Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Memory » pon zář 27, 2010 12:04 am

(Nie, nie, nepoznajú)

"Večná spomienka." mrkne naňho so šibalským výrazom v tvári a stiahne ruku späť. "Prepáčte, to bol len vtip. Ale som Memory Aeterna." dodá napokon. "Vaši rodičia asi tiež mali zmysel pre humor, však?" spýta sa. Stále si ho tak trochu sprisanecky obzerá a pritom odpíja z pohára. "Nesmrtelný je vaše krsné meno, či priezvisko?" opýta sa s nehraným záujmom. "Vy nepijete?" zamračí sa na pohár džúsu, ktorý pred neho práve čašník postaví. "Dúfam ale, že jeden, dva poháriky si so mnou dáte." usmeje sa a hneď na to, objedná ďalšie dva poháre skotskej. "Predstavenie bolo určite úžasné, len škoda, že som ho nevidela." pokrčí ramená. "Vy ste tu prvý raz?" myslí tým Slasti. "Tuším som vás tu ešte nevidela."

(tuším si ešte pred predstavením čosi do seba lupla....ale možno je to kvôli tomu, že ja som si dala práve dva deci vína :D )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 27, 2010 12:15 am

Je to přízvisko které mi dali během mého života +odpoví na její otázku z úsměvem+ V poslední době hodně piji... +řekne neurčitým hlasem, načež na Memory obrátí přátelskou tvář, takže asi mluvil jen sám prosebe+ Ale pokud si dáma bude přát, samozřejmě si sní skleničku vypiji +mírně se pokloní, má prostě staré vychování+ NA vaše zdraví a krásu +pozvedne skleničku, ale nepřiťukne si. Vpodstatě jen simbolicky upije+ Ne, skutečně jsem tu poprvé. docela mě zaujalo že to tu patří upírům, vystupují tu upíři a přitom je to tu tak příjemně luxusní +rozhlédne se po okolí se sklenkou v ruce+ Viděla jste už tady více představení? +ptá se+ Osobně bych si na nějaké rád zašel, muži mě sice nepřitahují, ale umím ocenit jejich krásu z rize estetického hlediska.

(Koukám že je nějaká přátelsky výřečná.:-D To Nesmrtelnému nevadí, on si děsně rád povídá.)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pon zář 27, 2010 12:37 am

Chvíľu ho len tak počúva. "Prepáčte, ale rozprávate hrozne pekne, i keď tak trochu akoby z inej doby, ale som si istá, že upír nie ste." podozrievavo sa naňho zahľadí. "Ja som už pomerne dávno nikde nebola. Dnes som sem šla s úmyslom zabaviť sa a čosi si aj vypiť." vysvetľuje a ukáže pri tom na druhý pohárik, ktorý sa jej ocitol v ruke, aby si nemyslel, že je alkoholička. "Dúfam, že nebudete ľutovať, že ste si ku mne prisadli." usmeje sa trochu ospravedlňujúco. "Stretli ste sa niekedy s upírom zo Slastí?" opýta sa pobavene. "Myslím, že na LoSe nie je obyvateľa, ktorý by mal väčší cit pre luxus, než je Jean-Claude a jeho pravá ruka, Asher." zakrúti sklenkou v ruke, až sa zlatavá tekutina roztočí a prevaľuje sa sem a tam. "Áno, odkedy som sa sem prisťahovala, som takmer stály hosť. Určite by ste sa mali niekedy prísť na predstavenie pozrieť. Stojí to za to. Navyše, nevystupujú v ňom len muži." dodá trochu tajomne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 27, 2010 1:05 am

+S úsměvem pokývá hlavou+ Ne, upír skutečně nejsem, máte dobrý postřeh. Čarodějka? +zeptá se zbytečně, dávno ví že je tu čarodějek víc než kamínků na cestě+ Nevidím důvod proč bych měl litovat že strývím večer ve společnosti krásné a inteligentní ženy +podiví se, skoro, protože jeho neudiví asi nic+ Ne, nikdy jsem zdejší upíry nepoznal, ale znám jiný druh. Ti jsou převážně primitivní a agersivní. Myslím že jste alespoň jednoho z nich viděla na večírku lady Styx. Ten s peroxidově blond vlasy. Neskutečný hrubián a hulvát +ohodnotí Spikea velmi přesně+ Pak by bylo příjemné se stěmi pány setkat +řekne si spíše prosebe+ Pokud mi vystoupení tak vřele doporučujete pak určitě přijdu a budu doufat že se tu střetneme +pozvedne jejím směrem skleničku+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pon zář 27, 2010 10:14 am

"Áno, to som." usmeje sa. Z toho, že ho to vôbec neprekvapuje súdi, že má už s čarodejneicami na LoSe svoje skúsenosti. "Takže Nesmrtelný je vaše priezvisko? Máte aj krsné meno?" opýta sa zo záujmom. "Myslím, že s upírom, ktorého opisujete..." na chvíľu sa zamyslí. "Áno, stretla som ho, ale nie na Styxinej oslave, ale....ehm, na inom mieste." nebude predsa každému rozprávať, že Angel k nej prišiel do nemocnice. "Mne sa nevidel primitívny." protestne zavrtí hlavou. "Hrubý a trochu hulvát, možno." pripustí. "Ale verte mi, už som sa stretla s horšími a to boli pritom obyčajní ľudia."
"Iste, stretnutie s niektorým z tunajších upírov môže byť vskutku príjemné, ale..." malinko sa potuteľne pousmeje. "Musíte dávať pozor, aby ste im nehľadeli do očí. Majú totiž zvláštnu schopnosť. Dokázali by vás pohľadom ovládnuť. A potom....no ktovie. Sú to predsa len upíry a mi sme pre nich hlavne potrava, však?" (tak toto keby počul J-C) povie potichu a zrazu sa tvári akosi vážne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 27, 2010 11:26 am

Poslední jméno které jsem měl byl Gebriel.... Mám i celou řadu starších jmen, v každém mém "životě" mi někdo dal nové, nebo jsem si musela nějaké opatřit +pohrává si se sklenicí. Tvrdý alkohl opravdu moc nepije+ Na jiném místě než jen na večírku? +není překvapený, je pořád velmi klidný+ Pak vám doporučuji se mu vyhýbat. Já osobně z něho ani Angeluse strach nemám, ostatně na kordy se nenávidíme už sto let a poříd žiju, ale jsou to pořád nebezpeční tvorové. A v celku úctihodní protivnící.... +potutelně se usměje když si vzpomena jak jim zasadil bolestnou ránu tím že se jin "spřátelil" s Darlou a Drusillou+ U nás také existuji upíři z hypnotickými schopnost, ale člověk z racionálním uvažováním dokáže oddělit realitu od iluze +mírně povytáhne obočí+ Mnou se nechtěl upír nakrmit už hodně dlouho, myslím že je to mím věkem.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pon zář 27, 2010 12:25 pm

Počúva ho a dáva si dohromady dve a dve. "Takže vy nie ste ani upír, ani čarodejník, ani boh? Mám pravdu?" skúmavo sa naňho zahľadí. "A predsa žijete....ehm...nebude vadiť, keď sa spýtam na váš vek?" opatrne položí otázku, aby ho náhodou nerazila. "Takže akému menu dávate prednosť?" všimne si, ako sklenku len tak gúľa medzi prstami. "Tá skotská vám asi moc nechutí, pravda? Dali by ste skôr prednosť vínu?"
"Nemusíte sa báť, ja spoločnosť Spike ani Angela nevyhľadávam." povie, aby si to náhodou zle nevykladal, keďže sa vôbec nezdá byť prekvapený. "Má vaša nenáviť aj nejaký dôvod?" nenápadne vyzvedá. Predsa len by možno o tých dvoch rada vedela aj čosi viac, veď napokon sa zdá, že majú dosť blízky vzťah s Nef. "Tým si nie som tak celkom istá. Verím tomu, že ak by sa jeden z vyšších rozhodol ovládnuť vašu myseľ, nedokázali by ste sa tomu ubrániť. To nemá s racionálnym uvažovaním nič spoločné."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 27, 2010 8:00 pm

Ne, nejsem nic s toho +stále se tak poklidně usmívá+ Pokládat otázky není hřích, ani na tom není nic špatného. Jen si člověk musí předem zvážit zda chce znát odpovědi a zda ten kterému otázky pokládáte vám je chce poskytnout. Nebo zde-li vůbec odpovědi zná +elegantně dotaz na svůj věk zamluví+ Vlastně mi nejvíce vyhovuje asi Nesmrtelný, protože mi tak nakonec začali říkat všichni nehledě na národnost či jazyk jakým mluvili +podívá se na svou sklenici+ Neholduji zrovna tvrdému alkoholu, nejvíce mi vyhovuje ředěné víno. Zvik z mládí kterého jsem se prostě nedokázal zbavit +je pobavem sám sebou+ Já knim nechovám nenávist, naopak. Několikrát jsem jim nabízel přátelství a spolupráci, ale Angelus je na to moc ješitný a William - vy ho znáte jako Spikea - za angelusem běhá jako ocásek +zakroutí hlavou+ Zaprvé nebudu dělat předčasné závěry doku nepoznám jeho moc a zadruhé je jedna věc podlehnout hypnoze a uvědomit si že jste kdysi hypnoze podlehla.

(Potřeboval by zdravou dávku děsu řekla bych. :-D)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pon zář 27, 2010 11:30 pm

(to príde.....časom ;) )

"Som od prírody zvedavý človek. Ale samozrejme, máte právo na moje otázky neodpovedať." usmeje sa a keďže vidí, že sa o jeho dlhovekosti nič nedozvie, zmení tému. "Ako dlho sa už nachádzate na LoSe?" dopije svoju sklenku a postaví ju na bar. "Dáte si so mnou biele víno s minerálkou?" opýta sa. "Pravdupovediac, tiež dávam radšej prednosť vínu pred tvrdým alkoholom."

(hlavne, že mieša....no ale čo už, že? :D )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 27, 2010 11:44 pm

Vlastně to ani tak moc dlouho není. Přešel jsem těsně před Styxiným večírkem. Zrovna šťastná náhoda že se pořádal těsně potom co jsem dorazil +souhlasně přikývne+ Víno z minerálkou mi vyhovuje, snad jen ty mineráli bych vynechal +zavtipkuje měkce+ Ovšem neměla byste to míchat +připomene jí že už měla tvrdý alkohol+

(Saloní tryky jako zmizet a zjevit se někde jinde nebo pohledný francouský gentleman - pic! - umě naaranžovaná mrtvola, by ho neviděsili. To by musel dostat dávku nefalšované hrůzy.... +krčí nad ním zoufale rameny+)
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti