Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 2:07 am

+měkce se usměje, když jí řekne, že jí nikdy neodmítne, ale má jasno v tom, že se bude snažit to moc nepřehánět, vloží mu do otevřených úst jahodu a čistými prsty mu přejede po tváři, tak aby ho neumatlala, skloní se, aby ho lehce líbla na tvář. načeš pokračuje v krmení stylem dvě jahody ona jednu on, lehce mu sem ta přejede čistými prsty po tváři, prohrábne jimi vlasy u spánku, přejíždí jimi po lícní kosti, čele a hraně čelisti+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 1:11 pm

+Chce se mazlit ještě víc, takže přeleze mezi její nohy, počká až si z klína zvedne krabičku jahod a potom se jí vmezeří mezy stehna. Položí si na pravé stehno hlavu a přes levé přehodí ruku. Celí se tam tak rozvalí, dokonce přitom vrní. Prsty jí přejíždí po pravém lítku+ Fakt tě snad miluju... +zamumlá spokojeným a unaveným hlasem dohoromady. Jako kocour an sluníčku+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 1:20 pm

+dovolí mu si sednout, jak sám chce, jen se lehce usmívá, nakloní se, aby ho mohla líbnout do vlasů, neví co by měla říct nebo jestli by měla vůbec něco říct, dojí jahody a odloží misku vedle křesla na zem, jelikož na stůl nedosáhne, olízne si prsty, aby je neměla zapatlané a položí ruku Spikeovi na levé rameno a začne ho jemně masírovat, hezky od strany krku přes celé rameno+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 1:44 pm

+Poddává se jejím dotém, jemné masáží. Vrní a lísá se. Bylo toho na něj hodně. Ruka kterou jí hladí po lítku mu sklouzne na zem a hlava trochu poklesne dazadu takže je opřená o stehno kousek od jejího klína. Usne a k překvapení kde koho začne mírně pochrupkávat, jelikož při spánku tentokrát dýchá.+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 1:52 pm

+překvapeně zamrká, když Spike usne, ale nakonec se konejšivě usměje. ještě chvilku jemně přejíždí po jeho rameni přemýšlejíc co teď s ním. těkne pohledem k ložnici. přesunula by ho do postele, ale není si jístá jestli by ho tím neprobudila, ale zase na druhou stranu až se probudí bude dost přelámaný at už je upír nebo ne. nakonec se opatrně a pomaloučku vyvlíkne zpod jeho těla a opře ho o jemně o křeslo. trošičku kolem ní zavíří magie, jak sáhne po své moci, ví že by jí tady neměla používat, ale jinak ho do postele nepřesune. jedná pomalu, zlehka a opatrně aby ho neprobudila. přesune ho do postele, vleze si k němu, tak aby mu ležela za zády a měla ho částečně opřenýho o hrudník, zabalí je do deky a obtočí kolem něj paže, za chvilku usne i ona+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 2:09 pm

+Zdá se mu že hoří. Takové sny má víc než často. Zatrhá sebou ze spánku tiše přitom kňučíc. Když hořel poprvé tak si nařek a bolest nepřipustil, protože to byl hrdinský čin, ale teď ve snu když to prožívá zas a znovu. A potom přijde temnota pekla kterou také viděl. Trhá sebo stále víc, kňučí a snaží se odsebe odstrčit všechno co ho tíží, což se mu taky snadno podaří, takže schodí svou upíří silou Neferet z postele. Vlastně sní spíše práskne o zeď a dál se zmítá+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 2:18 pm

+probere se, když sebou Spike začne trhat, přesune se tak, že mu vidí do obličeje. ani si neuvědomí co se děje, když narazí do zdi. pořádně se přaští zezadu do hlavy a sklouzne na zem. sáhne si na temeno a když ucítí pod prsty krev zavrčí. trochu malátně se posadí, bolí jí celé tělo od nárazu, ale nic tak hrozného si jí naštěstí nestalo až na trošku porušenou kůži na temeni a podívá se na Spikea. chvilku jí trvá, než si uvědomí, že se chudák divoce zmítá na posteli. vyhrabe se na nohy a rychle se přesune k němu+ Spikeu. +osloví ho, snaží se ho probudit, sende si na kraj a dává si pozor, aby s ní náhodou zase nehodil+ Spikeu, probuď se! +vezme ho za ramena a zatřepe s ním+ Spikeu, zlato...
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 2:45 pm

+Prudce se probere ze sna, chytne nejbližší krk, ale když si uvědomí že je to Neferet rychle ji pustí+ Neferet... +vydechne neurčitě. Je trochu zmatený, v prvním okamžiku netuší kde vlastně je+ Neoblížil se ti? +zamumlá když si uvědomí že je na Mýtince a navíc ucít krev+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 2:53 pm

+sevře mu zápěstí, když jí chytne pod krkem, naštěstí jí brzo pustí, takže se s ním nemusí prát, oddechne si, když je vzhůru+ Ne... já... jen jsem se trochu praštila. +odpoví, to že se praštila kvůli tomu, že jí hodil proti zdi, už nedodá+ Něco se ti zdálo. +řekne to co je zřejmé, přestane mu tak silně svírat ramena a sevře je jemně+ Přinesu ti něco k pití. +řekne a vstane, jenže se jí zamotá hlava, tak těžce dosedne zpátky+ Tak až za chvilku...
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 3:05 pm

+Sáhne jí dozadu na zátylek a pak se podívá na svoje krvavé prsty. Z naprostou samozřejmostí si je olízne+ Nechtěl jsem ti ublížit +ví že jí to musel udělat on+ Někdy mám blbý sny +vyjádří poněkud mírně. Sny o vlastní prožité smrti by se jen stěží dali nazvat blbými+ Poď ke mně +přitáhne si ji nekompromisně ksobě, takže má přístup k její hlavě. Rozhrne jí vlasy a začne ránu olizovat aby tolik nekrvácela a Neferet neměla celí pokoj a šaty od krve+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje