochtivě se cuká a kroutí, jak jí otlapkává bříško. a tulí se k němu a zároveň po něm klouže po pěně a vodě. tak co mi umeješ, doktore?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv zář 23, 2010 12:44 pm

Tir: +Jak Tir provozuje pod vodou ty lachtaní pohyby, přitáhne si jí a posadí zády k sobě. Nabere hodně pěny a začne jí masírovat ramena.+ Tak začneme u krku a ramen...+pečlivě se věnuje jmenovaným partiím. Masíruje, mydlí oplachuje a líbá.+ A pak budeme muset umýt ručičky malé holčičce...+směje se, zvedne Tirage pravou ruku nad hlavu řádně ji namydlí i podpaží, takže to Tir trochu lechtá a opakuje omývací a líbací proces.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette