Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » stř zář 22, 2010 11:55 pm

*zadívá se na Ashera takovým zvláštním, něžným pohledem a líbne mu bříška prstů*Non, nejsi předvídatelná..spíš naopak..*stočí pohled na ni* touché, správně řečeno, lištičko..zrovna teď..*zavrtí hlavou, jak se nevzdává a pak se zamračí* non, non, cherié..žádní příbuzní, ty si do postele nezvu..*a jak se pobouřeně nadechne, tak se rozesměje,přitiskne jí prsty na ústa* a oškliví už vůbec ne...*dodá vážně* naopak..tohle už nechci slyšet..*pohladí ji prsty po hrdle a sjede níž*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv zář 23, 2010 11:01 pm

(lach na hromádce:D hlavně ne na hromádce prachu:D)

To asi jo. Přizná se smíchem. Přesně tak, příbuzné nebrat. I když, my vlastně jsme příbuzní, mon ami. Podívá se na něj s uličnickým úsměvem na rtech. Pak napodobí jeho ruku šmátralku a zrcadlově jeho pohyby kopíruje.

(a omlouvám se, že odepisuju až teď, ale byla jsem nějak chcééplá celej den :roll: )
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 24, 2010 10:06 am

(lach, já se té doby ani nedožila:D jsem včera odpadla..a pak mě vzbudil měsíc, potvora svítivá..hm..a za chvíli nám sem začnou "lízt" hosti:D je plánované to vystoupení...)

*by se ráda ještě chvilku dohadlovala ale jak vidí J-C pohled, tak to vzdá* no dobře..*nechá se přesvědčit, aspon prozatím a pak jí vyletí obočí do vzduchu* příbuzní?*otočí se na Ashera překvapeně a pak zpátky na J-C až na chvíli přestane vnímat šmátralky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 24, 2010 10:13 am

*spokojeně přikývne a pak mrkne na Ashera přes zvědavý pohled mezi nima* no..to máš svým způsobem pravdu, chardonneret..*poklepe si prstem na bradu* asi budu muset poupravit své pravidla ohledně vstupu do postele..*uličnicky se usměje a najednou vypadá díky tomu mladší, milejší..no a taky živější, no..Padne mu pohled na Man, a aniž by stáhl ruku šmátralku, připustí*jsme ze stejné krevní linie, takže v podstatě něco jako...nevlastní bratři?*navrhne s úsměvem*

(ha, by mě zajímalo, když má ted J-C vlastní linii, jestli se jako on sám vzdálil původní linii Belle Morte, nebo k ní přidal jakoby to své spcifické..nebo úplně něco jiného...)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát zář 24, 2010 1:08 pm

Spoiler: show
(já bych právě řekla, že se trochu vzdálil, jak bylo v Hříchách, když se ho pokoušela taky "vysušit" jako Ashera - mmch, to jsem fakt trpěla - tak to nedokázala, takže její moc nad ním tím asi buď zmizela úplně, nebo výrazně oslabila)

(no to jo, punťa svítil jak šílenej:D ještě že máme tmavěhnědý závěsy, páč mi až do dvou do noci svítí přímo na postel:D heh no jo, tak asi zas odlifrujem do soukromí, dáme je chvilku "k ledu" ať hibernujou a pak je zas proberem:D:P)

Zamyslí se nad tím a pak s úsměvem kývne. To by šlo, morálním principům je učiněno zadost. V očích mu pobaveně zajiskří. Ale odvádíš nás od tématu, lištičko... Zavrní jí do ouška a jemně ji políbí na krk.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 24, 2010 2:38 pm

Spoiler: show
(hm..pravdaa.. to byl hnuuus, to "sušení" brr.., ale minimálně to dokazuje, že je vůči její moci imunní, teď je otázka, jaká novinka by se mohla objevit v jeho linii..víš jak..u Belle ardeur...tak copak bude mít J-C v rukávu:D)

kruci, ta lištička se nějak ujala..*uculí se a zamrká na něj nevinně* já a od tématu?*přestane si natáčet jeho zlaté vlasy na prst*

(lách, no minimálně by se tady neměli tak po sobě plazit, ale zas by to možná bylo dobrý místo představení...tak tuhle "konverzaci" poposunem za oponu..kruci, to mi připomíná, že bude třeba nastartovat Aubreyho:D)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 24, 2010 2:43 pm

výborně..pravidla nebyly mou silnou stránkou nikdy, nota bene ty morální..*zasměje se* nu ano..od tématu...*zadívá se na Man tak, až ji polije horko, které se jí vžene do tváří*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát zář 24, 2010 4:05 pm

(heh no to by asi bylo a všichni by museli nafasovat necky na slintání:D no jo, nastartovat:d byl od posledně někde zalezlý, aby J-C moc nelezl na oči ne?:P )

Ano, to nebyla silná stránka ani jednoho z nás. Zasměje se hřejivým smíchem a pohladí Man po tváři.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 24, 2010 4:19 pm

(láách...kruci, necky v nabídce nejsou! ale tak..do rakve se dá taky slintat:)boha, to je představa: "odklopíš si víko a...ehm..sorry Aubrey, to je tvůj pelíšek, tak já du slintat jinam..."..no, to byl a J-C si nenapsal k nákupu, kam ho strčil, tak musím pohledat:D)

no, je fakt, že když se podívám na vás dva, tak rozhodně slovo morálka není to první, co mě napadne..*připustí, když zas najde řeč* ale ale...J-C ty víš, že lištičky jsou plaché..ty musí prchat od ..tématu, mají to v povaze..*zapřede* a nějak tady přibývají lidi..*neujde jí, že se to tam pomalu sbírá a hodně hostů okolo nich se snaží nenáápadně šmírovat, co kdo s kým* a nejsem na večerní představení oblíknutá..*vytasí se s úhybnou myšlenkou*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 24, 2010 4:25 pm

*mrkne* to mě zajímá, co tě tak může napadat, když nás vidíš..ale..*rozhlídne se* máš pravdu, lištičko...je tady moc lidí, co by si tady brousilo zuby na dobrý "lov" a to nemůžeme připustit, aby se nám někdo míchal do soukromých záležitostí..*zadívá se na Ashera a pak zpátky na Man* nemusíš se bát, cherie, na další představení budeš zase jako ze škatulky..vím, co ti dlužím..*usměje se na ni a zarazí její dotaz jediným pohybem ruky* ale teď raději pojďme...*odlepí se od baru jako stín a zamíří s nima do zákulisí*
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti