Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Morfeus » pon srp 30, 2010 1:52 pm

se samozřejmostí otevře láhev a nalije jim oběma. společně se uvelebí na pohovce a dají se do jídla a taky si připijou. tak na nás. jasně, že na mě nejvíc, jak taky jinak, že? prohodí mírně ironicky a vyfoukne Et před nosem sousto, na nějž měla spadeno. ale pak ji ho velkoryse sám podá k ústům. ale ta další kreveta je moje! jseš si jistá, že se malí nevrátí? ten klid - to je balzám na nervy. nechtěl bych upadnout do šoku, až se sem zase vřítí to komando. pár dní nejsem vůbec zvědavý na ubrečenou Tir, opilého Sama, Fabiena s monoklem a naštíplým žebren, dokonce ani na tu milou slečnu Molly, i když ta se většinou chová slušně - až na to, že musíme ztrojnásobit zásoby kafe - a dobře vaří. rozvalí se Et na klíně a nechá se pro změnu krmit on od ní. sice trochu komanduje, na co má zrovna chuť, ale jinak se chová přímo roztomile.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » úte srp 31, 2010 10:09 am

ochotně krmí Morfea a sama taky ujídá, co se jí líbí a nač má chuť. napije se vína. neboj. zamkla jsem. klíčem i kouzlem. teď sem jen tak někdo nevleze. pak se baví tím, že mu po těle rovná sousta tak, že on musí nehnutě ležet, než ho vysvobodí kousky lahůdek sní sama, nebo mu je vloží do pusy.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » úte srp 31, 2010 10:11 am

ty tvoje hry, Et! protočí oči a tváří se povzneseně, ale vlastně se mu to líbí. teda! tuhle olivu jsem chtěl já! protestuje. a pak se zeptá. no nevím, myslíš, že to bude stačit? neměli jsme ty dveře spíš zazdít, než jen zamknout?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Morfeus » ned zář 26, 2010 11:31 pm

po chvíli her začne vyjednávat o prostoru v kanceláři, který by využil pro sebe. nezdá se ti, že v kanclu máš poslední dobou jen pavouky a průvan?

Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » ned zář 26, 2010 11:35 pm

Morf: tak ještě zdít tady budeme... já už nechci nic dělat, chci se flákat... je v dobrém rozmaru a zaujatá vlastním počínáním, tudíž jí nedojde, že jeho dotazy někam míří. no jo, když malí se rekreují a já mám práci jinde. Sigi a fata to sami nezvládnou. dokonce i Andy nám pomáhá a jinak věrně čeká na Tir na stromě... jak veverka :). trochu se bojím, že bude zklamaný...
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pon zář 27, 2010 12:35 pm

jo. asi bude chudák zklamaný. nemyslím, že ti dva by ho vzali do party. přikyvuje. no a co ten kanclík? že bych si tam udělal pracovničku? úplně maličkou, tak hektar koberce a stůl jako hřiště na tenis...? né... néé... trochu menší, neboj! směje se Et, která začíná nabírat dech k řevu nejspíš.

Morfeus
Mág

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 10:52 am

+Ještě děsně zívá, když se připlouží do kuchyně. Mžourá , co se děje a automaticky se sune ke konvici, aby si uvařil kafe.+ Hola....+tak jako do éteru zamručí, ať už se v kuchyni nachází kdokoli.+
Andy

Příspěvekod Morfeus » sob říj 02, 2010 11:31 am

my o vlku a veverka v kuchyni... nějak se s Et umravní a připraví k rychlému přesunu.

Andy: buď pozdraven. kafe dost. a my se asi přesuneme k sobě... potřebuješ něco?

Et: v tomhle baráku ani ty zabezpečovací kouzla nefungujou... pohladí ji po zádech. navrhuju rychlý přesun do našich komnat.

Morfeus
Mág

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 11:46 am

zjeví se mezi dveřmi a stejně jako Andy neomylně zamíří ke kafi.
ahoj všichni! teda já jsem ráda, že jsem doma. ahoj, Andy! je tam toho kafe dost? co je novýho?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » sob říj 02, 2010 6:09 pm

Morf: tak pracovničku? než se rozjede, jsou tu další dva členové širší domácnosti. teda... jak se sem... se slajzají jak švábi na kafe...

Andy: ahoj. máš hlad? v lednici se určitě něco najde. najez se. všechno v pořádku?

fata: no, že ses taky ukázala... musíme toho dost probrat - pracovně i jinak. ale ne teď. dej si pauzu a zítra se domluvíme, co a jak. my stejně teď s Morfeem chceme jít... mávne ukou do neurčita.

Morf: návrh se přijímá! hned! pobere pár věcí a zamíří i s ním do jejích pokojů.
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles